folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook & Yonja Saçmalığında Çığır Açtık - Gerçek Dostluğu Parasıyla Arayanlar

Facebook & Yonja Saçmalığında Çığır Açtık - Gerçek Dostluğu Parasıyla Arayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:
    -----------------------------

o sitelere para vereninde..

verilen paraların  o herife aktarılmasına yardımcı olanında

kafasını skim :)

haklısın hocam.

eski bir dost mu aradınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek

alın bunada uye olun

www.herseymsn.com 

gusel kızlar var 

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

2 siteyide anlamıyorum yabancı oluyorm.. bilmiyrmda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    mtinyilmaz bunu yazdı:

alın bunada uye olun

www.herseymsn.com 

gusel kızlar var 

Al birde burdan yak :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

yazık gerçektende yazık. hele şu sitelere para ödeyenler var....... ne diyim. ben hayatımda bi tek

rapid shareye para öderim. oda şimdiye kadar gerektirmedi

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Her ne kadar yüzyüze görüşemediğim zamanlarda işe yarıyor olsa da; Sms, Messenger, Facebook, Yonja, Hede hödö gibi oluşumlar beni insanlarla yüzyüze görüşmekten soğutmuş ve git gide asosyalleştirmiştir. Bu nedenle adam gibi bi kız arkadaşım olmamış, arkadaşlarımla olan bağlarım zayıflamış ve toplumdan git gide uzaklaşmışımdır.

Bazen yalnızlık güzeldir ama öyle bi zaman geliyo ki birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum, duygusal şeyler paylaşmak istiyorum ama bana bunu msn ya da facebook sağlamıyor.  

O yüzden topunun amına koyim 

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

Her ne kadar yüzyüze görüşemediğim zamanlarda işe yarıyor olsa da; Sms, Messenger, Facebook, Yonja, Hede hödö gibi oluşumlar beni insanlarla yüzyüze görüşmekten soğutmuş ve git gide asosyalleştirmiştir. Bu nedenle adam gibi bi kız arkadaşım olmamış, arkadaşlarımla olan bağlarım zayıflamış ve toplumdan git gide uzaklaşmışımdır.

Bazen yalnızlık güzeldir ama öyle bi zaman geliyo ki birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum, duygusal şeyler paylaşmak istiyorum ama bana bunu msn ya da facebook sağlamıyor.  

O yüzden topunun amına koyim 

Hoja, gerçekci bir yaklaşım ve cesaretinden dolayı seni tebrik ederim.  İstanbul'da oturuyorsan, kendini kötü hissettiğin zamanlarda bir e-posta göndermen yeterli, eğer bir işim yoksa atlar gelirim, konuşur makara yaparız a.q
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    interneti kullanmasını bilmek lazım.facebook bence bugüne kadar yapılmış en güzel sistem.yıllar önce ayrıldığım okul arkadaşlarımın çoğuyla bu site sayesinde tekrar buluştum.facebook u icat eden gavurlara herşey helal olsun

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    valla facebook aldım gayet iyi amacı dışında şuana kadar hiç kullanmadım .jonjaysa amına koyum onun inşallah facebooka türkçe seçeneği konmazda abazalar giremez . ingilizce iyidir. ayrıca facebookda kaç yıllık arkadaşlarımı buldum gayet te işe yaradı :D .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    1 yıl felan oluo üye olalı :D onuda babam demişti adamın biri site yapmış şu kadar para almış şöle teklif almış felan. girdim üye oldum. bişe anlamadım çıktım :D:D:D hesabım duruo hala ara sıra girip milletle taşşak yaparım :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 7174 Toplam Mesaj: 33