Facebook & Yonja Saçmalığında Çığır Açtık - Gerçek Dostluğu Parasıyla Arayanlar
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------o sitelere para vereninde..
verilen paraların o herife aktarılmasına yardımcı olanında
kafasını skim :)
-----------------------------
haklısın hocam. -
alın bunada uye olun
www.herseymsn.com
gusel kızlar var
-
2 siteyide anlamıyorum yabancı oluyorm.. bilmiyrmda
-
mtinyilmaz bunu yazdı:
-----------------------------alın bunada uye olun
www.herseymsn.com
gusel kızlar var
Al birde burdan yak :) -
yazık gerçektende yazık. hele şu sitelere para ödeyenler var....... ne diyim. ben hayatımda bi tek
rapid shareye para öderim. oda şimdiye kadar gerektirmedi
-
Her ne kadar yüzyüze görüşemediğim zamanlarda işe yarıyor olsa da; Sms, Messenger, Facebook, Yonja, Hede hödö gibi oluşumlar beni insanlarla yüzyüze görüşmekten soğutmuş ve git gide asosyalleştirmiştir. Bu nedenle adam gibi bi kız arkadaşım olmamış, arkadaşlarımla olan bağlarım zayıflamış ve toplumdan git gide uzaklaşmışımdır.
Bazen yalnızlık güzeldir ama öyle bi zaman geliyo ki birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum, duygusal şeyler paylaşmak istiyorum ama bana bunu msn ya da facebook sağlamıyor.
O yüzden topunun amına koyim
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------Her ne kadar yüzyüze görüşemediğim zamanlarda işe yarıyor olsa da; Sms, Messenger, Facebook, Yonja, Hede hödö gibi oluşumlar beni insanlarla yüzyüze görüşmekten soğutmuş ve git gide asosyalleştirmiştir. Bu nedenle adam gibi bi kız arkadaşım olmamış, arkadaşlarımla olan bağlarım zayıflamış ve toplumdan git gide uzaklaşmışımdır.
Bazen yalnızlık güzeldir ama öyle bi zaman geliyo ki birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum, duygusal şeyler paylaşmak istiyorum ama bana bunu msn ya da facebook sağlamıyor.
O yüzden topunun amına koyim
Hoja, gerçekci bir yaklaşım ve cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. İstanbul'da oturuyorsan, kendini kötü hissettiğin zamanlarda bir e-posta göndermen yeterli, eğer bir işim yoksa atlar gelirim, konuşur makara yaparız a.q -
interneti kullanmasını bilmek lazım.facebook bence bugüne kadar yapılmış en güzel sistem.yıllar önce ayrıldığım okul arkadaşlarımın çoğuyla bu site sayesinde tekrar buluştum.facebook u icat eden gavurlara herşey helal olsun
-
valla facebook aldım gayet iyi amacı dışında şuana kadar hiç kullanmadım .jonjaysa amına koyum onun inşallah facebooka türkçe seçeneği konmazda abazalar giremez . ingilizce iyidir. ayrıca facebookda kaç yıllık arkadaşlarımı buldum gayet te işe yaradı :D .
-
1 yıl felan oluo üye olalı :D onuda babam demişti adamın biri site yapmış şu kadar para almış şöle teklif almış felan. girdim üye oldum. bişe anlamadım çıktım :D:D:D hesabım duruo hala ara sıra girip milletle taşşak yaparım :D