folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Facebook Canlı Yayında İntihar Etmek

Facebook Canlı Yayında İntihar Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Midem alktı. Bide bize geri zekalı dedi de gitti çocuk. Allah günahlarını affetsin ne diyeyim. Kız mevzusu galiba.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Mehmet Pişkin'in tahribattaki konusunu bulabilen var mı acaba? aramanın gücüne inandım ama işe yaramadı da...

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

mal amq kalbe sıkıp intihar mı edilir?yazık  nasıl acı çekmiştir ölene kadar

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    satrekarte bunu yazdı

acaba çocuk ataistmiydi? hangisine inanıyordu allah ,tanrı,kutsal ruh,sonsuz ışık,fotosentez öyle şeyler

gerçi inansaydı ölmezdi

cahillikte sınır tanımayanlar görüyorum, intihar etmek için illa inançsız mı olmak gerek ? 

insanların psikolojileri ne durumda hiçr sorgulamazmısnız ??

bazı şeyleri derken  bi araştır  bak.  

bknz   :  http://www.afyonkenthaber.com/haber-afyon-fatih-camii-imamI-intihar-etti-7147.html demekki neymiş bunun inançla inançsızlıla alakası YOKMUŞ.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaslar merhabalar. 

Hangi insan cok zor dönemlerinde , ya da kisisel olarak zor dönemlerinde intihar düsünmedi. ? 

Her insan intihar düsünmüstür, kimisi 10 yasında kardesimi seviyorlar beni sevmiyorlar diyerek etki altında kaladar , kimisi 15 yasında lise de ergen askını unutamıyorum diyerek. Kimisi 25 yasında hayat amacımı bulamıyorum diyerek , kimisi 30 yasında kumardan ondan bundan , kimisi 40-50 yasında kumardan. 

Herkesin bir derdi bir acısı bir cıkıs bulamadıgı noktası vardır. 

Önemli olan bu cocugun " kimse kendimi vuracagıma inanmadı " demesi değil , inandık ama ne olur yapma diyen birini dinleyip bunları yapmaması idi. 

Bazı yorumlara bakıyorum da resmen dalga geçilmiş. Ne olursa olsun oda bir insan. Onunda ailesi herseyi gecin bir annesi babası ablası kardesi var.

Arkadasları filan geçin sonucta arkadas dediginiz kisiler kaldırmın karsısında siz alev alev yanarken üstünüze 1 bardak su dökmeyecek kisilerdir diye söz var. 

O yüzden herseyi geçin , annesinin babasının kardesinin halini düşünün. 

Allahım korusun , bir haber geliyor ve oglunuz ölmüş oluyor ? intihar etmiş oluyor. Ne diyeceksiniz ? Doğal seçilim mi ? 

Olduda çok iyi bir eğitim verdiniz , düzgün karakterli , fiyakalı biri oldunuz / ya da sizden birini böyle yaptınız. 

Doğal seçilim ile intihar ederse ne diceksiniz ? Bir kaç ünlü vardı fabrikator cocuları ya da zengin insanlar. Dünya da istedigi herşeyi elde edebilecek insanlar adam intihar ediyordu. Çünkü bir amacı kalmamıs , herkes karsısında önünü ilikliyor , dil biliyor , karizma var , ünlü , mükkemmel bir eğitimi var  , işi var , ama intiharı seçiyor ? Çünkü psikolojik olarak destek bulamıyor. Amac bulamıyor.

Belki de o zaman ona biri tutup bak bu kadar paran var , ya da su / bu var gel kimsesiz insanlara yardım et , ya da ne bileyim bir hedef buldursa bir amac belirtse idi. 

Öyle zaman gelir ki o yüksek balkonlardan yukarı değil de assagı bakmak zorunda kalırsanız o zaman anlarsınız diye bir söz var. 

Basit , kolay , gülünc ve ahmakca aptalca bir fikirdir intihar evet. 

DESTEKLEMİYORUM sadece moralimi bozan , birşeyler yasamıs ve zihninde bu durumları atlatamamıs ve kimse de elinden tutmamıs. bunun sonucunda , böyle bir yola girmiş.

Kimse inanmıyordu diyor. Keşke birileri destek olsa , moral verse , farklı yerlere götürüp gezdirse idi. 

Deli gibi seven bir adam tanıyordum , deli gibi. Ölürüm derdi , kız gitti ve dagıttı komple dagıttı. İntihar eder bile düsündük.

Sonra bunu yurtdısına götürdüler , geldi geri , simdi görün haftasonu sırf bi kız düsürdüm diye istanbula gidip geliyor. Belki buna da biri bu yönde yardım etmese idi , bu daha da fazla dagıtacaktı. 

YARDIM EDİLMELİ. 

DİNLENMELİ

KONUSULMASI

TESTİP EDİLMELİ

şahsım adına çok çok üzüldüm resmen kafam bulandı. 

Çok büyük bir günah lakin sonsuz bir affeden rabbimiz var

Allah rahmet eğlesin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    satrekarte
    satrekarte's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    satrekarte bunu yazdı

acaba çocuk ataistmiydi? hangisine inanıyordu allah ,tanrı,kutsal ruh,sonsuz ışık,fotosentez öyle şeyler

gerçi inansaydı ölmezdi

cahillikte sınır tanımayanlar görüyorum, intihar etmek için illa inançsız mı olmak gerek ? 

insanların psikolojileri ne durumda hiçr sorgulamazmısnız ??

bazı şeyleri derken  bi araştır  bak.  

bknz   :  http://www.afyonkenthaber.com/haber-afyon-fatih-camii-imamI-intihar-etti-7147.html demekki neymiş bunun inançla inançsızlıla alakası YOKMUŞ.

evet şimdi haberi görünce inandım alakası yokmuş artık daha bilgiliyimm

havada durdum,şahitlerim var
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Belki iyidir ölüm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    satrekarte bunu yazdı

gerçi inansaydı ölmezdi

hocam senin inandığın dinde kendini patlatma var daha çok. toplu intihar. kralsınız yine.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı
    satrekarte bunu yazdı

gerçi inansaydı ölmezdi

hocam senin inandığın dinde kendini patlatma var daha çok. toplu intihar. kralsınız yine.

Ooooooo yeaahhh!!!!..

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hayır amk en azından bi kapanış konuşması yapıp şöyle daha fiyakalı ne bileyim 10-15 katlı bi binanın tepesindeyken canlı yayında atlasa en azından yere çarptığındaki kırılan kemik sesleriyle güzel bi ahenk olurdu. Silahla kendini vurmak çok sıradan.

Kişinin kendi tercihidir sorgulamıyorum niye intihar etmiş falan diye garipsenecek bir durumu da yok. Hatta hep nasıl ölmemiz gerektiğini kendimiz seçmeliyiz düşüncesindeyimdir. Yalnız kapanış konuşması şart.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 12400 Toplam Mesaj: 70
intihar