folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Facebook Canlı Yayında İntihar Etmek

Facebook Canlı Yayında İntihar Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

http://www.ellek.bel.tr/haber_detay-35-ceren-ailesinin-aci-kaybi.html

Belediye bile açıklama yapmış inanmamıştım ama gerçekmiş.

Allah affetsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İntihar pek basit bir şey değildir, iddia edilenin aksine korkaklık da değildir g.t ister. İnsanların arkasından atıp tutmaya gerek yok, Allah rahmet eylesin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Yorumlar mukemmel

Cocuk lise 2ye gidiyor :'D vitaminken asik oldu herhalde.

Bir de kafasına sıkmamış ki hocam :ı

"6 aylık bi kız için ciğerine sıktın ne diyeyim" demesi lazım... 

Gerçekçi olmak gerek...

Th3Ultra tarafından 11/Eki/16 13:17 tarihinde düzenlenmiştir

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ah biz aptal insanlar! 

Kimisi vaktinde bin bir zorlukla üstesinden geldiği ölüm arzusunu aşağılayarak kendi kendine doğru yolda olduğunu kabullendirme girişimlerinde kimisi Allah adına hükümler vermekte, kimisi daha eğlenceli bir ölüm istemekte..

Hayatınıza bir başarı grafiğine bakar gibi bakamazsınız. Önemli olan seçimlerimiz değildir. Seçimlerimizin bizi getirdiği nokta hakkını vermiş bir hayat tabiri için kıstas sayılamaz. Doğru bir amaçla verilmiş yanlış bir kararı yanlış bir amaçla verilmiş "doğru" bir karara tercih ederim çünkü bu kararın doğruluğunu sadece beni götürdüğü yerde anlayabilirim oysa doğru dediğimiz şey ihtimallere bağlı olmamalı değil mi aksi takdirde yaptığımız her doğru bizim değil kaderin gizemli hamlelerinin bir ürünü.

Yukarıdakiler genel bir bakış açısı kazandırabilmek içindi intihar ile ilgili değil çünkü o konuda "seçim" hakkında yorum yapabilecek bir bilgiye sahip olmadığımı biliyorum anlaşılmasını istediğim nokta ise sizin bu bilgiyi nereden çıkardığınızı görmeniz anlamanız için size şöyle söyleyeyim bu çocuğun akli dengesinin yerinde olduğu kanısına facebookta canlı yayın yapmasından mı vardınız?  Siz hiç cebinde parası yokken taksi durdurup binen bir deli gördünüz mü? Deliller bile yaşama dair bir çok yazısız kuralları bilirler.

Umulur ki canına kıyarken akli dengesi yerinde değildir ve Allah'ın merhametine vasıl olur demek varken cehennemlik damgası vurmak hiç mi size bilinç altınızda ne kadar büyük bir karamsarlık yattığını göstermiyor?  Bence gösteriyor fakat siz bu karamsarlığa karşı, kendinizi 'birşeylere' güçlü kılarak savaşıyorsunuz. 

Savaştığınız şey bilinç altınız olduğu için mevcut tecrübemle böylesi bir savaşın ölene kadar sürebileceğini söyleyebilirim çünkü görünmez bir şeyle savaşıyorsunuz ve daha da önemlisi düşmanınız değil hayattaki en güvenilir paranızla savaşıyorsunuz şimdi siz buna en azından biz savaşıyoruz deyip halâ kendinizi ne kadar anlamlı olduğuna bakmaksızın birşeylere üstün kılabilabiliyorsanız sadece bu dünyayı daha da katlanılmaz hale getiren yaratıklar olduğunuzu bilmenizi dilerdim.

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Yorumlar mukemmel

Cocuk lise 2ye gidiyor :'D vitaminken asik oldu herhalde.

Beşik kertmesi falandır.

Bir de lafların büyüklüğüne ve lafların ezber seviyesine bakarsak kainatın sırrı bu şahısta olabilir, yakın takipte olmak lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

İyi de bunda bu kadar buyutecek ne var? Her intihar eden için konu acacaksak işimiz var. 

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ne alaka bilmiyorum ama yinede;

http://www.tahribat.com/forum/intihar-ettim-oldum-150897

garga tarafından 11/Eki/16 14:00 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
     vitaminken asik oldu herhalde.

Hahaha bu çok iyiydi ya :D 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kör ölünce badem gözlü olurmuş. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Speedyy
    Speedyy's avatar
    Erkek

Önce seni sen yapan şeyleri seviyorlar 
    Sonra onları senden alıyorlar 

Diye bir söz vardı. 

Hayatım da erkek olarak karşı cinsten nefet etmek 
    Yalnızlığın en boktan haline bürünmüşlüğü olsa gerek. 

Kafan,ciğerine,yüreğine dayadığın bir silahı çekmekte
    Tereddüt edemeyecek kadar onla kafayı bozmuş olabilecek kadar 
    Hayatın " O " oluyor. 

Üzülüyor musun ? Diye sodruğunda " Çok üzülüyorum " diyor. 
    Ama intagrama akşamı fotoğraf atıyor. Sen köşe de ciğelerine ne olduğu belirsiz 
    Maddeler çekiyorsun.  Özledin mi ? Diye soruyorsun. " Çok özledim " diyor. 
    Kankileri kardeşleri berkcanlarla whatsaplarda messengerlarda sabahlara kadar konuşuyor. 
    Sen her büyüğünün ergenlik gençlik deli çağı diye geçiştirdiği bu boktan zaahiyatta kavruluyor yanıyorsun. 

Onların en iyi özelliği, seninle aynı şeyi çekiyormuş gibi gözüküp 
    Seninle hiç bir şeyi çekmedikleridir. Paylaştığı yazıya bak. Beni de yaktın vs diyor fotosunu paylaşıp ciğeri yanıyormuş 
    Senin ben mektebini sikeyim. Senin ciğerin yansaydı, ciğerine dayadığı silahı sıkmaya cesaret ettirecek kadar aklını oynattırmazdın. 

Yumurta götünün ağızına geldiğinde seversiniz .
    Bir insan evladını doğduğu büyüdüğü şehirden, sokağından sevdiği parktan, eğlendiği arkadaşlarıyla gezdiği sokaklardan 
    Oynadığı halı sahadan, içtiği mekandan, siktirip gitmesini sağlayacak kadar piç edersiniz .

Bir piç gibi orada bırakırsınız. 
    Diyordu " Bir gün çocukluk diyip geçersek ? ben bunu istemiyorum yapamam. " 
    ( Müziği vereceğim şimdi ) Sorun şurada. O unuttu da ben mi unutamadım ? 
    Yok mu ? Unutmamın bir çağresi yok mu ? Yok mu ? 

Ruhsaları kirli, bedenleri temiz 
    Gözleri cennet, kalpleri cehennem 
    Saçları gül kokusu, tenleri bir lav ateşi 

21 yaşındayım 2 yıldır tek bir kızı hayatıma alamadım. 
    Almayacağımda. Ama şunu biliyorum ki kendi yaş gurubumun bu neslin, kadar orospu kızları bir daha 
    Hiç bir nesilde görmeyeceğim. 

Evlenmeyeceğimde. İstemiyorum üç kuruşluk sevgilerinin
    Beş kuruşluk satışlarını. 

" Sorarlarsa, ne iş yaptın bu dünyada? diye, rahatça verebilirim yanıtını:
    Yalnız kaldım. Kalabildim! Altı milyarın arasına doğdum.
    Ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından. - Hakan Günday " 

https://www.youtube.com/watch?v=1YLFVxTZSwU

--------------------------------------------------------

Yazık etmiş kendisine. Bilseydi ki 
    Kıydığı can, kızın onun fotosunu paylaşıp acıtasyon yaptıp 1.000 like 
    Semtinin köşelerinde dilden dile dolanan ismi, ve ailesi verilen taziyeyle kalacağını 
    Bilse ki ; Uğruna öldüğü can, bir başkası için ölmeye göze alacak nankörlükte. 
    Bileydi de, yapmasaydı. İnadına dursaydı ayakta. O evreye o psikolojie o mertebeye 
    Gelmeden bir şey onu durduysaymışta, yapmasaymış. 

Speedyy tarafından 12/Eki/16 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bu bir parodidir.
Toplam Hit: 12325 Toplam Mesaj: 70
intihar