Facebook Çıldırmış Olmalı :D
-
evt arkadaşlar facede düzenlemeler yüzünden istediğiniz kişinin resimlerine arkadaş olmadan bakabilirsiniz. Düzelene kadar bakın beğendiğiniz kişinin resmine daha sonrada bakarım derseniz herhangi bir resminin linkini kopyalayıp bir yere kaydedin face ye girmeden tarayıcının adres satırına resmin bulunduğu urlyi yazdığınızda otomatik görme şansınız var. xD xD
-
Good morning dude :\
-
düzeltti sanırım facebook bu sıralar iyice boklaştı.
-
şöyle bişey daha var herhangi bir arkadaşınızın arkadaş listesindeki kişilerin hepsinin resmine bakabiliyosunuz
-
çıldırmadı gizlilik konusunda değişiklikler yaptı, bu ayarları yapmayan kişilerin resimleri ve diğer bilgileri açık halde. giriş yaptıktan sonra gizlilikten kısıtlayabilirsiniz
-
Gizlilik ayarlarından sadece arkadaşlarım'ı seçerek düzeltebiliyoruz.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
şöyle bişey daha var herhangi bir arkadaşınızın arkadaş listesindeki kişilerin hepsinin resmine bakabiliyosunuz
-----------------------------zaten konuyla aynı mantıkta deilmi hocam şu yazdığın (/:
-
ONEMINUTE
zaten konuyla aynı mantıkta deilmi hocam şu yazdığın (/:
-----------------------------diğer şekilde bakılmıyo ne çabuk kapattılar anlamadım ama bu hala geçerli dostum
-
bende fark ettim la. en az 10 kişininkine bakındım :D
-
fırsatçı röntgenciler |:
-
Konuyu Tahribat'tan okuyup dün eski sevgilmin sayfasına girdim ve fotoları kopyaladım. Aynı sayfa, aynı arkadaşlar aynısından 3 fake sayfa açacam:)))) Yaşasınnnn intikammmmm....