Facebook Dan Anlayanlar
-
herşeyden önce şifreni değiştirmeyi denedin mi? bot ihtimaline karşı.
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------
herşeyden önce şifreni değiştirmeyi denedin mi? bot ihtimaline karşı.
-----------------------------değiştiririm bakarım. saolasın
Black Pc de Antivirüs Felan Var Şuana Kadar Tıkır Ötmedi :/ -
BlackApple bunu yazdı:
facebookla alakası yok.
tarayıcında olan eklentilere bak ne bilim bilgisayarını kontrol et sorun bilgisayarında facebookta değil
-----------------------------tarayıcıda olan herşey silindi çerezler geçmiş silindi.
Şifre Değiştirildi. Pc Temiz :W Ama Halen Sorun Var -
Eklentilerine bi bakar mısın hangi eklentiler var ? Bi de deminde dedim. Adblocku kur. En azından sorunu bulana kadar engellemiş olursun.
Adblock Eklentisi : https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom -
maxxis39 bunu yazdı:
Eklentilerine bi bakar mısın hangi eklentiler var ? Bi de deminde dedim. Adblocku kur. En azından sorunu bulana kadar engellemiş olursun.
Adblock Eklentisi : https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom
-----------------------------Choremeye Baktığımda Eklenti Göremedim Hocam Yada Ben Anlamadım :/
Verdiğin Eklentiyi Kurdun Fakat Yine Aynı Farklı Tarayıcıdan Girdim Explorerden Fakat Reklamlar Yine Çıkıyor Sanırım Virüs Girmiş :/ -
Facebook ile alakalı değil. Chrome eklentileri ile alakalı bir problem. Eklentileri kaldır ve "mutlaka" şifreni değiştir.
-
lordvader89 bunu yazdı:
Facebook ile alakalı değil. Chrome eklentileri ile alakalı bir problem. Eklentileri kaldır ve "mutlaka" şifreni değiştir.
-----------------------------şifreyi değiştirdim. Google Chrome İle Olduğunu Sanmıyorum Hocam Aynı Reklamı Explorer de Veriyor /:
-
enes bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------şifreyi değiştirdim. Google Chrome İle Olduğunu Sanmıyorum Hocam Aynı Reklamı Explorer de Veriyor /:
-----------------------------Başka sitelerde var mı bu problem?
-
lordvader89 bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Başka sitelerde var mı bu problem?
-----------------------------Hiç Bir Sitede Yok Face Dışında. /:
-
pc yi kolaçan ettim virüs taramasında bir şey çıkmadı /: bu reklamlarda sadece facebook sayfasında çıkıyor nedir bu problem hacılar ?