Facebook Dan Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

senden izinsiz paylaşılan birşeyin kenarındaki çarpıya bas. orda ayarlar yada tümünü kaldır gibi birşey olacak. ordan kaldırabilirsin.

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

hocam reklam çıkıyor bunun onla alakası yoktur diye tahmin ediyorum ki zaten o sölediğini ben çok önceden yapmıştım :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hacı facebook hesabındaki tüm uygulamaları kaldır. Sorunun bilgisayarda olma ihtimaline karşı farklı bir bilgisayardan giriş yap.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Hacı güvendiğin birisi teamviewer ile bağlansın ayarları o yapsın

yapman gereken firefox kullanmak,adblock eklentisini kurup bir aboneliği almak ve şifreni sanal klavye ile değiştirmek

belkide keyloger vardır pc'de veya senin pc zombi olmuştur kaldıki öyle görünüyor

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

facebook için anti-sidebar yani sohbeti eski hale getirme eklentisi bunun sebebi olabilir. aynı sorunu bende yaşıyorum bazen..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

bugün okulun bilgisayardan girdim hiçbir şey çıkmadı. fakat ben kendi pc den girdin m sorun çıkıyor. ve sadece bu facede oluyor. bilen birileri varsa msn den gelsin team wierla halledsin yav /:

Toplam Hit: 3474 Toplam Mesaj: 27