Facebook Dolandırıcılığı Yeni
-
Daha 2 dk önce geçen konuşma.
a : -slm naber senin tl faturalımı acill?
b : +yes
a: -hangi hat avea numranı yazarmısın sana zahmet abi tl bloke oldu sana bi msj atacam açmak için
a: -jp35 yazıp 5685 e gönder bi kod gelcek onu bana yaz acill tl bloke oldu pin gelcek yada bunu yap daha kolay sana zaahmet
b: +siktir.
b: +dalgamı geçion lan
b : +ben
a : -adam
bilgilenelim. :)
jp35 felan dedikleri de joygame için chip. bana gelen 51 tllik bir ödemeydi.
@ayazzz müridin eklediği görsel.
-
Aklınca senin telden mobil ödeme yapacak ibne.
Ekleme: http://img849.imageshack.us/img849/2396/ekranalntshdq.jpg
1049 tarafından 24/Kas/13 15:43 tarihinde düzenlenmiştir -
-jp35 ney laa
-
Hey Allahım nasıl bu kadar yüzsüz olunabiliyor.
Bir rapor alacağım. Utana sıkına patlıyorum numara yapacağım diye. Adam dolandırıcılık peşinde.
-
dikkat edin müridler. 2 ay önce pek muhabbet etmememe rağmen faceden lisedeki hoam mesaj attı. online idim.
naber falan diye. iyidir falan filan, ya dedi benim telefon kilitlendi. sana bi şifre gelecek onu bana yolla açılsın falan dedi.
önce jeton düşmedi sonra anladım. hadi ya nasıldı falan filan derken bi yandan da hocamın eşine mesaj attım durum böyle böyle falan diye. 2 dk demedi konuşurken birden faceden çıktı...
yani o mesajları atan arkadaşın değildir belki günahını alma face çalıp yapanlar da var. mk ibneleri..
ayıkmasam da gitse tller bu sefer de hocaya söverdim ibne diye :D
-
ArmadA bunu yazdı
-jp35 ney laa
Joyparaymış joypara neyse
-
Şifre gelecek onu yolla biraz inandırıcı da hani şunu yazıp şuraya gönder tarzı yiyen salak var mı onu merak ettim şimdi :D
-
msn de yıllar önce yapardık amk, eski sürümde bişey vardı sıfırlama maili yollatırdık, benim msn şifre değişti senin adrese yönlendiriyorum mail gelecek içindeki linki bi atıver sana zahmet bana diye. Ne sazanlar düşürdüydüm.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
msn de yıllar önce yapardık amk, eski sürümde bişey vardı sıfırlama maili yollatırdık, benim msn şifre değişti senin adrese yönlendiriyorum mail gelecek içindeki linki bi atıver sana zahmet bana diye. Ne sazanlar düşürdüydüm.
E abi o dönemlerde bilgisayar kullanan insanlar aldı başını gitti. Ayıkır tabi ama şu son 2-3 senedir pc başında olanlar e-mail ya da facebook hesabı kırmanın cam kırmak gibi bişey olduğunu düşünüyor en basidinden. Ya da internet bilgisi facebook ve birkaç haber sitesinden ibaret insanlar kolaylıkla düşebiliyor böyle şeylere.
-
mesajı atsa bile gelen mesajda joygame e ait olduğu hakkında bişey yazmıyomu acaba
-
7ci ayda benim de başıma geldi. hattın kontörlü olduğunu söyleyince direk engellendim :)))