Facebook Dolandırıcılığı Yeni
-
hemen hemen 1 yıldan fazladır var bu olay.
miilet oyun karakterlerine para yüklemek için böyle bişeye girişiyo.
bana göre şirketler de işin içinde.aman facebookta dikkatli olun.
birisi sanal ortamdan para istiyosa muhakkak telefon açın kendisiyle görüşün kişinin.
-
joyparasına tıktımın bebesi
-
manyaki bunu yazdı
mesajı atsa bile gelen mesajda joygame e ait olduğu hakkında bişey yazmıyomu acaba
bazı servislerde açık açık yazıyo. şu servis için şu kadar para çekcez diye. ama bazılarında sadece şifreniz: HDSGFD falan yazıyo.
hatta bi kere denk geldim sadece direk şifreyi sms atıyolar.
-
kod girişi yapıldıkdan sonra evet yazıp tekrar onay istemesi lazım mobil ödemelerde genelde öyle olur sanırım bunda yok hayırlı işler
-
DevilRullz bunu yazdı
Şifre gelecek onu yolla biraz inandırıcı da hani şunu yazıp şuraya gönder tarzı yiyen salak var mı onu merak ettim şimdi :D
aslında bu şekilde fena adam düdüklersin hee.. :D hocam spoof ile kendin attırırsın mesaj ona gider sende gelen mesajı söyler misin dersin tamamdır..
he birde joyparayı bilmiyorum ama o yere senin numaranı yazdığında sana direk geliyor galiba mesaj zaten.. yani sen ayriyetten bir şey yapmıyorsun diye anladım ;)
-
Ben size bişiy diyim mi beyler,
Hala bu ülkede cep telefonu ile aranıp işte "kimliğiniz terör örgütünün elinde bilmem kaç bin tl yi çöp kutusunun yanına bırak" yalanlarına inanıp para götüren insanlar var ve olmaya devam edecek. Bu yüzden sanaldaki bu insanlar bitmedi bitmeyecek heykin sonsuza kadar kullanılabilecek tek ve yegane yöntemdir sm :)
Gerçi bu konuya ne kadar sm denir o da tartışma konusu :)