Facebook Hesabım Silindi - Noluyoruz Birader?
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Türk erkeklerin sapıklıklarından bıkanlar diye grup acmıstı İngilizler onları kalayladım 3 gün sonra hesap gitti.Hem ingilizce hem Türkce mail attım Türkce maile kesinlikle hesabın acılmayacak diye cevap verdiler.
-----------------------------facebook adına erdal denilen yavşak mı veri cevabı
-----------------------------aynen erdal mı erdem mi hoşafın biri yolladı işte cevabı
-
irwa bunu yazdı:
yönetici olduğun grup şikayet aldıysa ondan da silinebilir benim gibi yedek hesap aç ben resimlerime kadar yedekledim kısaca kendimi yedekledim face e ing msj at bide belirt silinmesini haklı göstericek birşeyiniz yoksa sizi dawa edicem tarzında geçen ark öle aldı geri hatta face in sildiği grubuda 270bin hayranıyla geri aldı ,)
-----------------------------Sizi dava edeceğim demesi hiç bir işe yaramaz aksine adamların açacağı varsa bile açmaz.Dava edemezsin zaten sen siteye üye olurken bütün haklarından vazgeçiyorsun.Yinede ingilizce bi mail atmanda fayda var ama google translate'le çevirmeni tavsiye etmem zira hiç bir şey anlamazlar.Bana sorarsan kapatıldığına sevin illa ki bu tarz siteleri seviyorsan twitter'a gir çünkü facebook video izlemekten başka bir işe yaramıyormuş artık söyledikleri kadarıyla.
-
hocam geçmiş olsun.... bide geri verceklerini hiç sanmıorum kuzeniminkide gitti canını çıkardı mail atmaktan ama geri vermediler . yapcak bişy yok. boşwr
-
bayzin bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Türk erkeklerin sapıklıklarından bıkanlar diye grup acmıstı İngilizler onları kalayladım 3 gün sonra hesap gitti.Hem ingilizce hem Türkce mail attım Türkce maile kesinlikle hesabın acılmayacak diye cevap verdiler.
-----------------------------facebook adına erdal denilen yavşak mı veri cevabı
-----------------------------aynen erdal mı erdem mi hoşafın biri yolladı işte cevabı
onun a.k'm ben -
yav onu bunu ekleyen biri değilim olsam içim acımıcak
bir de ben zaten feysuktan nefret ederim mecburiyetten kullanıyodum
belli bağlantılarımı korumam gerekiyodu
şimdi hepsi gitti
önemli arkadaşlar önemli gruplar sayfalar...
zararım saymakla bitmez
yılların emeği yılların bağları yav
bir de çok çok önemli şeyler vardı mesajlarda kayıtlı
lanet olsun
-
Prometheus bunu yazdı:
yav onu bunu ekleyen biri değilim olsam içim acımıcak
bir de ben zaten feysuktan nefret ederim mecburiyetten kullanıyodum
belli bağlantılarımı korumam gerekiyodu
şimdi hepsi gitti
önemli arkadaşlar önemli gruplar sayfalar...
zararım saymakla bitmez
yılların emeği yılların bağları yav
bir de çok çok önemli şeyler vardı mesajlarda kayıtlı
lanet olsun
hocam grupta tartıştım dedin yasenin atılman 2-3 kişinin şikayetine bakar
-
geçmiş olsun :D walla üzüldüm adına belli ki senin için baya önemli bilgiler varmış
-
vakti zamanında benimkide silinmişti.bi sürü mailler attım,gruplarım vardı onlardanda oldum.geri cevap bile atmadılar. onlarla iletişim için farklı bir yol denersen belki cevap gelir diye düşünüyorum. ( ben disabled@facebook.com adresine göndermiştim ondan cvp gelmedi )
-
bakan dayım var de :p
-
benimde geçen gün çakma face imi kapattılar.
sebep: şu ermeni soykırımına destek veren bi grubun duvarına Türk bayrağı koydum.
5 dk sonra hesabım kapatıldı. o kadar şikayet ediyoruz grubu silmiyolar, 5 dk içinde benim profilimi silebiliyolar. garip değilmi?