Facebook Hesabınız Kapatılmıştır.
-
facebook hesabım kapatıldı bunu açtırmanın bi yolu var mı acaba =)
daha önce basına böyle bişi glen varmı
-
ne yaptında kapandı hacı :) enteresan valla,açmazlar sanırsam
-
akp ülkeyi satıyor diye yorum yazdım. sonra hesabınız kapatılmıştır maili aldım. şeriatçı akp zihniyeti fesbukuda sarmış dedim bir an kendime...sonra yeniden üye oldum...geri dönüşü yok.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
akp ülkeyi satıyor diye yorum yazdım. sonra hesabınız kapatılmıştır maili aldım. şeriatçı akp zihniyeti fesbukuda sarmış dedim bir an kendime...sonra yeniden üye oldum...geri dönüşü yok.
-----------------------------ahahaha
muhahahaha
nihahahahaha
zuhahahahahaha
yeahahahahahaha
=))))
çok yaşa hocam =)))
-
tekrardan üye olamam kardeşim ya . tüm bilgilerim o hesabımda kayıtlıydı. bombalarım valla faceyi.
-
http://www.gundemyorumlari.com/kapatilan-facebook-hesabimi-tekrar-nasil-kullanima-acabilirim.html
bu işi yapsam olur mu acaba
-
bi gruptan çok şikayet gelirse hesap kapanabiliyor yada çok fazla arkadaş ekleyince kapanabiliyor bu 2 yollada hesabı kapatılan bi kaç kişiyi tanıyorum.
-
açtırmanın bi yolu var mı hocam buna çözüm arıyoruz ;)
-
narkozMRT bunu yazdı:
tekrardan üye olamam kardeşim ya . tüm bilgilerim o hesabımda kayıtlıydı. bombalarım valla faceyi.
-----------------------------hocam banada aynısı olmustu nedenı ıse tanımadıgım kızlara arkadaslık teklıfı gondermemdı:D actırmak ıcın baya ugrasmıstım mail fln atıyorsun acıyorlar ama cok ugrasmıstım actırmak ıcın:D
-
narkozMRT bunu yazdı:
açtırmanın bi yolu var mı hocam buna çözüm arıyoruz ;)
-----------------------------hiç bi şekilde yok
-
sonuç ne kardeş açıyorşar mı. ayrıca ne yazdın yolladın.
disabled@facebook.com bu mail adresinemi yolladın
besmele yollasam açarlar mı