Facebook Hesabınız Kapatılmıştır.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------sonuç ne kardeş açıyorşar mı. ayrıca ne yazdın yolladın.
disabled@facebook.com bu mail adresinemi yolladın
besmele yollasam açarlar mı
-----------------------------komik komik olma narkoz şimdi faceye mail at deki neden adresimi engellediniz yaptığımı söyleyin o adres lazım falan de yaptığım şeyde kendini haklı çıkarömaya .çalış falan biraz paslaşarak konuş geri alabilirsin alanlar var.
-
benımde kapanmıştı alakasız 1 hafta mesaj attım sonra dedim lanet olsun atmıyorum da kullanmıyorumda 3 gün sonra mesaj attı özür dileriz falan açılmıştı hiçbir kayıp olmadan
-
Hocam işin içinde izmir yok dimi? :D
-
bir arkadaş sürekli facebookta küfür yazmış bazı konularda yorumlarda filan arkasından bi kere uyarıp aynı gün de kapatmışlar hesabını
-
Mail atacan hacı mail adreslerine tabi türkçe olarak değil :)
-
Helal olsun bırak kapansın hesabını gerekirse tekrar aç bu güne kadar yaptıklarını bir daha yaparsın
-
adamlar izmirden bıkmıştır belkide :)
-
hocam ßen kendim kapattım facebook neymiş amele kaynıyo akm video sitesine döndü iyice. birde 600 700 arkadaşı olanlar var sanki hepsini tanıyolarda ekliyolar nası sinir oluyom gördükçe.
siz siz olun 100 arkadaş üstünü face de tutmayın. kolay gele inş açtırırsın.
-
izmirli tut ..
5 gün bekle acılır..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=82466
teşekkür olarak :F hattıma 10 kontör alırım :P
-
ya bu dondurma değil dimi kokten siliniyo eger oylese dur bıraz kalaylıyım aqp yı kokten kapatsınlar
:)