Facebook Kullanıyorsan Sabır Taşı Olman Lazım
-
Facebook da gezinirken böyle bir videoya rastladım.

Aslında tıklar tıklamaz virüs olduğu aklıma geldi.Hani son damlayı da döktüm mü dökmedim diye düşünür arafta kalırsın. aleti yerleştirirsin de elini çeker çekmez bi ıslaklık belirir ya.işte bu da öyle bişeydi.Tıklamadım sandım ama çok geçti.
Bilgisayarda olanlar:
Birden bire youtube embed.exe indi kendi kendini kurdu.Dur diyemedim şerefsize.Bilgisayara rest attığımda adobe flash player arkaplanda bişiler karıştırıyordu.Chrome kayıtları silindi.uzantılara erişim kesildi.görev yöneticisine bağlanamadım.
Çözüm için yaptıklarım : Flash player i komple kaldırdım.tek bir log bile kalmadı.Chrome'u da kaldırdım.Hijack This ile tarattım.Combo ile tarattım.Resetledim. Adobe ile Chrome u kurdum.Şİmdi Problem yok.
Facebook'da olanlar:
Ustream eklentisi yüklenmiş.8-9 tane sayfa beğenilmiş.Resimdeki virüsün aynısı paylaşılmış.https://www.facebook.com/fenerfca bu piç takip edilmiş.. https://www.facebook.com/events/601756689892085 bu etkinliğe katılım sağlanmış
bende beğenileri kaldırdım.takibi bıraktım.etkinlikten çıkıp şifremi değiştirdim..
eskiden ne güzeldi lan facebook virüsleri..sadece eklentilere bulaşıyodu .şimdi browser'a da bulaşıyo bilgisayara da.Aman siz bari dikkatli olun müridler.
-
hocam o yüzden hiç birşeye tıklamayacaksın zaten belli ne bok olduğu yok liseli kız etek altı yok fethullah hoca öldü recep hırrı yedi bunlara bulaşmayacan.
-
Haci guzel yazmisin sıkılmadan okudim gecmis ola.
-
hocam o kadar acıklı anlatmışsın ki lisanslı antivirüs hediye edesim geldi..
-
x-files bunu yazdı
Haci guzel yazmisin sıkılmadan okudim gecmis ola.
eyvallah hacı
murdery tarafından 28/Oca/14 20:32 tarihinde düzenlenmiştir -
gözünü sevdiğim linux u :)
-
-
maserati bunu yazdı
sağlam ayak gibi durmuyo hacı : |
-
maserati bunu yazdı
castın biber özentisi velet işte :S muhtemelen para ödemiştir takipçi kasılması için
-
Cosmic bunu yazdımaserati bunu yazdı
castın biber özentisi velet işte :S muhtemelen para ödemiştir takipçi kasılması için
banada öyle geldi pek virüs yazacak tip yok bu elemanda
26k takipçi kasmış ne işe yaracaksa
-
Hocam exe iner inmez otomatik mi kuruldu,izinsiz?