folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook Like Button(Tbt Yönetime Sesleniyorum)

Facebook Like Button(Tbt Yönetime Sesleniyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

herkese yanıtları için teşekkürler, olayı nerdeyse çözdüm fakat, son bir şey istiyorum: bu kodlarla yaptığımız zaman beğenilen url'deki thumbnail facebook'ta çıkmıyor, ayrıca news feed'de de çıkmıyor. tbt'teki like button da bu şekilde, fakat interfacelift.com'da öyle bir like button var ki, her şey mükemmel, hem feed'de çıkıyor hem de resmin thumbnail'i beliriyor. nasıl yapmışlar bir fikri olan var mı?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

güncel.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=recommend&amp;font&amp;colorscheme=light&amp;height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>

wordpress kullanıyorsan işini görür

Toplam Hit: 4387 Toplam Mesaj: 24