folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Facebook Mobil Dolandırılıcıgı Hakkında Yardım

Facebook Mobil Dolandırılıcıgı Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Abi ortada suc teskil eden bir sey var mi sence ? Esin hür iradesiyle onaylamis.

hani izinsiz olarak 200 tl ni alip goturse savciliga git diyecegim de simdi buyuk ihtimal kovusturmaya yer olmadigina karari cikacaktir.

ancak bu benim yorumumdur hukuki konular icin bir avukata danismani oneririm.

sorumluluk kabul edilemez.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Abi ortada suc teskil eden bir sey var mi sence ? Esin hür iradesiyle onaylamis.

hani izinsiz olarak 200 tl ni alip goturse savciliga git diyecegim de simdi buyuk ihtimal kovusturmaya yer olmadigina karari cikacaktir.

ancak bu benim yorumumdur hukuki konular icin bir avukata danismani oneririm.

sorumluluk kabul edilemez.

Kardeş Zaten Canım Buna sıkılıyor ya arkdası diye olay kaç kişinin canı yanmıstır boyle biliyorum gitmiş onay vermiş ama bende olayı sıcagı sıcagına sogumadan bişiler yapayım diye sizlerden akıl alıyorum nasıl bir yok izleyim diye

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Bilişim suçları soruşturma bürosunda çalışan bir kişi olarak savcılığa şikayet için gidip boşa zamanını harcama.. direk takipsizlik veriliyor. çünkü bulunamıyor.. ah keske o mesajları bir güzel okusanız, mesajda paranın çekileceği yazıyor.. geçmiş olsun.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 14
facebook dolandırıcı