folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Nasıl Para Kazanıyor?

Facebook Nasıl Para Kazanıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    emuxa bunu yazdı

la birakin facebbok u diyorum adamlara para kazandirmayın diyorum alın size türk işi diyorum http://allturks.net  diyorum biz yaptık diyorum ama dinletemiyorum :(

bu yapmış halinse hiç yapma bi daha. kapat bilgisayarı kendini dağa bayıra vur. amk niye her projeyi kendi içimizde yaşıyoruz ben onu anlamıyorum. alman yada ingiliz sitenize girince ne oluyor bana anlat bi hele ? neden sadece türkler ? neden fransızlar giremiyor ? neden bu domain ingilizce ? neden böyle bi gereksinim duydun ? madem milliyetçi duyguların kabardı tüm dünyanın duyacağı bi proje yap dünya tanısın bizi ? milliyetçi duyguların kabarmadıysa bırakın artık şu millyetçilik üzerinden prim yapmayı. her sikimin başına sonun 1453 kaçarız. program yazarız versiyon 1.4.53 yaparız. bu kadar dar düşünmeyin kardeşim gözünüzü seviyim ya. mynet.com diye bir domain bir türkün elinde ve anasını s.kiyor domainin. canım domain harcanıyor resmen ya.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

bu yapmış halinse hiç yapma bi daha. kapat bilgisayarı kendini dağa bayıra vur. amk niye her projeyi kendi içimizde yaşıyoruz ben onu anlamıyorum. alman yada ingiliz sitenize girince ne oluyor bana anlat bi hele ? neden sadece türkler ? neden fransızlar giremiyor ? neden bu domain ingilizce ? neden böyle bi gereksinim duydun ? madem milliyetçi duyguların kabardı tüm dünyanın duyacağı bi proje yap dünya tanısın bizi ? milliyetçi duyguların kabarmadıysa bırakın artık şu millyetçilik üzerinden prim yapmayı. her sikimin başına sonun 1453 kaçarız. program yazarız versiyon 1.4.53 yaparız. bu kadar dar düşünmeyin kardeşim gözünüzü seviyim ya. mynet.com diye bir domain bir türkün elinde ve anasını s.kiyor domainin. canım domain harcanıyor resmen ya.

Birde anlamadigim hocam Turkler olarak neden hep birseyleri kopya etme derdinyiz? Neden kendimize ait bir fikrimiz yok?

Cevap: Cunku Turkler, dusunmeden, uretmeden hazira konma sevdasindadir.

Not: Emuxa ustune alinma, ben millet olarak genel karakterimizden bahsediyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Birde anlamadigim hocam Turkler olarak neden hep birseyleri kopya etme derdinyiz? Neden kendimize ait bir fikrimiz yok?

Cevap: Cunku Turkler, dusunmeden, uretmeden hazira konma sevdasindadir.

Not: Emuxa ustune alinma, ben millet olarak genel karakterimizden bahsediyorum.

bu sadece Türklere özgü bir davaranış değil hacı bütün dünya birbirini kopyalıyo zaten.. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı

la birakin facebbok u diyorum adamlara para kazandirmayın diyorum alın size türk işi diyorum http://allturks.net  diyorum biz yaptık diyorum ama dinletemiyorum :(

şimdi birde şöyle bir durum var birde böyle sadece eleştiri yapanlar var. ne yapsan beğenmiyorlar. Ağzınla ku tutsan biri ordan çıkıp zaten o kuşu tutmuşlardı diyecek , başkası ordan beyaz renkli kuşu babamda tutar siyah tut sıkıyorsa diyecek, başka biride git vatana millete yararlı ol icat yap buluş yap kuş niye tutuyon diyecek :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

hacı tutmaz  bizde denedik olmuyor sırf senin için uye oluyorum

edt: üye oldum aktifleştirme kodu spama düşüyor.

x-files tarafından 19/Ara/12 12:16 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kişisel bilgileri 3. kişilere satarak para kazanıyor diyebirim.

Söyleki geçenlerde bir rahatsızlığım vardı ve arkadaşımla yazıştıktan sonra benim sayfamda o rahatsızlığımla alaklı reklamlar çıkmaya başladı ve bunu da arkadaşlarım üzerinden yapılmış şekilde gösteriyorlar. Şu ilaç, şu krem hastalığına iyi gelir vs vs. Ben kullandım iyileştim sende kullan gibi. Paylaşan arkadaşıma sorsam belki de hiç haberi  bile yoktur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

O ne iğrenç bir renk seçimidir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    betterthanwords
    betterthanwords's avatar
    Erkek

başta en çok kazandıran reklamlar bence. reklamlar haricinde bütün gsm şirketleri de para kazandıyor. sadece gsm şirketleri değil, cep telefonu şirketlerinden de para kazandırıyor. ha bir de tanıtımını yapan kullanıcılardan da en az 10 lira kazanıyor. bir de oyunlar tabii. okey, poker falan.

betterthanwords tarafından 19/Ara/12 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

"Bir ülkede edebiyat ve sanattan çok siyaset konuşuluyorsa, o ülke üçüncü sınıf bir ülkedir." - F. Nietzsche
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

türkleri buluşturuyon adı ollturk nasıl oluyor o iş

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 23