Facebook Nasıl Para Kazanıyor?
-
emuxa bunu yazdı
la birakin facebbok u diyorum adamlara para kazandirmayın diyorum alın size türk işi diyorum http://allturks.net diyorum biz yaptık diyorum ama dinletemiyorum :(
bu yapmış halinse hiç yapma bi daha. kapat bilgisayarı kendini dağa bayıra vur. amk niye her projeyi kendi içimizde yaşıyoruz ben onu anlamıyorum. alman yada ingiliz sitenize girince ne oluyor bana anlat bi hele ? neden sadece türkler ? neden fransızlar giremiyor ? neden bu domain ingilizce ? neden böyle bi gereksinim duydun ? madem milliyetçi duyguların kabardı tüm dünyanın duyacağı bi proje yap dünya tanısın bizi ? milliyetçi duyguların kabarmadıysa bırakın artık şu millyetçilik üzerinden prim yapmayı. her sikimin başına sonun 1453 kaçarız. program yazarız versiyon 1.4.53 yaparız. bu kadar dar düşünmeyin kardeşim gözünüzü seviyim ya. mynet.com diye bir domain bir türkün elinde ve anasını s.kiyor domainin. canım domain harcanıyor resmen ya.
-
interfector bunu yazdı
bu yapmış halinse hiç yapma bi daha. kapat bilgisayarı kendini dağa bayıra vur. amk niye her projeyi kendi içimizde yaşıyoruz ben onu anlamıyorum. alman yada ingiliz sitenize girince ne oluyor bana anlat bi hele ? neden sadece türkler ? neden fransızlar giremiyor ? neden bu domain ingilizce ? neden böyle bi gereksinim duydun ? madem milliyetçi duyguların kabardı tüm dünyanın duyacağı bi proje yap dünya tanısın bizi ? milliyetçi duyguların kabarmadıysa bırakın artık şu millyetçilik üzerinden prim yapmayı. her sikimin başına sonun 1453 kaçarız. program yazarız versiyon 1.4.53 yaparız. bu kadar dar düşünmeyin kardeşim gözünüzü seviyim ya. mynet.com diye bir domain bir türkün elinde ve anasını s.kiyor domainin. canım domain harcanıyor resmen ya.
Birde anlamadigim hocam Turkler olarak neden hep birseyleri kopya etme derdinyiz? Neden kendimize ait bir fikrimiz yok?
Cevap: Cunku Turkler, dusunmeden, uretmeden hazira konma sevdasindadir.
Not: Emuxa ustune alinma, ben millet olarak genel karakterimizden bahsediyorum.
-
sniperscope bunu yazdı
Birde anlamadigim hocam Turkler olarak neden hep birseyleri kopya etme derdinyiz? Neden kendimize ait bir fikrimiz yok?
Cevap: Cunku Turkler, dusunmeden, uretmeden hazira konma sevdasindadir.
Not: Emuxa ustune alinma, ben millet olarak genel karakterimizden bahsediyorum.
bu sadece Türklere özgü bir davaranış değil hacı bütün dünya birbirini kopyalıyo zaten.. :)
-
interfector bunu yazdıemuxa bunu yazdı
la birakin facebbok u diyorum adamlara para kazandirmayın diyorum alın size türk işi diyorum http://allturks.net diyorum biz yaptık diyorum ama dinletemiyorum :(
şimdi birde şöyle bir durum var birde böyle sadece eleştiri yapanlar var. ne yapsan beğenmiyorlar. Ağzınla ku tutsan biri ordan çıkıp zaten o kuşu tutmuşlardı diyecek , başkası ordan beyaz renkli kuşu babamda tutar siyah tut sıkıyorsa diyecek, başka biride git vatana millete yararlı ol icat yap buluş yap kuş niye tutuyon diyecek :)
-

-
emuxa bunu yazdı
hacı tutmaz bizde denedik olmuyor sırf senin için uye oluyorum
edt: üye oldum aktifleştirme kodu spama düşüyor.
x-files tarafından 19/Ara/12 12:16 tarihinde düzenlenmiştir -
kişisel bilgileri 3. kişilere satarak para kazanıyor diyebirim.
Söyleki geçenlerde bir rahatsızlığım vardı ve arkadaşımla yazıştıktan sonra benim sayfamda o rahatsızlığımla alaklı reklamlar çıkmaya başladı ve bunu da arkadaşlarım üzerinden yapılmış şekilde gösteriyorlar. Şu ilaç, şu krem hastalığına iyi gelir vs vs. Ben kullandım iyileştim sende kullan gibi. Paylaşan arkadaşıma sorsam belki de hiç haberi bile yoktur.
-
emuxa bunu yazdı
O ne iğrenç bir renk seçimidir.
-
başta en çok kazandıran reklamlar bence. reklamlar haricinde bütün gsm şirketleri de para kazandıyor. sadece gsm şirketleri değil, cep telefonu şirketlerinden de para kazandırıyor. ha bir de tanıtımını yapan kullanıcılardan da en az 10 lira kazanıyor. bir de oyunlar tabii. okey, poker falan.
betterthanwords tarafından 19/Ara/12 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
türkleri buluşturuyon adı ollturk nasıl oluyor o iş