Facebook Sayfa Satışı Ve Reklamı
-
MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
-----------------------------
Selamun Aleykum Arkadaşlar 30.000 Üyeli Veya Üzeri Facebook Sayfası Satan Varmı Veya Sayfasında Kendi Sayfamın Reklamını Yapıp Getirdiği Kişiye Göre Karşılık Alabilecek Olan Varmı..
Ödemeyi Kontor Karşılığı Yapmak İstiyorum Yani Ücret Ne Kadarsa O Kadarlık Kontor Gonderirim Çok Kafama Yatan Sayfa Olursa Nakitte Gönderebilirim.
Bu Konu Altından Facebook Sayfa Satışı Ve Reklam Olayını İşleyelim Arkadaşlar Hadi Bakalım..
-----------------------------522.000 lik sayfa var aliciysan pm at anlasalim yada 133.000 lik bide 26.000lik var fiyatta anlasirsak bisiler yapariz
-
Olm hayrına reklam yapan yok mu lan :D
-
pm yolladım.. bu işler hayrına olmaz emek isteyen bişey çünkü :)
-
By hewal sanada pm yolladım kardeşim
-
9 bin yanında da 2binlik hediyem olsun 9 binliğe 10 bine kadar da sponsor olurum :)
-
manhyak bunu yazdı:
60.000 var ama alayı gavur
edit : 70.000 olmus :d
http://www.facebook.com/pages/Dota/141492299238561
-----------------------------Hep boyle bir Facebook sayfasına web sitesi açmak istemişimdir :|
-
Beyler bu üyesi bol Facebook gruplarının piyasası nedir?Üç aşağı beş yukarı ne ister millet.Bende almayı düşünüyorum bir kaç tane.
Edit: 1 yerli 1 yabancı grup alacağım.Pm atabilirsiniz.
-
pm attım kardeşim varmı daha sayfası olan :)
-
MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
Selamun Aleykum Arkadaşlar 30.000 Üyeli Veya Üzeri Facebook Sayfası Satan Varmı Veya Sayfasında Kendi Sayfamın Reklamını Yapıp Getirdiği Kişiye Göre Karşılık Alabilecek Olan Varmı..
Ödemeyi Kontor Karşılığı Yapmak İstiyorum Yani Ücret Ne Kadarsa O Kadarlık Kontor Gonderirim Çok Kafama Yatan Sayfa Olursa Nakitte Gönderebilirim.
Bu Konu Altından Facebook Sayfa Satışı Ve Reklam Olayını İşleyelim Arkadaşlar Hadi Bakalım..
-----------------------------sayfan ne hocam ?
-
Facebook sayfası olanlar benle iletişime geçerse çok sevinirim.Önemli bir konuda rahatsız edicem.
İçerik özelde konuşulur
Selametle