Facebook Sayfa Satışı Ve Reklamı
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sana oto like linki verim +18 sayfalarda o linki paylaş millet tıkladıkça hayranın artsın paylaştğın sayfa sayısını göre 3-4 saatte 1000 üye getirebilirsin para mara istemez
zaten artık çoğu kişi böyle 100.000e kadar kasıyor sonra o sayfayı satıyor
-----------------------------BlackApple Facede Bazi apps ler var girdigin gibi otomatik begeniyorsun Ve duvarina istedikleri icerik i atiyorlar bu konuda fikrin varmi ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
hocam sana oto like linki verim +18 sayfalarda o linki paylaş millet tıkladıkça hayranın artsın paylaştğın sayfa sayısını göre 3-4 saatte 1000 üye getirebilirsin para mara istemez
-----------------------------BlackApple Facede Bazi apps ler var girdigin gibi otomatik begeniyorsun Ve duvarina istedikleri icerik i atiyorlar bu konuda fikrin varmi ?
-----------------------------keşke onu bilsem çok araştırdım ama bulamadım bilen varsa bana ulaşırsa çok iyi olur :(
apps için php ve facebook apilerini bilmek gerekiyor
-
BlackApple bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------keşke onu bilsem çok araştırdım ama bulamadım bilen varsa bana ulaşırsa çok iyi olur :(
apps için php ve facebook apilerini bilmek gerekiyor
-----------------------------peki son birsey daha gecenlerde Bi siteye girdim Hic biyere tiklamadigim halde Bi baktim Facede bir sayfa begenmisim oyle bir oto like varmi bildigin? yani kodu siteme aticam siteye giren otomatik sayfami begenmis olucak ?
-
2.595.248 kişi bunu beğendi1.095.930 kişi bunu beğendi
-
https://www.facebook.com/pages/Tarihi-Videolar/120993601319650 60 üyesi var hacı :) Hem konu uplansın hem belki hayrına şu üzerimdeki binlerce üyesi olan sayfalarda tanıtır birileri :) Sağlam paylaşımlar var ama
-
arkadaşın verdiği otolike kodunu kullandım fakat pek üye çekemedim ama sitesi olan varsa koyarsa çekeceği üyeye göre ücret verebilirim
-
Facebookta tamı tamına 194 kişilik sayfa satıyorum arkadaşlar.
Fiyatı: 1,94 lira.
Edit:Ciddiyim. Antalya içi olursa sevinirim. kuruşu kuruşuna istiyorum :)
-
the_cure hadi bakalım belki alıcı çıkar
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------hocam şu oto like linkini banada yollar mısın
-
Kutengri ben arkadaştan aldım sayfalara falan dağıttım gelen pek olmadı ancak adult siten varsa otolike işe yarayabilir.