Facebook Sayfam Başkalarının Eline Geçmiş
-
kurucu bendim ama suan degilim artık.nasıl oldu anlayamadım.sizce bu mümkünmüdür.site kurucu sayfadan atılamıyor biliyordum ben
-
Senin şifreni ele geçirip senin hesabından giriş yapıp kendisini yönetici yapmıştır.
-
yapsada sayfa kurucusu atılmazki nasıl oldu anlayamadım hala
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Belki bir şekilde atılıyordur ama sen bilmiyosundur.
-
wking bunu yazdı:
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------Belki bir şekilde atılıyordur ama sen bilmiyosundur.
-----------------------------hocam bu arada sayfa siyasi bir sayfaydı.şifremi bilseler hesabı komple kapatırlardı.sadece sayfayı almışlar elimden.benden baskada yönetici yoktu çünkü
-
Hocam Sayfada Başka Admin yokmuydu ? eskiden Yaptıgın veya Yeni SiLdiğin?
-
GoLgee bunu yazdı:
Hocam Sayfada Başka Admin yokmuydu ? eskiden Yaptıgın veya Yeni SiLdiğin?
-----------------------------yoktu
-
Valla Hocam Aynen Sayfanın Şifresini BulmuslarDır Yoksa Mumkunati YOk :S
-
daha gelişmiş yöntemler olası
-
vay mısına goyum bi kere de selam beyler nassınız diye konu aç da sömürülüyoruz sanmayalım.
açtığın konuların %85 inin sonunda soru işareti %7'sinda çift soru işareti %5'inde soru işareti koymayı unutmuşsun %3 si genel amaçlı yardım istenilmeyen konular.pes yani
-
GoLgee bunu yazdı:
Valla Hocam Aynen Sayfanın Şifresini BulmuslarDır Yoksa Mumkunati YOk :S
-----------------------------sayfamın şifresini bulsalar facebook profilimede giremezdimki.sadece sayfa elimden alınmış şifre profil aynen duruyor..ayrıca faceden hesap güvenliğine baktım baska makineden girilmemiş bile hesabıma

facebook sayfam başkalarının eline geçmiş