Facebook Sayfam Başkalarının Eline Geçmiş
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------GoLgee bunu yazdı:
-----------------------------
Valla Hocam Aynen Sayfanın Şifresini BulmuslarDır Yoksa Mumkunati YOk :S
-----------------------------sayfamın şifresini bulsalar facebook profilimede giremezdimki.sadece sayfa elimden alınmış şifre profil aynen duruyor..ayrıca faceden hesap güvenliğine baktım baska makineden girilmemiş bile hesabıma
-----------------------------Hocam bak Şimdi Ya Facebook Sayfan Bi yerde Acık KaLmısTIr Veyahut Şifresini bilen Biri Facebook Profiline Girip Sadece SayfaYı ALmısTIr .. Ok
-
Nitrous bunu yazdı:
vay mısına goyum bi kere de selam beyler nassınız diye konu aç da sömürülüyoruz sanmayalım.
açtığın konuların %85 inin sonunda soru işareti %7'sinda çift soru işareti %5'inde soru işareti koymayı unutmuşsun %3 si genel amaçlı yardım istenilmeyen konular.pes yani
-----------------------------hahahaaa! :D normal konulari mesajlari falan okuyordum bunu okuyunca afalladim. cok guldum ama.
-
garga bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
vay mısına goyum bi kere de selam beyler nassınız diye konu aç da sömürülüyoruz sanmayalım.
açtığın konuların %85 inin sonunda soru işareti %7'sinda çift soru işareti %5'inde soru işareti koymayı unutmuşsun %3 si genel amaçlı yardım istenilmeyen konular.pes yani
-----------------------------hahahaaa! :D normal konulari mesajlari falan okuyordum bunu okuyunca afalladim. cok guldum ama.
Bence arkadaş forumu tam da amacına uygun bir biçimde kullanıyor. Yoksa, ben farkına varmadan yardımlaşma forumu olmaktan çıktımı burası. :)
-
facebookun bir ara yaptıgı gerizekalıca sistem ile mümkün artık hocam sayfa kurucusuda atılıyor onun yüzünden 2 tane sayfam diger yonetıcılerın hatasıyla gitti
-
Nitrous bunu yazdı:
----------------------------
bayramlarda ziyaretine de gelsin mi ?
-
sau_nightmare bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
----------------------------
bayramlarda ziyaretine de gelsin mi ?
-----------------------------puhahaha yarıldım :D :D

facebook sayfam başkalarının eline geçmiş