Facebook Şifrenizi Sık Sık Değiştirin
-
Arkadaşlar facebook kullanan kişilere bir tavsiyemdir. Haftada bir falan şifrenizi değiştirmenizi öneririm. Şu anlık için bir çok kişinin facebook hesabı hacklenmiş. Ve çevrem de de bunu teyit eden bir sürü kişi var. Bende dahil.
Durduk yere bildirimlerim kayboluyor, mesajlarım okunuyor falan filan böyle şeyler oluyor. kısaca bu bir bana değil bir sürü arkadaşıma oluyor. Hatta millet en güvendiklerinden bile şüphelenir oldu :))
-
salla gitsin :D
feysbuk cok önemliydi sanki :F
-
üstteki arkadasa katılıyorum heklesinler nolcak yenisini açarız sanki çok önemli gelin msnimi de hekleyin...
-
Çokta lülü.. S.keyim faceboku..
-
kullanmıyorum =)
-
nasıl hackliyorlar durduk yere ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl hackliyorlar durduk yere ?
-----------------------------Kullandıkları pclerde keylogger olabilir :P
-
arkadaş şifrem 123456 olsun misal feys coderları bu kadar salak mı şifreyi text olarak mı saklıyolar da hackleyen adam çat diye giriryo hesaba :| şifreniz güçlüyse bi halt olacağını sanmam..
**feys için değil fakat script güvenliği açısından bu konuda biri bi açıklama yapabilirse sevinirim..
-
bir facebook uygulaması ile phishing yapıp şifre ele geçiriyorlar.
-
kapattım kurtuldum.acaba feyste bi msj fln gelmişmi düşüncem kalktı.Underground takılmak en iyisi :)
-
valla ben bildiğimi dedim :) söyledim önerimide sundum :)) hani bazı kişiler için önemli olmayabilir ama önemli olanlarda vardır. tatsız durumlar yaşanmaması baabında :)) saygılar hepinize