Facebook Şifrenizi Sık Sık Değiştirin
-
ortaya söylüyorum
birader senin için önemli değilse hatta hesabın bile yoksa bsg konuya bakma bile
burda artizlik yapma şöyleydi böyleydi diye
-
Güvenilir olmayan applicationlar sıkıntı çıkartabilir.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
ortaya söylüyorum
birader senin için önemli değilse hatta hesabın bile yoksa bsg konuya bakma bile
burda artizlik yapma şöyleydi böyleydi diye
-----------------------------:)) hocam sakin ol ya. aslında çok gereksiz bir şey gibi gözüksede amacında kullanınca gerekli oluyor. bazı arkadaşlar işin ehlini çözememiş. Onlara göre video paylaşmak yorum yapmak kah gülüp kah hüzünlenince duvar kısmına yazı yazmak zannediyorlar. Kanımca :) bende kullanıyorum amacına uygun olarak :) vaktimi 7/24 orada geçirmiyorum. Ayda yılda bi bakarım. özellikle birisine ulaşmak istiyorsan maille falan ona bakarım, vs vs işte.
-
ben feysbuktaki mesaj gönderme fonksiyonunu sık kullanıyorum,birinin benim hesabımdan bir başkasına göndereceği mesaj bana zor anlar yaşatabilir ..
çözüm olarak şifre değiştirmek nereye kadar..?
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu feysbuk yüklenen aplicationları falan kontrol etmiyormu. kullanıcılarına zarar verecek vs şeyleri. diyeceksin hangi birisini kontrol etsin. ama mutlaka bi güvenlik önlemi vardır. işleyiş nasıl bilmiyoırum ama..
-
Free_Mans bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu feysbuk yüklenen aplicationları falan kontrol etmiyormu. kullanıcılarına zarar verecek vs şeyleri. diyeceksin hangi birisini kontrol etsin. ama mutlaka bi güvenlik önlemi vardır. işleyiş nasıl bilmiyoırum ama..
Facebook, application ve kullanıcılar arasında duvar olsa da çeşitli güvenlik zaafları olabilir. Ayrıca siz o uygulamayı eklediğinizde application yazarı hakkınızda bir sürü bilgiye erişmiş oluyor. Facebook geçmişte sınırlı sayıda şeye erişim sağlarken şu an yelpazeyi hayli genişletmiş durumda. O da ayrı konu. -
allahtan bi app kullanmıyorum :)))
-
ohh güzel oldu facebook un taaaa :)
madur olanlar için üzgünüm ...
-
her gördüğünüz application u eklerseniz gayet doğal :))
-
MUHRIP bunu yazdı:
Çokta lülü.. S.keyim faceboku..
-----------------------------+2010