Facebook Sikayet Botu
-
-
öyle bir şey mi varmış :O
-
GoldenWorld bunu yazdı
öyle bir şey mi varmış :O
-
-
Sorması ayıptır yorum atan müritler neden böyle birşeyin mümkün olamıyacağını düşünüyor?
-
x-t0xid bunu yazdı
Sorması ayıptır yorum atan müritler neden böyle birşeyin mümkün olamıyacağını düşünüyor?
Profilinde uzmanlık alanlarına bakınca bunu düşünebileceğini düşündüm o yüzden makaraya vurdum diğer müridleri bilmem.
*** Facebookta şikayet olayı nasıl işliyor? Profilinden bir başka sayfa/grup/profil herneyse şikayet ediyorsun bir neden seçip değil mi? Peki bu işi nasıl otomatize edersin? Ya dom üzerinden yürürsün ya da request. Peki facebook gibi bir şirket/kuruluş/site herneyse, sence bu şikayet olayına bir sınırlama/engel koymamış mıdır? Bence koymuştur.
Ha bu bot nasıl mümkün olur? Sen kendin bir bot yazarsın, k.adı ve şifreni girersin, şikayet etmek istediğin profili/sayfayı girersin, bot senin belirlediğin seçicilere göre alt linkleri falan haritalar, resimleri, postları herşeyi tek tek şikayet eder, en son da komple profili şikayet eder. Tabi aralara beklemeler koymazsan bot olduğu anlaşılır.
Ya da bu işlemi 100 ayrı hesapla yaparsın. +++Buraya ek: mesela botnet ağın olur, tüm kurbanlara çaktırmadan şikayet ettirirsin işe yarar. Bunu sen yapabilirsin ama hiçbir yabancı bunu ücretsiz dağıtmaz.
Öyle hiçbirşey vermeden şikayet eden hesap olmadan nasıl şikayet edecek bot? Eğer varsa güzel bir güvenlik açığı var demektir. Eğer yoksa sen başkasının yazdığı koda nasıl güvenipte hesabını gireceksin, nasıl o kodu kendi bilgisayarında çalıştıracaksın?
Kilit nokta da tam olarak şu; FACEBOOK ŞİKAYET BOTU DİYE %100 İŞE YARAYAN BİRŞEY OLSA FACEBOOKTA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPMAZ MI? AÇIK SAYFA MI KALIR?
*** Var ise en azından bir video çekip koyun ben de dediklerimden utanayım.
-
wasd bunu yazdıx-t0xid bunu yazdı
Profilinde uzmanlık alanlarına bakınca bunu düşünebileceğini düşündüm o yüzden makaraya vurdum diğer müridleri bilmem.
*** Facebookta şikayet olayı nasıl işliyor? Profilinden bir başka sayfa/grup/profil herneyse şikayet ediyorsun bir neden seçip değil mi? Peki bu işi nasıl otomatize edersin? Ya dom üzerinden yürürsün ya da request. Peki facebook gibi bir şirket/kuruluş/site herneyse, sence bu şikayet olayına bir sınırlama/engel koymamış mıdır? Bence koymuştur.
Ha bu bot nasıl mümkün olur? Sen kendin bir bot yazarsın, k.adı ve şifreni girersin, şikayet etmek istediğin profili/sayfayı girersin, bot senin belirlediğin seçicilere göre alt linkleri falan haritalar, resimleri, postları herşeyi tek tek şikayet eder, en son da komple profili şikayet eder. Tabi aralara beklemeler koymazsan bot olduğu anlaşılır.
Ya da bu işlemi 100 ayrı hesapla yaparsın. +++Buraya ek: mesela botnet ağın olur, tüm kurbanlara çaktırmadan şikayet ettirirsin işe yarar. Bunu sen yapabilirsin ama hiçbir yabancı bunu ücretsiz dağıtmaz.
Öyle hiçbirşey vermeden şikayet eden hesap olmadan nasıl şikayet edecek bot? Eğer varsa güzel bir güvenlik açığı var demektir. Eğer yoksa sen başkasının yazdığı koda nasıl güvenipte hesabını gireceksin, nasıl o kodu kendi bilgisayarında çalıştıracaksın?
Kilit nokta da tam olarak şu; FACEBOOK ŞİKAYET BOTU DİYE %100 İŞE YARAYAN BİRŞEY OLSA FACEBOOKTA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPMAZ MI? AÇIK SAYFA MI KALIR?
adam haklı
-
Botu biri yazsa hesap bulunur
-
Hesabimkapatildi ne yapmak gerekiyor arkadaslar
-
Maldonado bunu yazdı
Hesabimkapatildi ne yapmak gerekiyor arkadaslar
sorusuna otomatik olarak mesela denemeye devam et mutlaka birgün girersin
diye cevapmı yazacak öyle bişimi?
-
wasd bunu yazdıx-t0xid bunu yazdı
Doğrudur benim web işleriyle pek alakam yok benim işim kernel ile ama böyle birşeyin aşırı zor veya olamaz denilebilecek bir tarafı yok bunu postunda sen bile belirtmişsin. Hesapları bir db'de tutarsın botu bağlarsın şikayet edeceğin hesabın id veya mail adresini bota verirsin botta veritabanındaki hesaplarla tek tek girip şikayet et butonuna tıklar gerisini getirir özü bu değil mi ? Eğer dediğin gibi bir durum, şikayet sınırı söz konusu ise sonuçta bu botlar şikayet ettirecek bu hesabı sınır olsun veya olmasın facebook yönetimi hiç mi bu şikayetleri dikkate almayacak? Şikayetlerden sonra hesap kapanır mı kapanmaz mı orası facebooka kalmış birşey zaten o tarafla ilgilenmiyoruz biz yani şikayet etmesi bizim için yeterli istediğimizde bu zaten. Son olarak demişsin ki " sen başkasının yazdığı koda nasıl güvenipte hesabına gireceksin,nasıl o kodu kendi bilgisayarında çalıştıracaksın?" benim işim bu zaten kod okurum ben.Hepsi bu yanlışım varsa düzelt hocam.