Facebook Sikayet Botu
-
-
-
Şikayetlerinizi değerlendiren bir facebook çalışanı sizleri 7/24 bekliyor :)
-
@interfector tbt'nin bazı düşüncelerden sıyrılması gerek
herkes sana benzer yorum yaptığına göre doğru yolda ilerliyorum demektir
@UTHO sen çok yanlış gelmişsin
-
interfector bunu yazdı
daft melek gibi herif aslında ama kaptan bu konuda tahammül sınırlarını zorladığı için patlamış o da en sonunda, yani kaptan biri bot yazsın dediği her konu için bir satır kod okusaydı şimdiye bir programlama dilinde uzman olurdu
-
Veritabanının bol bulunduğu bölgelerde yaşamını sürdüren bu parazit türü, yerleştiği sunucudan kaynaklarını tüketinceye kadar ayrılmaz.
Büyümeye elverişli yeni bir dedicated buluncaya kadar güç tasarrufu modunda bekleyen,
kışın, yazdan topladığı verilerle idare eden,
topladığı verilerle google'ın bile iştahını kabartmayı başarmış bu canlı türünün
google'dan gelen "hacı, usb harddiski vereyim de sendeki dataları bana bi at" şeklindeki isteklere kayıtsız kaldığı gözlenmiştir.
Ayrıca yetişkin bir kaptan, güzel ivmelenebilirse, saatte 200 konuya "biri bot yazarsa ve dökümantasyonunu iyi yaparsa, data toplayabilirim" şeklinde
postlar atması işten bile değildir.
-
Daft bunu yazdı
Veritabanının bol bulunduğu bölgelerde yaşamını sürdüren bu parazit türü, yerleştiği sunucudan kaynaklarını tüketinceye kadar ayrılmaz.
Büyümeye elverişli yeni bir dedicated buluncaya kadar güç tasarrufu modunda bekleyen,
topladığı verilerle google'ın bile iştahını kabartmayı başarmış bu canlı türünün
google'dan gelen "hacı, usb harddiski vereyim de sendeki dataları bana bi at" şeklindeki isteklere kayıtsız kaldığı gözlenmiştir.
Ayrıca yetişkin bir kaptan, güzel ivmelenebilirse, saatte 200 konuya "biri bot yazarsa ve dökümantasyonunu iyi yaparsa, data toplayabilirim" şeklinde
Haykırdım amk :D
-
SpyBreaK bunu yazdıDaft bunu yazdı
Haykırdım amk :D
ulan daft beni bile güldürdün helal sana :)
data yemek gibidir gereklidir .)
-
-
;D