Facebook Videoları Eklenmesin
-
Bazı arkadaşlar facebook videolarını ekliyor izlemek için facebook hesabının olması gerek bir çoki nternet kullanıcısının facebook kaydı olabilir ama bir çoğununda yok üyelik gerektiren bir site herhangi bir herkese açık olmayan forum sitesinden link vermekle aynı oluyor. Video linki verecek arkadaşlar yahoo youtube yada google gibi videoların üyeliksiz izlenen sitelerden versin bu tür konu açıldığında da silinmesi taraftarıyım
-
feysi kapattırana kadar vidi vodo paylaşımına devam (=
feys rulz..
-
tamam
-
Hajı öyle diyon da,artık msn deki online sayısından daha fazla arkadaşım face de oluyor.O derece fazla kullanılıyor ve etrafımda Facebook sahibi olmayan insan tanımıyorum,hele ki teknolojiyle içiçe olan..Sende inat edip üye olmayan,protesto eden tayfadaysan o senin tercihin,başlık açan sana göre vermiyor linki..O zaman yasak var herkes giremiyor diye youtube linki de vermeyelim ne dersin?
Ayrıca face linkinin yanında,bulunabilirse diğer linkleri de veriyoruz.facebook'un yoksa izlemeyiver kardeş sende kaybetmezsin fazla birşey korkma..
-
harbiden katılıorum arkadaşa bakamıoz bi tarafımız şişio bizde insanız:D
-
bende birazdan çok seveceğiniz bi video koyacaktım ama bakayım youtube da varmı
+ olarak fece kullanıorm çünki herkez orda mecburiyet ama ANti face devam edio Orkut 4ever
-
:| izleyemiyorsan üyelik al öyle izle, coğunluğa ayak uydur. basit bir çözüm yada hesap alma izleme :)
-
üye olmak zorunda değilim bende kendi forum sitemden bir link verir dururum üye olmayan bakmasın der geçerim olurmu böyle bir şey buraya eklendiyse de izlerim tabi yanlış düşünüyorsunuz seninçevrenin facebook kulanıyor olması buradakiherkesin kullandğı anlamına gelmez burada sadece seninçevren yok demek ki bak benim yok facebook hesabım sadece kendiçevren içinde burada konu açamassın açıyorsan buraya açılan herkonu tümüyelere açılıyor demektir vip üyelik vb üyelikolayı olmadığı bu böyle malesef adminlerinbu konu ahkındakidüşüncesine merak ediyorum
-
çoğunluk anti face bunu unutmayalım faceten video paylaşmayalım
-
ben anti face ci değilim sadece publicolan yerlerden video veya link paylaşımı yapılması taraftarıyım kimse kimse için bir siteye üye olmak zorunda değil benim açtığımkonuyu ahmet mehmet hasan bu üçüizlesin sadece yeter mantığıylada konu açılmaz
-
ya hocam al bitane facebook adresi ekleme kimseyi ne olcak. izlersin. youtubeye erişim yasak ama herkez kullanıyor. eklenti kurup dns değiştirip girmeyi bilion. faceyede kayıt ol o zaman :S