Facebook Zygna Poker Chip Stolen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Merhaba abiler arkadaslar. yarım saat once zygna pokerde 5m chıpım bı anda sıfırlandı :S bu nasıl olmus olabılır yada bu acık nasıl bı acık ben o 5m ıcın ınanın 1 ay ugrastım el emegı goz nuru her nekadar sıze bos ıs olarak gelıor olsada ınanaın en azından ona harcagıdıgm zamana yazık oldu sızden rıcam bana bu ısın nasıl oldugunu acıklayın ve o calanlardan gerı almak ıstıyorum chıplerımı :((:

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

hesabın hacklenmiş 1 tir geçmiş olsun

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

peki bunu nasıl geri alabilririm oyle bır ımkan varmı bılen abilerden rica etsem zygna poker yonetıcılerı fılan kımle ıletısıme gecmemeız lazım chiplerimi geri veriyorlarmı yani.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

support bölümünde bunun ile igili bişey var ama yapıcak bişey yok soguk su iç yada bizi bekle biz buradan chip dagıtıcaz 2billion hesap hackliycez :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Abi face hesabımı hacklıceksınız yoksa baska bı olayıda varmı bunun buyuk ıhtımal keyloggerla caldılar benımkılerı cunku aynı pcden baska arkadasta oynuordu onunda 2m sı gıttı :S abı dagıtcagınız zaman haber veririsiniz :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

eger hacklendiginden eminsen sikayet et degerlendiriyorlar. pokeri ac sag ustte help mi ne vardi ordan iletisim kur. sayet  ayni ip den 2 account ile oynadiysan chip transfer falan yaptiysan zynga da silmis olabilir chiplerini.

arkadasin 500 m kayboldu bi kac ay ugrastik ancak geri yukletebildik :) sabir gerekli

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

unut sen o chipleri ayni pc den giriş yaptıysanız %90 ban yemissinizdir. ekranda DOH diye bi uyarı varmıydı ? çalındıysada geri gelmez artık

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Yok chıp transferı fılan yapmadık goren arkadaslar olmus ben 10k 20k da oynuyordum sordular ne ısın vardı 200k 400k da dıye :S ben hayatımda gırmedım oraya dıger arkadasınkıde calınınca keyloggerdann suphelendım tarama yaptıgımda dr/...logger dıye bısı buldu ama muhtemelen kı ole cunku tekrar gırıs yapmamı ıstedı tekrar gırıs yaptıgımda kalan 2m de gıtmıstı.Geri vermezler diye söyled,ler ama yinede bi deneyeyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Zygana poker chiplerinin calınabildiği bir acık şu anda mevcut..

bunu calıp satıp para kazanan elemanlar biliyoruz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Zygana poker chiplerinin calınabildiği bir acık şu anda mevcut..

bunu calıp satıp para kazanan elemanlar biliyoruz...

-----------------------------

Rene hocam bizede söyle şu açığı kaç gündür arıyoruz...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Sole bisi var calındıktan sora cıplerım bıraz baktım da cheat engine 5.5 diye bısı var programı ındırdıkten sora ıste bı kac ayardan sora chıp ını 100.000.000.000 yapabiliosun 2 saat once ugrastım yaptım fakat o parayla oturamadım gorunuste 100.000.000.000 chıpım var ama oturamıyorum bu programla ılgılı video ya baktıgımda adamlar chıpı yapıp oturdularda bı ugrasabılırmısınız abıler rıca etsem sora bızede anlatabilirmisiniz cheat engine 5.5 programın adı 100.000.000.000 nasıl yapıldıgını anlatayım fakat sora o chıpı nasıl kullanılır hale getırılebılırız cozemedım hala .

Toplam Hit: 14661 Toplam Mesaj: 33