Facebook Zygna Poker Chip Stolen
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Dünyada bir grup hıyar,eline deste deymeden poker oynuyor,diğer bir grup hıyar eline deymeyen destenin internetteki cipi için birilerine para ödüyor,bambaşka bir hıyarda hıyarlığı kabul ede ede 1 ayımı verdim nasıl alabilirim benim için çok önemli diyor.
Dünyada bu kadar hıyar oldukdan sonra renenin tanıdığı bir grup kolpa daha çok ekmek yer bu işten =)
kehhkehkehkeh.
-----------------------------1. Poker gercektede oynadım oynamayda devam ediyorum bu seni ne ilgilendirir nede sana hıyar deme hakkı verir.
2. Ben 1 ay zaman harcamısım benım sıtemım gecen o bos zamana bunun farkındayım fakat bunu hıyarlık olarak dıle getıremezsın anca kendın ıle bır duurm olursa bu benim hıyarlığımdır diyebilirsin.
3. Yazdığım yazdıda tek bir laf yokturki başkalarına bi laf soksun yada herhangi birisini incilticek bir laf olsun amac bilmediğim bir konuda yardım istemek hatamı ettim yardım istemekle?
Yani şumudur sen bir bok bilmiyorsun elalem bak senin makinana kadar girip şifreni çalıyorlar sen bi bok yapamıyorsun? Bumudur yani senin anlayışın?Bilmediğim yığınla şey var elbette ögrenmek için elimden geleni yapıyorum peki yaklaşım bumu olmalıdır ? Demişşinki para veren hıyarlar var sanane para batıyordur adama alıyordur seni ilgilendirir mi ? Neden sen insanlara yüksekten bakıyorsun ki ? Şimdi yazdın o mesajı harika yanınada iki tane şak şak cı cektin ohhh havanı attın yani öylemi? Peki ya insanlığın nerde ? Sence yaptığın bu harcadığın bu sözler ne kadar etik ?
Dicek başka birşeyim yok harikasın,muhteşemsin,o kadar kültürlü ve bilgilisin ki dünyayı yönetebilecek bi tek seni gördüm şu ana kadar.
Yazık!
-----------------------------@rush0ut
tamam sen o oyunun basında 1 ayını vermiş olabilirsin bu bir emektir emege daima saygımız var fakad bu oyuna baslarken aklına gelmedi mi bu oyun beni bir yerlere getirmeyecek sonucta bir oyun ya zaman geçsin yeterli diye ...
niye simdi buradaki insanlara taşralı edebiyatı yapıyosun ki veya kendini niye bu kadar üzüyorsun ki bu sanal ortamda olan bir oyun sadece bir postunda echoll hoca demişsin ki hackleyince bizide gör hoca
o hacklenen kişilerde senin gibi emegini veren insanlar olacak belki bunu düşünmüyor musun sen bunu dedikden sonra antikky hocada sana hıyar der cünkü yaptıgın hıyarlık değil ama ayıp bence tabiki bu kişisel görüşüm yani yanlıs anlama kimseye ne destek nede köstek olmaya calısıyorum.
bunun acıgı cıkınca sen ve senin gibi arkdaslarımız patır patır poker hack yapacaklar millet in emegini calacaklar emek calmak bir suctur insanlık ayıbıdır belkide ama bu bir kanundur onlar olmazsa insanlarda akıllanmaz o yüzden onlarada saygı duyulması gerekmektedir
sana diyeceğim tek sey s2ilmiş mın davası olmaz hoca unutma ki sen 1 ay geçişmişsin o oyunun basında 1 senesini geçiren var knight die bi oyun vardı böle herkez oynuodu harbi emek isteyen bir oyun die biliorum adam 5 yıl oynuyor 5 yıl sonra birisi bi keylogger la püff herseyini alıyor ne kaybetti sadece zaman kaybu bence. tabiki onun için cok seydir ama benim için zaman kaybı
sende buradan bir ders cıkar ve sanalda oyun vesaire gibi seylere haddiden fazla önem verme veriosanda bekle nasılsa echoll senide görür:)
beni yanlıs anlama sana laf sokmaya falan calısmadım kişisel görüşünümü söyledim saygsızlık varsa affola hadi hayırlı sabahlar.
-
Facebook yönetimide silmiş olabilir chip aktarımı yaptıysan