Facebookcular Buraya.. 3 Sorum Var Size
-
1- birinin benim profilimi görmesini istemiom onu nsl yapçm?
2- türkçeye nsl çeviririzz firefoxa geçmeden
3- herkezin profiline bakablrmyz?
ŞİMDİDEN TŞK -
facebook değil face bok un ta kendisidir.!
-
1)Senin arkadaşın olmayan profili göremez adını görür.
2)Firefox tan başka çevrilemiyor.
3)Herkesin profiline bakamazsınız.Çünkü onu arkadaş olarak eklemeniz gerekmektedir.
-
ben cok kişiyi görüom arkdaşm olmamalarına rağmenn
-
1- kendi hesabına girince tepede sağda privacy diye bi seçenek göreceksin oraya girip profile kısmından edit settings
diyerek özellikleri değiştirebilirsin ama tek kişi altta block list yahut limited profile list kısımlarından kiişileri engeller,
profilini görmemesini istediklerini ordan belirleyebilirsin.
2-bilmiyom
3-eğer adam izin vermişse bakabilirsin,ama çoğu kişi sadece arkadaşlarının profilini görmesini istiyor bazı sivrilerde var
ama herkesten saklıyor profilini...
-
Uzun zmandır ugrastıgımız bir proje var yonja netlog daki butun ozellikler var diyebiirim yaprak sistemi fln fln + larıda var az daha kaldı bitince duyurcaz butun internet aleminde
-
arkadşlar ben beceremedmm.. kız benm listemde değil ama ben kızın profilini göreblyomm kesin oda görebliyodurr.. onun görmesini istemiom iyice anlatrmsnz?
-
öncelikle feys boka takılan karıdan uzak durman tavsiyemi belirterek hala hala çözemediğin bi nokta varsa msn ver :-/
-
kızın senin firendlerinde olmadığnı sölüon zannımca. o zaaman şöle yapcan; önce siteye gircen welcome bla bla bla yazan
ana sayfa war... orada tepede privacy var oraya gireceksin oradan edit settingse geleceksin orada en tepede "profile"
yazar onun altında kutular var hepsini "only my friends" yapacaksın... sadece profilini görmesin istiosan o şıkların 1. si
yani profili o seçeneğe getirirsin ama diğerlerinide yapmanı tavsiye ederim
-
ayni networktesinizdir kiz da ayarlarla ugrasmamistir
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
edit: Abartıyorum sanırım :-/
-----------------------------