folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebookcular Buraya.. 3 Sorum Var Size

Facebookcular Buraya.. 3 Sorum Var Size

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek

1- birinin benim profilimi görmesini istemiom onu nsl yapçm?
    2- türkçeye nsl çeviririzz firefoxa geçmeden
    3- herkezin profiline bakablrmyz?

ŞİMDİDEN TŞK

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      facebook  değil  face bok un ta kendisidir.!

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

1)Senin arkadaşın olmayan profili göremez adını görür.

2)Firefox tan başka çevrilemiyor.

3)Herkesin profiline bakamazsınız.Çünkü onu arkadaş olarak eklemeniz gerekmektedir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    ben cok kişiyi görüom arkdaşm olmamalarına rağmenn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

1- kendi hesabına girince tepede sağda privacy diye bi seçenek göreceksin oraya girip profile kısmından edit settings

diyerek özellikleri değiştirebilirsin ama tek kişi altta block list yahut limited profile list kısımlarından kiişileri engeller,

profilini görmemesini istediklerini ordan belirleyebilirsin.

2-bilmiyom

3-eğer adam izin vermişse bakabilirsin,ama çoğu kişi sadece arkadaşlarının profilini görmesini istiyor bazı sivrilerde var

ama herkesten saklıyor profilini...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    Uzun zmandır ugrastıgımız bir proje var yonja netlog daki butun ozellikler var diyebiirim yaprak sistemi fln fln  + larıda var  az daha kaldı  bitince duyurcaz butun internet aleminde

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    arkadşlar ben beceremedmm.. kız benm listemde değil ama ben kızın profilini göreblyomm kesin oda görebliyodurr.. onun görmesini istemiom iyice anlatrmsnz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    öncelikle feys boka takılan karıdan uzak durman tavsiyemi belirterek hala hala çözemediğin bi nokta varsa msn ver :-/

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

kızın senin firendlerinde olmadığnı sölüon zannımca. o zaaman şöle yapcan; önce siteye gircen welcome bla bla bla yazan

ana sayfa war... orada tepede privacy var oraya gireceksin oradan edit settingse geleceksin orada en tepede "profile"

yazar onun altında kutular var hepsini "only my friends" yapacaksın... sadece profilini görmesin istiosan o şıkların 1. si

yani profili o seçeneğe getirirsin ama diğerlerinide yapmanı tavsiye ederim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi
    ayni networktesinizdir kiz da ayarlarla ugrasmamistir

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    edit: Abartıyorum sanırım :-/
    -----------------------------

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 3581 Toplam Mesaj: 29