folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebookcular Buraya.. 3 Sorum Var Size

Facebookcular Buraya.. 3 Sorum Var Size

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    düzenle ile alıntı yap birbirine o kadar bitişik deil aslında nası iki kere üst üste aynı zımbırtıya bastım yau :D, sınavdan çıktım ondan olsa gerek ..çevreye verdiğim kirlilkten ötürü özürlerimi beyan ederim :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    arkdaş kafa basmıoo ya.. sebastianist@hotmail.com a gelirmsn?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

bakablrmyz?

nsl yapçm?

nsl çeviririzz?

arkdaşm olmamalarına rağmenn

anlatrmsnz?

kız benm listemde

beceremedmm..

becersen şaşardım.

bu tür yazılara aCcayip tav oluyom.gıl oluyom.sinir oluyom yav.

noel_baba keşke bi kez daha düşüneydin:|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hoca olan oldu bi kere ..bi başka sefere bikez daha düşünürüm ;) =)
    Sınavdan yeni çıkmıştım ondan olsa gerek, böle daha bi şevkatli, duygusal yaklaşmışım olaya :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek

1- Black List Seçeneğini Kullan.

2- Böyel birşey henüz mümkün değil.

3- Hayır engellleyenlerin profili erişilemez:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

CİA icadi cok boktan biz hizmet.sizi yolda cevirsem elimde bisey biseycisi gibi biseylerle size ozel sorular sorsam yasiniz isiniz maasiniz ne sever ne giyersiniz cekinir saklarsiniz isminizi sorsam buna bile tepki verirsiniz.oysa sizin resminizi cekeyim desem buna fazla bi tepki vermez pos pos poz verirsiniz.ama o site yada benzer sitelere sirf arkadaslik flort adina herseyinizi birakiyorsunuz.olaylara boyle bakmak lazim.pentagon da belki  tum Tc vatandaslarinin  arsivi mevcut nerden billiceksin teknolojimiz olmadigi icin dusunme yetimiz de bunu sacma bulabiliyo.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konunyu bu saatte hortlattım ama :) kirilik olsn istemedm...

Facebookta açılan bi grubun ismi nasıl değiştiriliyor yada böyle bir imkan varmı diye sorucaktım.. Şimdiden teşekkürler...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

benilk okul aşkımı bulamak için girdimbuldumn.. ne kadar güselleşmiş... ama fazla samimi olamadık bendesildimüyeliğimi...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

benilk okul aşkımı bulamak için girdimbuldumn.. ne kadar güselleşmiş... ama fazla samimi olamadık bendesildimüyeliğimi...

-----------------------------

İnternet üzerinden nasıl bir samimiyet kurabilirdin ki? Olan samimiyetini de kaybetmişsindir muhtemelen...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Zorla üye yapacaksınız adam. meraklandırıyorsunuz yav. 
Toplam Hit: 3795 Toplam Mesaj: 29