Facebookcular Buraya.. 3 Sorum Var Size
-
düzenle ile alıntı yap birbirine o kadar bitişik deil aslında nası iki kere üst üste aynı zımbırtıya bastım yau :D, sınavdan çıktım ondan olsa gerek ..çevreye verdiğim kirlilkten ötürü özürlerimi beyan ederim :|
-
arkdaş kafa basmıoo ya.. sebastianist@hotmail.com a gelirmsn?
-
bakablrmyz?
nsl yapçm?
nsl çeviririzz?
arkdaşm olmamalarına rağmenn
anlatrmsnz?
kız benm listemde
beceremedmm..
becersen şaşardım.
bu tür yazılara aCcayip tav oluyom.gıl oluyom.sinir oluyom yav.
noel_baba keşke bi kez daha düşüneydin:|
-
hoca olan oldu bi kere ..bi başka sefere bikez daha düşünürüm ;) =)
Sınavdan yeni çıkmıştım ondan olsa gerek, böle daha bi şevkatli, duygusal yaklaşmışım olaya :D -
1- Black List Seçeneğini Kullan.
2- Böyel birşey henüz mümkün değil.
3- Hayır engellleyenlerin profili erişilemez:D
-
CİA icadi cok boktan biz hizmet.sizi yolda cevirsem elimde bisey biseycisi gibi biseylerle size ozel sorular sorsam yasiniz isiniz maasiniz ne sever ne giyersiniz cekinir saklarsiniz isminizi sorsam buna bile tepki verirsiniz.oysa sizin resminizi cekeyim desem buna fazla bi tepki vermez pos pos poz verirsiniz.ama o site yada benzer sitelere sirf arkadaslik flort adina herseyinizi birakiyorsunuz.olaylara boyle bakmak lazim.pentagon da belki tum Tc vatandaslarinin arsivi mevcut nerden billiceksin teknolojimiz olmadigi icin dusunme yetimiz de bunu sacma bulabiliyo.
-
konunyu bu saatte hortlattım ama :) kirilik olsn istemedm...
Facebookta açılan bi grubun ismi nasıl değiştiriliyor yada böyle bir imkan varmı diye sorucaktım.. Şimdiden teşekkürler...
-
benilk okul aşkımı bulamak için girdimbuldumn.. ne kadar güselleşmiş... ama fazla samimi olamadık bendesildimüyeliğimi...
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------benilk okul aşkımı bulamak için girdimbuldumn.. ne kadar güselleşmiş... ama fazla samimi olamadık bendesildimüyeliğimi...
-----------------------------İnternet üzerinden nasıl bir samimiyet kurabilirdin ki? Olan samimiyetini de kaybetmişsindir muhtemelen...
-
Zorla üye yapacaksınız adam. meraklandırıyorsunuz yav.