Facebook‘Ta Binlerce Arkadaşlık İsteği Ve Abone Gelsin İstermisin?
-
ruhii bunu yazdızone bunu yazdıDevilcode bunu yazdı4FY0K bunu yazdı
ıdı vıdı
sik sik konu açma bc.vc kasmak için TBT'yemi geldin. Alıntı yaptığın siteden olduğu gibi eklemişsin.
bc .vc kasmak için mi açtın hacı bu ne böyle silinir bu konu zaten boktan birşey
zone karızmatıklerde 2 cı olmusn .
:D ahah ona mı dikkat ettin hacım eyw :D :) doğrudur bakmak lazım
-
1- site işe yarayabilir ama orda o olayı yapan herkesi sonradan başkalarının arkadaşı olarak ekliyor. yani binlerce kişi beni eklesin derken sen binlerce kişiyi eklemiş de oluyorsun.
2- b.vc link vermek de nedir amk, üç kuruşluk şey için tbt yi böyle kullanmana gerek yok.
-
hacı bu ne ya fake hesapta deneyim dedim durmuyor :D
-
torpedo_XL bunu yazdı
1- site işe yarayabilir ama orda o olayı yapan herkesi sonradan başkalarının arkadaşı olarak ekliyor. yani binlerce kişi beni eklesin derken sen binlerce kişiyi eklemiş de oluyorsun.
2- b.vc link vermek de nedir amk, üç kuruşluk şey için tbt yi böyle kullanmana gerek yok.
yanlız siz konuyu tam okumadınızmı
Yukarıdaki linke tıklayıp reklamı geç dedikten sonra karşımıza site gelicek (http://aing-creations-2013.blogspot.com/)
bak adam bunuda yazmış hani bunuda göz ardı etmeden konuş başarılı buldum konuyu yaptım oldu durmuyo şimdide artık :D
-
50 de takıldı kaldı. hani durmuyodu :)
-
Deniyeyim dedim 56 kişi ekledi nası olsa feyk
-
arkadaşlık isteği gidiyorda gelen yok :D
-
trooper bunu yazdı
50 de takıldı kaldı. hani durmuyodu :)
100 ü geçti geliyor devamlı
-
çizik lazım olur
-
zone bunu yazdıDevilcode bunu yazdı4FY0K bunu yazdı
ıdı vıdı
sik sik konu açma bc.vc kasmak için TBT'yemi geldin. Alıntı yaptığın siteden olduğu gibi eklemişsin.
bc .vc kasmak için mi açtın hacı bu ne böyle silinir bu konu zaten boktan birşey
Lale'lik yapma anlamam ben bc.vc ne boktur kaldıki kasıcam linki buldum öyle paylaştım. Alıntı falan'da yapmadım konuyu adam gibi oku can sıkıntısından açtım böyle bi konu ve kendi anlatımım!
Anlamıyorum herşeye bir bok sıçratma peşindesiniz hem konuda normal olarak'da site adresini yazdım reklamla falanla filan'la ne işim olur saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın.