folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook‘Ta Binlerce Arkadaşlık İsteği Ve Abone Gelsin İstermisin?

Facebook‘Ta Binlerce Arkadaşlık İsteği Ve Abone Gelsin İstermisin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Sayfa beğendirmede biraz daha farklı birşey buldum mantık yine aynı ama ilk verdiğim linke sayfaya beğeni geliyor (üye) ama %80i yabancı uyruklu oluyor.

Şimdi vereceğim linkte tam aksine sayfanıza gelen çoğu üye türk.

İlk baş http://fanclick.com.ar/  'a gidiyoruz tavsiyem uygulamayı 2.server'dan kullanmanız türk sayısı daha da çok oluyor orada.

Daha sonra get acces token'e tıklıyoruz'ki karşınıza ilk baş reklam çıkıyor ( reklam olaylarından zerre çakmıyorum kendi yaptığım birşey değil)

Reklamı geçtikten sonra zaten karşınıza http://www.playfap.com/fan2/tnk.html adresi çıkıyor isteyen direk adrese gidebilir. Ama adım adım yazıyorum'ki kafa karıştırıcı olmasın diye.

Zaten karşınıza büyük yazılarla ''clıck here to cotınue'' çıkıcak, tıklıyoruz...

Step to get access token başlığının altındaki clıck here butonuna tıklıyoruz token almak için sitede url üzerinde token hangisidir neresidir zaten belirtmişler ayrıca bakarsınız kafanıza göre.

Url'den token'i aldıktan sonra token sayfasını kapatıyorsunuz.

Ve beck to index'e tıklayıp ilk açtığımız http://fanclick.com.ar/ sitesine geri dönüp aldığımız token'i ''enter your access token'' yazan boş yere yapıştrıyoruz ve enter butonuna tıklıyoruz. Karşımıza son olarak ''pages ıd'' yani sayfa ıd'ni isteyen boş bir kutucuk çıkıyor son olarak'ta oraya saya ıd'nizi yapıştırıyorsunuz ve enter'a basıp bekliyorsunuz.

Gün içinde belirli saat'ler aralığında bunu yapın ama aradan ortalama 5-6 saat geçsin üst üst'te yapınca uygulama engel yiyiyor ve token vermiyor. 

Bazı arkadaşlar en azından bu anlatıma bok sıçratmazsa sevinirim hiçbir şekilde alıntı değil TBT' üyeleri için yazdım zaten ilk konuda yazdığım gibi denedim oldu hoşuma gitti ve can sıkıntısı adım adım yazdırttı bana :)

Arada reklam siteleri çıkıyor gerçekten çakmıyorum reklam olayından bir kaç arkadaş kınamıştı beni v.c bc falan bi saçmalık bu tarz şeyleri kovalasam gelip TBT'ye mi salca olurum :)

Bu arada şunu hatırlatmam'da fayda var nasıl siz başkalarına sayfanızı sorgusuz beğendiriyorsanız, siz'de başkalarının sayfalarını istem dışı haberiniz olmadan beğenmiş oluyorsunuz. Daha sonra istenilirse beğendiğiniz sayfaları toplu silmeyide paylaşabilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

egotatminetmecabaları.avi

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    kalimero
    kalimero's avatar
    Erkek
    saol....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Lannn bütün abazalar arkadaşım oldu :'((

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

aynen la nasıl iptal edecem bu bebeyi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

egotatminetmecabaları.avi

bırak ego tatminini falan da sanal alemdeki sosyal ilişkileri bu kadar ciddiye almak daha da vahim:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Nasıl iptal ediliyor şu zımbırtı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Konuyu tam okumuyorsunuz sonra suçlu ben oluyorum ya :)

http://aing-creations-2013.blogspot.com/ Siteye gir sağ menüden un-friend'i sec sonra yine aynı şekilde token al anlatmıştım.
    Aldığın tokene kutu içine yapıştır un friend man'ı sec sadece erkekleri siler faceden.
    İyide ilk baş fake hesap'la önermiştim zaten.

Yok ben istemiyorum diyorsan facebook'taki uygulamaları sil haraketleriyle beraber o tarz'da bi kutucuk çıkıyor yani silerken onu işaretle sil hepsini şifreni değiştir o kadar.

Arkadaş ne kadar sorunlu insanlarsınz ya :D 

Adam bide ego tatmini yazmış kasabildiğin kadar kas abonelerinle beraber 150-200 bin olsun sonra o profili sayfa'ya çevir ne bok yiyorsan ye ister sat ister makara geç ama egoyla bir alakası yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    4FY0K bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Konuyu tam okumuyorsunuz sonra suçlu ben oluyorum ya :)

http://aing-creations-2013.blogspot.com/ Siteye gir sağ menüden un-friend'i sec sonra yine aynı şekilde token al anlatmıştım.
    Aldığın tokene kutu içine yapıştır un friend man'ı sec sadece erkekleri siler faceden.
    İyide ilk baş fake hesap'la önermiştim zaten.

Yok ben istemiyorum diyorsan facebook'taki uygulamaları sil haraketleriyle beraber o tarz'da bi kutucuk çıkıyor yani silerken onu işaretle sil hepsini şifreni değiştir o kadar.

Arkadaş ne kadar sorunlu insanlarsınz ya :D 

Adam bide ego tatmini yazmış kasabildiğin kadar kas abonelerinle beraber 150-200 bin olsun sonra o profili sayfa'ya çevir ne bok yiyorsan ye ister sat ister makara geç ama egoyla bir alakası yok.

Ohh bee hacı senin hatan değil böyle olacağını bilmiyordum. Egzozcu muharrem ustadan tut, Urfalı cabbar ağaya kadar herkes ekledi amkkk :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    4FY0K bunu yazdı

ıdı vıdı

sik sik konu açma bc.vc kasmak için TBT'yemi geldin. Alıntı yaptığın siteden olduğu gibi eklemişsin.

bc .vc kasmak için mi açtın hacı bu ne böyle silinir bu konu zaten boktan birşey

zone  karızmatıklerde 2 cı olmusn .

:D ahah ona mı dikkat ettin hacım eyw :D :) doğrudur bakmak lazım

gözüme çarptı :D

Toplam Hit: 11111 Toplam Mesaj: 56