Facebookta Kız Olmak...
-
Hocam sen önce koyduğun resmi buraya da koy ki ona göre yorum yapalım. Sen oraya kaşarın birinin resmini koyarsan tabiki abazanlar üşüşür başına :d.
-
Tamam erkekler abaza da kızların da hiç mi suçu yok. Abazanın biri kızın fotoğrafına "göğüslerin çok güzel çıkmış emebilir miyim onları" yazmış kız da yorumu silmiyor öyle duruyor. Şimdi burada erkek mi abaza, kız mı kaşar, yoksa her ikisi de mi ? Bu 3'ü bir çelişki midir? :)
-
bence her üçü
-
amk popüler kültürü
-
zengo bunu yazdı:
-----------------------------
whoso bunu yazdı:
-----------------------------Abaza 1:
slm gamze..ben istanbul sarıgaziden yavuz.. 60 yıl.i.ö.okulundan..seni unutamadık be canımm..yine eski günlerde gibimisin..ateş ve heycan varmıı :D varsaa para ile yaparız bişeylerr
-----------------------------bu dediğin yer bizim bura yaw :D
o abazan da sen misin yoksa :D -
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar a..n olsun yeter nede olsa biz erkekler otobüs gibiyiz bi duraktan gider bi durağa konarız :)
-
7-19 bunu yazdı:
bizim tabirimiz. biz neyiz ?
-----------------------------Erkeğiz :)
-
xz
Senin o garibim dediğinin resmine ağzından salyalar akarak saatlerce bakan hemcinslerimiz var :)
-
kardeşim bu Türkiye de böyle olaca.
Gidin belarusa çevirdiğiniz hatunu önce bara sonra yatağa atın.Facebookta ağzınız salyalarla dolaşmazsınız :)
fakat türkiye de böyle oluyor.İyide çözücez diye bütün hatunlara kaşarlık eğitimi mi vericez ?
Hayır tabi ki.Durum buysa böyle yaşamaya devam edicez.
Alllah için Türkiye deki hatunların ne kadar artist olduğunu bilmeyen varmı ?
Gelin kıbrısa, bi hatunun ister mercedesi olsun ister taş gibi vücudu.Sizi beğendiyse her türlü keser, laf atar.Yani kıbrısta icraat yapamıyorsan senin kişisel problemin.
Türkiyede böyle değil.Vücudu ortalamanın biraz üstünde olsun, birazcıkta iyi giyinsin erkeklerin alayı bakar.bu durumda baya bi havalara giriyorlar :)
-----
Hayır bizim abazalar kızdanda anlamıyor.Kız güzel değil eyw ama fiziği ? berbat, iğrenç ötesi ama mini giymiş + askılı giymiş gözünde sarı ray-ban, saçlar sarı bütün erkeklerin alayı bakar.
Ben bakarım önce vücudu nasıl sonra giyim tarzı.Güzelse hayran kalırım, kötüyse arkasından 500 metre bakacak değilim.Önce erkekler oturur herkese bakmamayı öğrenir, sorna kızların havası söner ondan sonra erkeklerin çoğunun kız arkadaşı olur.
-
Hoca bizim kızlar acayip.
Sümük bile atmayacağın kızlar kendini klopatra sanıyor bu memlekette.
Herkeste bir hava, bir poh pohlanma.
Eeee tabi hayatında kız görmemiş hayvanlar bunlara laf atarak, öküz gibi bakarak iyice götlerini kaldırıyorlar.
Düşünün spor salonu kiraladık basket maçı yapıyoruz. Benim 2 tane kız arkadaşım ve 2-3 arkadaşım daha geldi.
Gittim kızlarla öpüştüm (o manada değil selamlaşma anlamında :p) bizim sınıftaki bir mal aynen şöyle diyor:
-Engin, sen bu kızları öptün mü ?
-Evet noldu arkadaşım normal değil mi ?
-Oğlum bunları sen öpüyorsan yatağa atarsın
-Ha?
dedim kaldım. Bukadar gerikafalı olmaya başladık anlıcağınız.. Gidişat kötü.