Facebookta Kız Olmak...
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bizim kızlar acayip.
Sümük bile atmayacağın kızlar kendini klopatra sanıyor bu memlekette.
Herkeste bir hava, bir poh pohlanma.
Eeee tabi hayatında kız görmemiş hayvanlar bunlara laf atarak, öküz gibi bakarak iyice götlerini kaldırıyorlar.
Düşünün spor salonu kiraladık basket maçı yapıyoruz. Benim 2 tane kız arkadaşım ve 2-3 arkadaşım daha geldi.
Gittim kızlarla öpüştüm (o manada değil selamlaşma anlamında :p) bizim sınıftaki bir mal aynen şöyle diyor:
-Engin, sen bu kızları öptün mü ?
-Evet noldu arkadaşım normal değil mi ?
-Oğlum bunları sen öpüyorsan yatağa atarsın
-Ha?
dedim kaldım. Bukadar gerikafalı olmaya başladık anlıcağınız.. Gidişat kötü.
-----------------------------hoca zikiyle düşünen bir millet olduk.neyse günün birinde devran döner çok pis olacak
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hoca zikiyle düşünen bir millet olduk.neyse günün birinde devran döner çok pis olacak
-----------------------------Öyle bir milletiz ki arkadaşın senin kız arkadaşına göz koyuyor senin ondan ayrılmanı bekliyor ve sen ayrılır ayrılmaz onunla oluyor :|
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------anladığım şu ki : yazık valla bize , koyunun olmadığı yerde keçiye "amon ra " diyoruz.facebooktaki kızlara değil kendimize acıyalım bence. memleketin haline bak ...
devlet bence bu konuya bi el atsın madem biyerlerde adamların üretim fazlası var bizde fazla olan bişeyle değiştirelim , al gülüm ver gülüm devlet işleri böyle değilmi ztn, koyun keçi gönderelim, abaza gönderelim, domates, muz gönderelim, rus, moldovalı fln hatunlar gelsin .hemdostluğumuz pekişir, hem soyları tükenmemiş olur - mesela rusya dünyanın en hızlı nüfusu azalan memleketi , göç fln da değil mevzu doğal nedenler.
-----------------------------çok doğru. ülke gitgide kötüye gidiyo. böyle insanlardan nefret ediyorum. dolayısıyla böyleleri sade türklere değil diğer ülkelerede kendini gösteriyo. alayının canı cehenneme. adam lazım bu ülkeye. durmadan çocuk sıçmakla ana baba olunmuyo.
-
aslında Türkiye de kadın olmak bana göre daha güzel.. Neden derseniz ?
* kadınlar devamlı ilgi görmek ister ve iltifat edilmekten hoşlanır... ( bu egolarını bizim ülkemizde kadınlar çok kolay hallediyorlar )
* devamlı kendilerine aşırı bi talep var.. buda bulunmaz hint kumaşı moduna sokuyor onları.. ki başka ülkede olsalar bu duygularını kolay kolay göremezler.
* bir fuar düşünün.. sizin elinizdekki mallarınızı günde bir kişi sorsamı daha hoşunuza gider yoksa günde 80 kişi sorsa mı daha hoşunuza gider tabiki 80 kişi..
* Aslında Türk erkeğinin kadınlara bu kadar düşkün olması bi bakımada kadınlara hayatlarında olması gerekenden daha fazla değer vermeleridir..
Sonuç olarak Biz Türk Erkekleri Kadına değer veririz çünkü kadın sevilir, kadına iltifat ederiz çünkü kafasından geçen fikirleri onunda bilmesini ister...Türk erkeği kadınların dış güzelliğine fazla değer vermez( ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam lafındanda anlayabiliriz ) :)
Hey Kadınlar Sevildiğinizi bilin , Adam Olun Hizaya gelin :) -
Baslık yanlıs facebo0k da kaşar olmak olcak
-
site tasrım sistem çalışma açısından çok başarılı ama lüzumsuz
-
alın size gördüğüm yorumlar :S
---ayakkabın çok güzel sende öylesin,fıstık...(abazan beyinli gencimiz güzelsin diyecek ya kuru kalmasın demiş ama yanlış yerden girmiş konuya bence :D )
---ooo bu senmisin?çok değişmişsin,tavuk gibi olmuşsun...(çaresiz abazan ne diyeceğini bile bilmiyo :/ )
-
Aga güzel kız resmi koyarsa öyle olur koy bi tane çürkün kadın kimse bulaşmaz sana...
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Gittim kızlarla öpüştüm (o manada değil selamlaşma anlamında :p) bizim sınıftaki bir mal aynen şöyle diyor:
-Engin, sen bu kızları öptün mü ?
-Evet noldu arkadaşım normal değil mi ?
-Oğlum bunları sen öpüyorsan yatağa atarsın
-Ha?
dedim kaldım. Bukadar gerikafalı olmaya başladık anlıcağınız.. Gidişat kötü.
-----------------------------bunu diyen zihniyete dangalaktan başka birşey demek mümkün değil ???
töbe yarabbim ya sen o gözle bakarsan kızlara tabi kimse pas vermez sana.(abazalık bundan kaynaklanıyor)
Abaza abaza takılırsın. Engin bu arkadaşını uzaklaştır çevrenden :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
asıl zor olan erkek olmak daha dogrusu adam olmak-----------------------------
evet kanı beş para etmez seviyesiz bir kaşar olmak zor değil zor olan adam olmak. bu arada erkeğinde kaşarı oldugunu unutmayalım :) ayrıca şunuda eklemeden edemiyeceğimm : kız arkadaş vs olaylarını gözünüzde büyüttüğünüz sürece bişey elde edemezsiniz. size göre erkek veya kadın gerçekten her yönden eşit olmalı. arkadaş bulma konusunda karşı cinsteki kişiyi ulaşılamaz olarak düşünürseniz herşey daha da zorlaşır.bu konularda umursamaz tavırlı insanlar daha çok icraat yapar bunu unutmayalım :)