folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebookta Pkk Grubunu Şikayet Edelim...!

Facebookta Pkk Grubunu Şikayet Edelim...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

dabbe56 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ulan onları dağa çıkaran siz tekrar dağdan indirmek istiyen siz  iyice oyuncak sandınız her şey biyere kadar 12 eylülde babalarına dışkı yedirdiklerinizin çocukları olduğu aklınıza gelmiyor deil mi

Yazık!! Senin Babandamı Yedi =) Sende İstiyorsan 1 porsiyon Gönderiyim Sıcak Sıcak

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

dabbe56 bunu yazdı:
    ulan onları dağa çıkaran siz tekrar dağdan indirmek istiyen siz iyice oyuncak sandınız her şey biyere kadar 12 eylülde babalarına dışkı yedirdiklerinizin çocukları olduğu aklınıza gelmiyor deil mi

Rengini belli etde senlede kanka oluğ bi yede buluşalım olur mu işe yakınlardan başlıyim ben ? 

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    sercanincesu bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

grubu kuran elemana arkadaşlık teklifi attım bende kürdüm deyip kankla olucam çagarıcam bi yere sonra tahribatça gelip dövmeye kimler var ?

klavyeyi aşmadan olmıcak bazı şeyler :) 

ben varım hoca.hatta direk mersine yönlendir onu.ske ske öldürürüm onu.hatta ölüsünü bile skerm:D
    mersine yönlendirmesine gerek yok haddinden fazla pkk lı var orda

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

dabbe56 bunu yazdı:
    ulan onları dağa çıkaran siz tekrar dağdan indirmek istiyen siz  iyice oyuncak sandınız her şey biyere kadar 12 eylülde babalarına dışkı yedirdiklerinizin çocukları olduğu aklınıza gelmiyor deil mi

zoruna mı gitti?

borusuna gitsin :D

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
     uğraşma derim bugün silersin yarın yenisini açarlar. 1 milyon tane kapattırsak ne ki?

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Sizde kafa olsa böle şeyleri forumlara yazmazsınız 15 16 yaşında gezen subyanlar merak edip gidip siteye o gruba üye olacak ve kafaları yıkanacak sonrada belki ilerde terörist olacaklar bunun vebalini nasıl üzerinize alıyorsunuz hala anlamış degilim

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

dabbe56 bunu yazdı:

Vatana düşman olana dışkı bile olsa yiyecek bişey vermemek lazım :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    Sizde kafa olsa böle şeyleri forumlara yazmazsınız 15 16 yaşında gezen subyanlar merak edip gidip siteye o gruba üye olacak ve kafaları yıkanacak sonrada belki ilerde terörist olacaklar bunun vebalini nasıl üzerinize alıyorsunuz hala anlamış degilim

azrail sen neyden bahsediyon canım benim.

15-16 yaşındakiler şimdi kendilerine çoluk çocuk dedin mi adamın agzına sıçıyor ortalıgı duman ediyolar ne çocugundan bahesiyosun sen.  15-16 yaşındaki çocuklar neyin ne oldugunu biliyor merak etme sen. daga çıkan o itler bizim saf tertemiz mehmedimizi nasıl suçu günahı yokken çatır çatır vuruyorda vebalini vermeyi düşünüyorsa bende bu sanaldaki savaşımızın davamızın vebalini vermeyi bilirim merak etme kardeşim. gecen iyi olsun.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

adamlar(!)  muhatap buldukça kendilerini  ipnelikten fahişeliğe terfi ettik sanacaklar . o üyelerin çoğuda fake üyedir .

bunların grup kapatılcana internet kapatılsın komple :D  pc leri sadece atari ve daktilo niyetine kullanırız :D

verelim telefon kablosundan geriye 30 bin volt ne var ne yok yansın :D olmazmı

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Sanal_Zeka bunu yazdı:

azrail_baba bunu yazdı:

azrail sen neyden bahsediyon canım benim.

15-16 yaşındakiler şimdi kendilerine çoluk çocuk dedin mi adamın agzına sıçıyor ortalıgı duman ediyolar ne çocugundan bahesiyosun sen.  15-16 yaşındaki çocuklar neyin ne oldugunu biliyor merak etme sen. daga çıkan o itler bizim saf tertemiz mehmedimizi nasıl suçu günahı yokken çatır çatır vuruyorda vebalini vermeyi düşünüyorsa bende bu sanaldaki savaşımızın davamızın vebalini vermeyi bilirim merak etme kardeşim. gecen iyi olsun.

Hoca profilinde 25 yaşında oldugunu gördüm ama yazışmaların 15 yaşındaki çocukların konuşmalarını aratmayacak cinsten bilinçli bir birey olsan gelip forumda veryansın yapmassın zaten forumdaki insanların çogu yeni yeni karekterini kişiligini oluşturacak yaşta bide sen çıkmış sanal savaştan bahsediyorsun sanal savaş diye birşey yok bu bir gerçek.Terörü bitirmek istiyorsak önce devlet kendi içindeki çıkarcıları temizlesin iki tip insan vardır ya bi yerlere gelmek için şekilden şekile giren dalkavuklar yada sırf dürüst oldugu için başına iş açan insanlar 15 16 yaşındaki gençlerimizin kanı deli akıyor bizde genç olduk ortamı kışkırtmanın gençlerin topluma kazandırılacakken sırf dur bakayım nie bunlar terör örgütü kurmuşlar bi bakayım sitelerine gruplarına diyip bir süre sonra tamam onlar haklılar diyip pkk sempatizanı olarak yetişmelerimi güzel önce bilinçli bir birey ol ondan sonra yazdıgın yazılara dikkat et bu arada benim söledigim sözler için bana kırılıpta küsme bu benim görüşüm

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 5267 Toplam Mesaj: 35