Facebookta Pkk Grubunu Şikayet Edelim...!
-
Götü microsoft'a dayanan bir siteyi 100000 kerede şikayet etseniz sonuç alamassınız.
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
Sizde kafa olsa böle şeyleri forumlara yazmazsınız 15 16 yaşında gezen subyanlar merak edip gidip siteye o gruba üye olacak ve kafaları yıkanacak sonrada belki ilerde terörist olacaklar bunun vebalini nasıl üzerinize alıyorsunuz hala anlamış degilim
-----------------------------Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------azrail sen neyden bahsediyon canım benim.
15-16 yaşındakiler şimdi kendilerine çoluk çocuk dedin mi adamın agzına sıçıyor ortalıgı duman ediyolar ne çocugundan bahesiyosun sen. 15-16 yaşındaki çocuklar neyin ne oldugunu biliyor merak etme sen. daga çıkan o itler bizim saf tertemiz mehmedimizi nasıl suçu günahı yokken çatır çatır vuruyorda vebalini vermeyi düşünüyorsa bende bu sanaldaki savaşımızın davamızın vebalini vermeyi bilirim merak etme kardeşim. gecen iyi olsun.
azrail_baba bunu yazdı:
Hoca profilinde 25 yaşında oldugunu gördüm ama yazışmaların 15 yaşındaki çocukların konuşmalarını aratmayacak cinsten bilinçli bir birey olsan gelip forumda veryansın yapmassın zaten forumdaki insanların çogu yeni yeni karekterini kişiligini oluşturacak yaşta bide sen çıkmış sanal savaştan bahsediyorsun sanal savaş diye birşey yok bu bir gerçek.Terörü bitirmek istiyorsak önce devlet kendi içindeki çıkarcıları temizlesin iki tip insan vardır ya bi yerlere gelmek için şekilden şekile giren dalkavuklar yada sırf dürüst oldugu için başına iş açan insanlar 15 16 yaşındaki gençlerimizin kanı deli akıyor bizde genç olduk ortamı kışkırtmanın gençlerin topluma kazandırılacakken sırf dur bakayım nie bunlar terör örgütü kurmuşlar bi bakayım sitelerine gruplarına diyip bir süre sonra tamam onlar haklılar diyip pkk sempatizanı olarak yetişmelerimi güzel önce bilinçli bir birey ol ondan sonra yazdıgın yazılara dikkat et bu arada benim söledigim sözler için bana kırılıpta küsme bu benim görüşüm
-----------------------------Sanal_Zeka bunu yazdı:
azrail yapma gözünü seviyim kardeş dediklerine yazdıklarına bi bak ya. bilimsel teorik yazmaya çalışmışın ama olmamış be kardeş. öncelikle akıl yaşta degil baştadır atasözümüzü sana hatırlatmak ister yaşı aradan kaldırmanı öneririm. kendine göre tabi ki haklısın ama burda gerçekleri yazıyoruz. evet bu sitede çogu arkadaşımız kişiliğini yeni yeni oturtacak yaşta. bizde onlara gerçekleri göstermeye çalışıyoruz işte. buralarda, bu tür forumlarda daga çıkan askerimize kurşun sıkan, vatanı bölmeye çalışanların ne yapmaya çalıştıgını anlayacak ki senin dediğin gibi pkk nın veya pkk yandaşlarının sitelerine girip --lan bunlar neci arkadaş, şunların sitelerine bi girip bakıyım bunlar ne yapmaya çalışıyor--- demeyecekler. burda bizden öğrenecekler onların ne yapmaya çalıştıklarını. çünkü kendi sitelerinde asla ama asla vatanı bölmeye çalışıyoruz Türkleri yok etmeye çalışıyoruz demezler. o yüzden pkk siteleri kapanıyor, hackleniyor veya yayını engelleniyor, gençler giripte onlara yardım ve yataklık yapmasınlar akıllarını çelmesinler diye savaşıyorlar, sen kalkmış sanal savaş yok diyorsun. bence yanlış düşünüyorsun. ben bu konuda gençleride kışkırtacak bişey göremiyorum olayları başka yere çekmeninde bi anlamı yok. bu savaş sonuna kadar sürecek sen istesende istemesende. daha başka yazacak bişeyim yok, aslında var ama konuyu saptırmak istemiyor noktayıda burada koyuyorum. -
yayınladıkları haberler ne kadar aciz ve bölücü olduklarını kanıtlar nitelikte.
şikayet edilmiştir.
-
Şikayet edilmiştir. Ancak gözüme takılan bir nokta;
"ARTIK ASKER VE POLİS ÖLSÜN İSTEMİYORUZ DİYORSANIZ" ile Facebook arasındaki ilişkiyi çözebilmiş değilim...