folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook‘Un Yepyeni Özelliği "Görüntülü Konuşma"

Facebook‘Un Yepyeni Özelliği "Görüntülü Konuşma"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

olmadı la arkadaşla bağlanamdık

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------

SUPERBICO bunu yazdı:
    Microsoft hepsini yapmıstı zaten yav.Nerden cıktın facebook.

Microsoft Facebookun yüzde bilmem kaçını almıştı zaten. Skype+Facebook+Bing=Microsoft. :)

Facebook bana msnde sınırsız tıtresım gonderme zevkı kadar zevk vermedi :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek

Ya yoğunluk var, yada uygulamada bug var. Açılırken hata veriyor :|

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

bağlanılıyor diyor bağlanmıyor hata veriyor.Daha oturtamamışlar

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    Daniel-Koo bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:
    Microsoft hepsini yapmıstı zaten yav.Nerden cıktın facebook.

Microsoft Facebookun yüzde bilmem kaçını almıştı zaten. Skype+Facebook+Bing=Microsoft. :)

Facebook bana msnde sınırsız tıtresım gonderme zevkı kadar zevk vermedi :)

Msnin tadı başkaydı :)

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ben bu görüntülü olayı hiç tutmadım. İstemediğin kişi görüntü daveti gönderirse ne olcek. Sonracığıma sırf kamerayı açmamak için kamerayı çıkarıp kameram yok süsümü vereceğiz. Bence iyi olmadı yaf.

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ondan önce listeden kişi engelleme offline görünme şeyleri falan yapsın salaklar yav

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:) eğer rakip çıktığında bir çırpınma varsa o şirket gerileme dönemindedir.Ne kadar sürer bilmem ;

Fakat apple, microsoft, facebook gibi şirketler google'a çok fena saldırıyor.Öyle böyle değil.Birde bunun üstüne 28 haziranda google+ çıktı ve 8 günde olanlara bakın ? Facebook tutuştu.

İşte bu tutuşma , google'ın ne kadar ciddi olduğunu gösterir.

---

Google insanların işine yarayacak (hele hele şirketteki topluluklarn fln) çok güzel araçlar geliştiriyordu.wave, buz, orkut vs.. gibi sosyal ağların olmamasının nedeni ; facebook gibi olmalrından kaynaklanıyordu.Çünkü facebook sadece eğlenmek için vardır.

Google bunu gördü.Yetinmedi ; twitter, facebook , orkut vs.. gibi sosyal ağların açıklarını gördü ; onları nasıl yararlı şekilde kullanacakları üstünde kafa yormaya başladı ve ortaya çıkan şey : google+

Artık google+ ile bütün google güzelliklerini çok daha rahat, çok daha işlevsel ve kolay biçimde eriip kullanabileceğimizi düşünüyoum.Hele +1 butonu yok mu ? facebook, microsoft ve apple ı resmen sikertecek.

Google bu sefer sağlam geliyor.Zamanlama süper, facebook berbat durumdaydı.Mükemmel oldu.Daha iyisi olamazdı.Android ile zaten süperdi.PAtlama yaratacak

---

herkese diyodum ki artık facebooktaki telefon kısımlarından arama olabilsede, telefonunu kaybettim, yeni telefonunu ver gibi dertler olmasa.Google bunuda yapar.Tekelleşiyor internet, google'ın elinde.korkunç fakat bunda facebook, apple ve microsfotun suçu büyük.Ama;

yapacakları birşey yok.Açık kaynak ve özgür yazılım dünyası her zaman siker.Bunu ne geh billy billy nede sitiv nede ergen zücker aklından çıkartsın.FAcebook arkasını microsofta dayayarak sadece kaybedecektir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

ondan önce listeden kişi engelleme offline görünme şeyleri falan yapsın salaklar yav

şu siktimin angutları zaten hasta ediyor beni.Arkadaş facebooksun, deli gibi paranv ar, popülersin, bir ton webmasterın var ama iş yok işte.Google bütün zeki herifleri topladı sanırım facebookta yer yok.

Daha yakın zaman kadar grup ve sayfalarda arama yoktu, hala paylaşımlar içinde arama yok.İzlediğim videoyu (arkadaşımdan) başlığını tam girerek aratıyorum yok.Arkadaşımın taa 1 sene önceki kayıtlarından buluyorum ama.Aynen kopyalıyorum yine yok.Diyorum 1 sene olduğu için mi ; son kayıtına bakıyorum yok.

Bu kadar salak bir şirket olamaz.bir ton mantıksal problemi var.Yok abi kafaları basmıyor.Google'ın daha ilk gün çıkarttığı özellikleirn facebookta şimdi bile olmadığını bilyoruz.Bir değlii 2 değidlir.

facebok şans gele tuturmuş gidiyor.

--

Dahası, google, facebook, apple, microsoft, yahoo'nun yahudi olması sinir ediyor beni :@ bütün bilgiler yahudilerde.şirketlerden tut kişisele kadar.

Ama kimse unutmasın, açık kaynak ve özgür yazılım siker..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

oluyor... şimdi arkadaşla denedik çalıştı

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 7097 Toplam Mesaj: 51