folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook‘Un Yepyeni Özelliği "Görüntülü Konuşma"

Facebook‘Un Yepyeni Özelliği "Görüntülü Konuşma"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Facedende soyunmaya başlarlar çüklerini izletirler millete amk burdanda :D

hahahahaha :D:D 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

google plus ın çevreler özelliğinden sonra en büyük artısı video olayıydı fakat facebook anında cevap vermeyi başardı ve bunu google plus ı maalesef ezerek yaptı.

bu saatten sonra facebook tutulamaz google plus hiç kasmasın. google, chrome da olduğu gibi ana sayfasına google plus ın reklamını bile koysa insanlar facebook tan vazgeçmezler diye tahmin ediyorum.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

"Herhangi bir yeri yazılım yüklemen gerekmez."

Demiş ama ben kur dedim "Facebook Video Call Plug-In" diye birşey kurmaya başladı...

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:

google plus ın çevreler özelliğinden sonra en büyük artısı video olayıydı fakat facebook anında cevap vermeyi başardı ve bunu google plus ı maalesef ezerek yaptı.

bu saatten sonra facebook tutulamaz google plus hiç kasmasın. google, chrome da olduğu gibi ana sayfasına google plus ın reklamını bile koysa insanlar facebook tan vazgeçmezler diye tahmin ediyorum.

facebook u ilk günden beri nefretle sadece sosyal aktiviteleri kaçırmamak için kullanıyordum , plus çıktı rahat bir nefes aldık şu kullanıcı arabirimi yeter , hem nerde ezmiş plus un video konuşma özellini şak diye koyması asıl facebook u ezdi . facebook ise yıllardır yapamadını şimdi götü sıkışınca yapmaya çalısıyor

artıca google plus tam olarak picasa ve blogger ile bütünleşecek  2 sininde adı değişicek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

1000 arkadaşdan sonra kasılmaya başlıyor facebook :)
    bazen tüm yorumlar birbirine giriyor...

acaba ne yapmayı planlıyorlar amaçları nedir anlamış değilim :)

önce bir facebook'u düzeltsinlerde sonra ek uygulamalara geçerler :)

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Bundan böyle MSn devri bitmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakMakar
    BurakMakar's avatar
    Erkek

Oldum olası inandığım birşey var , firmalar kapıştıkça tüketiciler kazanıyor :) Bu yüzden benim çok hoşuma gidiyor kapışmaları.. Mesela telefon olayında , telefon almamı erteledim.. Çünki adamlar okadar gaza geldiki , bb 2 yıldır dokunmatik yapmıyan (küçük bişi yaptı) torch çıkarttı.. İphone tasarım değiştirdi yüzlerce yeni sistem ekledi.. HTC çıktı.. Telefonu boşverin.. Bilgisayar'a gelelim .. Amd Ve intel kapışmasa ortada sadece intel olsa , sizce bukadar gelişirmiydi? bence hala i3 veya i5 de takılıyor olurduk :) hadi bunuda geçelim.. bmw ve mercedes kapışmasa sizce bukadar ilerlermiydi araç piyasası.. Sonuç olarak , kalite arttı fiyat azaldı.. Hizmet arttı.. Bizim işimize gelir valla.. Son birşey , çok site yapmadım ama bir iki sitem oldu hepsinde google'nin yaptıgı beta olayını kullandım.. bence kullanıcılardan yorum almak çok muhteşem birşey.. google bence herzaman bir adım önde.. son birşey diyerek bitirmek istiyorum , bence bill gates dünyanın en akıllı adamı.. emekli oldu , artık salaklaştı felan diyenler vardı.. adam çalıştıgı süre boyunca hergün kendinden 100 kat daha akıllı adamlar topladı.. şuan microsoft bence dünyanın en büyük firması.. beyin fışkırıyor :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

istege nasil yanıt veriyordurk hala yazan olmadı

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Güzelmiş.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

tırt.

Toplam Hit: 7105 Toplam Mesaj: 51