folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Faili Meçhul Kıyak

Faili Meçhul Kıyak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek
    yok böyle bi oluşum süpersonik bi fikir...

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Hoş bişi .. bi çok şey yapamasakda imkanlar dahilinde ufak şeyler bile bi sonraki büyük potansiyelleri tetikleyebilir ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Bakımsız bir bahçeyi tertemiz yapıp ortasına iki çiçek dikmek ve kartı sonradan çiçeğe bağlamak.

hacı sonra dayak falan yemeyek :D ne bok işin war lan bahçemde diyen tipler çok

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Günümüzde her koyun kendi bacağından asılır düşüncesi hakim toplumumuzda. Aslında bunun medyada 2-3 gün reklamı yapılsa, çok büyük bir katılım olur...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bakımsız bir bahçeyi tertemiz yapıp ortasına iki çiçek dikmek ve kartı sonradan çiçeğe bağlamak.

hacı sonra dayak falan yemeyek :D ne bok işin war lan bahçemde diyen tipler çok

-----------------------------

biri zaten az kalsın dayağı yiyormuş

Barış’ın başından geçenler ise, ‘güler misin, ağlar mısın’ türünden:

“Dün FMK için araba yıkama fikrin hoşuma gitti. Yapayım dedim. Gittim yıkamaya. Kovalar vs. Her şey hazır başladım arabayı ıslatmaya. Sonra bir bağırış duydum adam koşarak aşağı indi, arkasından polisler falan gittik hep beraber karakola. Bizzat sitende yazıyı okuttum fakat zor kurtardım paçayı. Kafama hafifçe yediğim o yumuşacık odun parçası da cabası :))

FMK eylemlerinde amaç zaten ortada. Ben karakoldaki polisleri ve eli sopalı saygı değer abimizi FMK konusunda bilgilendirmiş oldum. En azından oturup hep beraber sitedeki bu yazıyı okuduk. Ve eyleme 1 kişi daha kazandırmış olma ihtimalim var.

Tamam kafama denk gelen o yumuşacık odun belki bir an pes etmeyi düşündürdü bana lakin FMK destekçisi 1 kişi bile sağlayabildiysem bence yaptıklarıma değdi.

FMK eylemcilerine bol şans diliyorum fakat tek tavsiyem arabalardan uzak durmanız :) Ayrıca kim çalmak için gittiği arabayı yıkayıp öyle çalar ki? FMK gönüllüleri olarak eylemlerimize devam edeceğiz. :)”

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    çılgın bir hareket :D çok iyiymiş

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 2112 Toplam Mesaj: 17