Fake Upload
-
Müridler burda fake upload tecrübelerimizi ve kullandığımız yöntemleri paylaşalım ve daha az banlanalım :)
İlk benden olsun.
Gazelle scripte sahip bir kaç sitede ratiomaster ile film boyutu kadar upload hızında yükleme yapıyorum.
Yani film 6gb 6000000 şeklinde hızı ayarlıyorum ratiomaster da başlatıyorum, 1 saniyeyi geçirmeden durduruyorum.
Olay bu. 1mbt ile yok 2mbt ile 3-4 saat beklemeye gerek yok :)
Bunu ilk PTP de denedim 2 ay oldu hala sömürüyorum. Bir kaç gazelle scripte daha denedim AHD dışında sorun çıkaran olmadı.
AHD de mratio ile 1mbt ile upload yaparsanız sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ama ahd fake yaparken proxy ile yapın. Ben anlattığım yöntem ile burda banlandım bir kaç saat sonrada gft den banlandım :D Adamlar organize çalışıyo
-
Hacı bu fake upload ne işe yarar ?
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Hacı bu fake upload ne işe yarar ?
-----------------------------
Torrent sitelerinden tutturman gerekn bir oran vardır. 1:1 gibi meslea. Seedbox olmadan bu oranları tutturmak zordur. Fake upload işte o sorunu ortadan kaldırıyor :) -
Fake upload nedir ?
Fake upload,üye olduğunuz trackerdaki ratio miktarını düzeltmek adına torrentin emelini yok sayıp diğer kullanıcıları sömürmektir.
Fake upload,gerçek birtorrent kullanıcısı olmadığınızı kendinize veya başkalarına kanıtlamak adına en iyi yoldur.
Fake upload,zaten korsan indiriyorum,bu işte ahlak mı olurmuş,ben kullanırım beni kimse ilgilendirmez diye kendini kandırmaktır.Fake upload nasıl yapılır ?
Zaten site hızlı bana ihtiyacı yok şeklinde düşünülerek, ev bağlantısıyla upload yapanları,seedboxa para verenleri aptal yerine koyarak yapılır.
Başlarda korkarak sonraları,”suyunu” çıkararak yapılır.
Önce bağlantı hızı problem edilir,sonra türk telekoma sövülerek vicdan rahatlatılır.
Bi’ kereden bir şey olmaz denir gerisi malum şekilde devam eder.
Yakalanmayacağını umarak başlar ,ama en sonunda yakalanarak sonlanır.Kaynak
durmak yok, seede devam :@
not: ratiomaster ve benzeri programlar risklidir. azureus(vuze) modları en güvenli olanı fake olayında. (upload mult)
-
Remus bunu yazdı:
-----------------------------Fake upload nedir ?
Fake upload,üye olduğunuz trackerdaki ratio miktarını düzeltmek adına torrentin emelini yok sayıp diğer kullanıcıları sömürmektir.
Fake upload,gerçek birtorrent kullanıcısı olmadığınızı kendinize veya başkalarına kanıtlamak adına en iyi yoldur.
Fake upload,zaten korsan indiriyorum,bu işte ahlak mı olurmuş,ben kullanırım beni kimse ilgilendirmez diye kendini kandırmaktır.Fake upload nasıl yapılır ?
Zaten site hızlı bana ihtiyacı yok şeklinde düşünülerek, ev bağlantısıyla upload yapanları,seedboxa para verenleri aptal yerine koyarak yapılır.
Başlarda korkarak sonraları,”suyunu” çıkararak yapılır.
Önce bağlantı hızı problem edilir,sonra türk telekoma sövülerek vicdan rahatlatılır.
Bi’ kereden bir şey olmaz denir gerisi malum şekilde devam eder.
Yakalanmayacağını umarak başlar ,ama en sonunda yakalanarak sonlanır.Kaynak
durmak yok, seede devam :@
not: ratiomaster ve benzeri programlar risklidir. azureus(vuze) modları en güvenli olanı fake olayında. (upload mult)
Tepkilerimiz başka konularda dile getirelim lütfen :). Güzel güzel taktiklerimizi paylaşalım burada -
Tepkilerimiz başka konularda dile getirelim lütfen :). Güzel güzel taktiklerimizi paylaşlım burada
-----------------------------yok be hacı tepki değil, sadece işi bilmek gerekiyor yoksa topluca türk ip aralıkları trackerlardan banlanıyor..
-
çizik
-
Ee hadi ama anlatsın biri artık merak ettik :D
-
Kg de 1 -2 mbt arası down. 600kb-1.5mbt civarı upload ile 150g buffer yaptım (mratio ile). Bir aydır hiç sorun yok. Yalnız seeder/leecher sayısı bol olanları seçmeye çalışın.
-
konuyu kınıyorum.
-
peki o fake uploadı ben indirirsem nolur ?