Fake Upload
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------peki o fake uploadı ben indirirsem nolur ?
-----------------------------
Sen o fake uploadı indirmiyosun. Eşlerle bir bağlantısı yok. Sadece sistemi mikiyosun :) ( En azından ben böyle düşünüyorum ) -
pixelhd üyesi olan varsa hiç korkmadan fake yapabilirler. Benim yaklaşık 5 aylık pixelhd üyeliğim var. İndirdiğim filmlerin sayısı 15. Şimdi anlatayım. Bu siteye 4-5 saniyede 4tb upload yaptım (ratio master). Tabi sonra düşündümki abarttım biraz. Tamam deneme, test yapıyoruz da bu kadarda olmaz çakarlar heralde dedim. Bu uploadları bonus puana çevirdim 2.5 tb kadarını. Bonus puanlarla da birsürü davetiye aldım isteyenleri sevindiriyorum ve tabiki sömürüye devam :)
Edit: Bilmiyorum, aslında bir denemek lazım gazelle scripti pcmize kurup. Fakat zannımca gazelle scriplerde down/up hızı kaydı tutulmuyo yöneticilerde göremiyo yani. O yüzden sıkıntı olmuyo bu scriptlerde. AHD dışında tabi. Bu adamlar bir sistem geliştirmiş eğer benim gibi yapan olursa banlanıyo. Ama 1-2mbt den birşey olmaz sonuçta hd film sitesi. Yanlış hatırlamıyosam 200gb buffer yapmıştım 2mbt ile.
-
bannedolacaz bunu yazdı:
Sen o fake uploadı indirmiyosun. Eşlerle bir bağlantısı yok. Sadece sistemi mikiyosun :) ( En azından ben böyle düşünüyorum )
-----------------------------o zaman sıkıntı yokmuşta, başkaları indirirse sıkıntı.Bir süre sonra her taraf fake kaplar tadından yenmez..
-
PanxeR bunu yazdı:
konuyu kınıyorum.
-----------------------------+ 1
çok ayıp
-
Ratiomaster 1.9.1 son sürümü
http://s2.dosya.tc/upload/fyPJHm/atioMaster-1.9.1-updatedbySB-Innovation.rar.html
mRatio 3.6 son sürüm
-
Vuze için shu mod diye bi eklenti var, sen download yaparken istediğin orana göre upload yapıyor. Baya zekice design edilmiş. Her seferinde tekrar tekrar uğraşmıyosun. Bi kere ayarlıon ondan sonra bütün torrentlara uyguluyo.
Burdan kınayan arkadaşlara sesleniyorum, zamanında biz de yaptık, ama internetimiz ttnet'ti. O zaman o asimetrik internet ile nasıl upload yapabilirdik ki? :) Şimdi metronete geçtim, 10mbit simetrik bağlantı var, veriyorum gazı, ratio falan sıkıntı olmuyo, 3 aydır seed edilen torrentlerim var :)
Bu arada TL davetiyesi olan var mı? Veya hd arşivi güzel olan bi torrent tracker'ına davetiye de olabilir...
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Vuze için shu mod diye bi eklenti var, sen download yaparken istediğin orana göre upload yapıyor. Baya zekice design edilmiş. Her seferinde tekrar tekrar uğraşmıyosun. Bi kere ayarlıon ondan sonra bütün torrentlara uyguluyo.
Burdan kınayan arkadaşlara sesleniyorum, zamanında biz de yaptık, ama internetimiz ttnet'ti. O zaman o asimetrik internet ile nasıl upload yapabilirdik ki? :) Şimdi metronete geçtim, 10mbit simetrik bağlantı var, veriyorum gazı, ratio falan sıkıntı olmuyo, 3 aydır seed edilen torrentlerim var :)
Bu arada TL davetiyesi olan var mı? Veya hd arşivi güzel olan bi torrent tracker'ına davetiye de olabilir...
Güzel yazmışsın :) Davetiye paylaşımı içinde aslında ayrı bir konu açılsa güzel olur. Şimdi burdan sana biri davetiye verirse sonra konu davetiye paylaşım yerine dönecek :) -
Adam emek veriyor sabahlara kadar pc acik kaliyor rütbe vs upload yada bonus alabilmek icin sonra nette verdigi adam FAKE UPLOAD yaptigi icin banlaniyor ve davet edenin davetiyeleride elinden gidiyor zincilerleme kendiside banlaniyor bir cok sitede kurallari cok kati.Emege saygi yok.birkac sitenin türk ipleri banli buyuzden iste, üye olamadigim sayili torrent siteleri var artik bunlari görünce ben davetiye paylasmak gelmiyor isteyen olursada emin olmadan asla.arkadasim sana hatirlatma fake upload yapmaman ama tercih tabiki senin ufak bir öneri saygilar.
-
zoomX bunu yazdı:
-----------------------------Adam emek veriyor sabahlara kadar pc acik kaliyor rütbe vs upload yada bonus alabilmek icin sonra nette verdigi adam FAKE UPLOAD yaptigi icin banlaniyor ve davet edenin davetiyeleride elinden gidiyor zincilerleme kendiside banlaniyor bir cok sitede kurallari cok kati.Emege saygi yok.birkac sitenin türk ipleri banli buyuzden iste, üye olamadigim sayili torrent siteleri var artik bunlari görünce ben davetiye paylasmak gelmiyor isteyen olursada emin olmadan asla.arkadasim sana hatirlatma fake upload yapmaman ama tercih tabiki senin ufak bir öneri saygilar.
Yazdıkların için şunu söylemek istiyorum. Ben birinden davetiye alıp üye olduğum siteye fake upload yapmam eğer o siteye nasıl fake yapılacağını bilmiyorsam. Kesinlikle beni davet eden kişiyi tehlikeye atmam. Bu konu bu yüzden faydalı olacaktır. -
Bir zamanlar bende yapardım. Sonra aylar önce vps aldım bir dünya upload kastım.. Artık rahatım, ve kesinlikle fake upload a karşıyım. TL de davetiyem de var ama kimseye güvenemiyorum.. Banlanırsa beni de silerler :))