folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fala İnanan? Veya Fal Bilgisi İyi Olan

Fala İnanan? Veya Fal Bilgisi İyi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar aslında konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ne kadar gerekli orası ayrı tartışılır genede anlatıyım bugun kız arkadaşım aradı işte falda zart zurt falan filan böyle böyle diyor bu kadın dedi . bir iki dedikleri doğru ama diğerleri paso yalan tabi bende sinirlendim iş arkadaşlarımdan birinin eşinin böyle bir tanıdık falcısı oldugunu söyledi işte oraya gittim kadın bugun bakamam fal cuma günü fal bakan falcının falı yalandır dedi.. neyse yalan oldugunu anladım bu tesadüf diye geçiştirdim ama kadının anlattıkları geçmiş zamanlarda bazı yerlerden duyduklarımda gerçekten böyle insanların oldugunu gösteriyor sizce bunlara inanmak karacahillik mi yoksa birazda olsa inanması gerekilir mi? yada sizin tanıdıgınız böyle bilgilere sahip oldugunu cinlere yani inandıgınız kimseler veya bizzat akrabanız olan varmı işi geyiğe vurmazsanız güzel olur .. Saygılarımla

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Cinlerle ilişkisi olanlar bundan geçmişi bilebilirler fakat geleceği bilemezler... Bi kaç geçmişten aldığı bilgiyi size söyledikten sora herşeyi biliomş gibi yparlar ve gelecek hakkında atıp tutarlar.... Kahinler Peygamber Efendimiz'in doğumuna kadar cinler vasıtasıyla Lefh-i Mahfuz dan geleceği görebiliyorlardı fakat Peygamber Efendimiz'in doğumuyla o kitap kapatıldı ve göremez oldular... Yani anlayacağın yalan... Hatta fala inanan dinden çıkar... Bence bi dinini tazele çünkü şüphen var... Hadi kal sağlıcakla (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    hayır şüphem yok fakat geçmiş ve gelecek olayı arasında takılı kaldım o yüzden bunu söylemen iyi oldu demekki tutturdugu geçmişti

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    fal ın % 101 ü atmadır abi , ama % 2 si de tutuyo ne ilginçtirki
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Astroloji olursa işin içinde tabii ki gerçektir olay.

Mesela Osmanlı zamanında remciler varmış. Bu adamlar yıldızlara bakıp kağıda bişeyler karalar her şeyi tahmin ederlermiş.

Günlerden birgün 4. murat zamanı bi remci ile arkadaşı, içki yasağı olduğu için boğaza açılmışlar. Orada kafayı bulmuşlar. Ve yanlarından bir tekne geçmiş adamın biri yanlarına inmiş.

- İçki içmek yasak bilmiyor musunuz? demiş.

- Sarhoşlar: 'biliyoruz ama bizi padişah nerede görecek?'

Adam demiş sizin işiniz ne diye. O da açıklamış remciyim diye... O zaman bana Padişahın nerede olduğunu tahmin et demiş..

Adam kağıda çizmiş yazmış deniz seferinde demiş.

bir daha dikkatli bak demiş. Adam bi daha çizmiş yazmış. Padişah sensin demiş. Hayretler içinde...

Padişahta ulan şimdi sizi istanbula götürecem surlara bi kapıdan içeri sokacam demiş.

Remciye hadi sen tahmin et bu kapıyı, eğer bilirsen seni yaşatacam bilmessen asacam demiş.

Adam kağıda yazmış padişaya kapıdan girdikten sonra açmasını söylemiş.

Neyse padişah tutup yeni bi kapı açtırmış. Sırıtmış 4. murat. Kağıdı açıp bakmış, kağıtta " padişahım yeni kapınız hayırlı olsun" yazıyormuş...

Evet astroloji bir bilimdir gerçektir. Ayrıca astroloji ile uğraşmak günah değildir...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Astroloji olursa işin içinde tabii ki gerçektir olay.

Mesela Osmanlı zamanında remciler varmış. Bu adamlar yıldızlara bakıp kağıda bişeyler karalar her şeyi tahmin ederlermiş.

Günlerden birgün 4. murat zamanı bi remci ile arkadaşı, içki yasağı olduğu için boğaza açılmışlar. Orada kafayı bulmuşlar. Ve yanlarından bir tekne geçmiş adamın biri yanlarına inmiş.

- İçki içmek yasak bilmiyor musunuz? demiş.

- Sarhoşlar: 'biliyoruz ama bizi padişah nerede görecek?'

Adam demiş sizin işiniz ne diye. O da açıklamış remciyim diye... O zaman bana Padişahın nerede olduğunu tahmin et demiş..

Adam kağıda çizmiş yazmış deniz seferinde demiş.

bir daha dikkatli bak demiş. Adam bi daha çizmiş yazmış. Padişah sensin demiş. Hayretler içinde...

Padişahta ulan şimdi sizi istanbula götürecem surlara bi kapıdan içeri sokacam demiş.

Remciye hadi sen tahmin et bu kapıyı, eğer bilirsen seni yaşatacam bilmessen asacam demiş.

Adam kağıda yazmış padişaya kapıdan girdikten sonra açmasını söylemiş.

Neyse padişah tutup yeni bi kapı açtırmış. Sırıtmış 4. murat. Kağıdı açıp bakmış, kağıtta " padişahım yeni kapınız hayırlı olsun" yazıyormuş...

Evet astroloji bir bilimdir gerçektir. Ayrıca astroloji ile uğraşmak günah değildir...

-----------------------------

La koca karından astroloji uzmanımı olur :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

astrolojide neye göre bakıyor ki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Astroloji yıldızlara filan bakıyorlar.

Astronominin bir dalı zaten.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Bak abi aşağıda Hadisi Şerifler var:

(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]

Bu da olayın dini yönü tabiiki...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ulan benim kızında kahve falına bakmışlar..
    kız dio Aşkım sana benzeyen bi yüz vardı..
    dedim sana onu bana benzetmeni söylemiş karı..
    Sende bakıp bana uyarlamışın kahve telvelerini..
    Siktir et sen kahve fincanında arama beni ..tek tele yanındayım dedim :))

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yol var üç vakte kadar bi yere gidicen? yok kuşun ağzında solucan var? bilmem ne deli saçması işte :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 25