Fala İnanan? Veya Fal Bilgisi İyi Olan
-
Liseyi bitirdiğim dönem birinin ısrarıyla bir falcıya gittim kadın fincana bile bakmadı gözleri kapalı anlattı durdu geçmişe dayalı söyledikleri doğruydu gelecekle ilgili bir sürü şey söyledi biri dışında hepsi gerçekleşti. Ama insan bocalıyor gelecekten kimsenin haber veremeyeceğini falın günah olduğunu dini kitapladan okuyoruz. İlk ve son oldu.
-
fal iyidir güzeldir...
kurcalamayın fazlasını...
-
Tamam allahtan başka kimse bilemez ama bilimsel bir açıklaması var hepsinin a.q.
O zaman tarihten beri millet neye falcılara inanmış?
Bunun açıklaması var. Medyumların çoğuda astrolojiden şey ediyorlar..
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------
Liseyi bitirdiğim dönem birinin ısrarıyla bir falcıya gittim kadın fincana bile bakmadı gözleri kapalı anlattı durdu geçmişe dayalı söyledikleri doğruydu gelecekle ilgili bir sürü şey söyledi biri dışında hepsi gerçekleşti. Ama insan bocalıyor gelecekten kimsenin haber veremeyeceğini falın günah olduğunu dini kitapladan okuyoruz. İlk ve son oldu.
-----------------------------bu gerçekleşmeyen nedir hocam :D
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------bu gerçekleşmeyen nedir hocam :D
Kadın bana çok zeki ve şanslı olduğumu söyledi zekam ve şansım sayesinde olgun yaşlarda çok büyük bir paraya konacaksın dedi ömrün bereketle geceçek dedi. dedi dedi bekliyorum olgun yaşı -
vallahi benim arkadaşım evdeki telefonun yerine kadar bilmişti vaktinde :) cinleri falanda yok zaten bu konuyla ilgilenen benim olsa anlarım :D hoşuma gider baktırmak geleceklere inanmam ama geçmişten bilmesi her defasında şaşırtır beni
-
yok benim dedigim biraz daha derin bi mevzu cinler falan oldugunu idda edip biliyorlar ya onu diyodum
-
fala inanma falsız da kal.
-
retrem bunu yazdı:
fal ın % 101 ü atmadır abi , ama % 2 si de tutuyo ne ilginçtirki
bak arkadaş çok güzel bi şekilde açıklamış.. -
Falın Konusu Gelecekten Haber Vermekse, Derimki Sen Geçmişten haber ver Falcıya Mort olur gider. :)
Ancak Yaşayanlar ile ilgili Kim kime Ne demiş kim kimin kuyusunu kazıyorlu konular oldumu Genellikle Gerçek tutucu vede Şaşırtıcıdır Fallar.