folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi



Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek

    Falcılara inanıp da gerçekleri görmek istiyorsanız beni alıp götürün birine ne kadar cini varsa sikip atayım inancınız da kalmasın. Nasıl bildisini boşverin bir şekilde biliyor işte. Elinde dijital veri vardır, bekleme salonu falan vardır orada görüntü, ses kaydı olur yanında biri varsa onunla konuştuklarını duyar. Sonra sana o konuştuklarınız hakkında bilgi verir aaaa nereden bildi dersin. Başka yöntemler de olabilir ama doğa üstü bir şey yok. Hadi dini falan geçtim de inanmayın şu siktiğimin cinlerine artık. Varsalar gelsinler bana kim kimi çarpıyor göstereyim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFth
    ByFth's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Nisan/2016
    Erkek

    mernis data vs hikaye bunlar, yani illaki bu işin dolandırıcıları var bunlar böyle şeyleri kullanarak milleti dolandırırlar onların dinle vs bi ilgisi yok zaten

    ama birde gerçekten bazı cinlere sahip insanlar var bunlar gerçek, inanmayanlar için bu konuda diyecek birşey zaten yok

    geleceği bilemeyip geçmişi bilmelerine gelince çok normal geleceği yalnıza Allah'ın bilebileceği zaten ayet ve hadislerde geçiyor

    geçmişi bilmenin yoluna gelince cinlerin uzun ömürlü olması ve insanüstü güçlere sahip olması yeterli

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    Benim bizzat bu forumdan tanidigim bir cinci var.

    Ama oyle tırrişkadan degil. Adam cinlerle olan iliskisini her turlu kullaniyor kendi amacina hizmet ettiriyor.

    Saf salaga denk gelince elindeki tum mali alana kadar somuruyor. Guzel bi kiz yakalayinca da kizi korkudan altina sicittirip bi guzel seks kolesi yapiyor.

    Arada sirada uzman definecilerle gomu bulmaya gidiyor onlar daha kaziya baslamadan burda bi sikim yok deyip geri donuyor.

    Adami taniyan herkes adamdan cekiniyor.

    Benim cocukluktan arkadasim. Astral seyahat yapmaya calisirdi cocukken. Hep bu islere kafa yorardi.

    Çilehaneye girer gibi kapanirdi 40 gun ac acina dmt kasardi.

    Bence cin filan zaten hikaye adam bi takim hakikatlere ermis olabilir.

    Hep kufrederim buna seni de cinlerine de ust uste koyar sikerim diye. 

    Hani millet kaciyo seni gorunce senin bu cinler beni de bi dürtse ya sıkıyosa diyorum.

    Bu zamana kadar tek korktuklari insan sensin diyor.

    Amk şarlatani :D 

    Su an bizi izliyordur herkesin yorumlarini okuyup icinizde cidden bu islerden tirsan herkesi not ediyordur.

    Daha sonra sizi agina dusurmek icin :D

     

     

     

     

     

     


    tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

    Hani millet kaciyo seni gorunce senin bu cinler beni de bi dürtse ya sıkıyosa diyorum.

    Bu zamana kadar tek korktuklari insan sensin diyor.

     

    Söyle ona tek korktukları sen değilsin ben ve birkaç arkadaş daha var. Cinleri grup seks falan isterse haber versin toplaşıp cinlerine kayalım. Cin de olsa canı var bazı istekleri olabilir dimi. Cinlerini mutlu ederse daha iyi hizmet ederler ona :)

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2016
    Erkek

    İstihbaratın ulaştığı bilgilere ulaşabilme kanalı varsa, götünüzdeki beni bile bilir. 


    "Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    benim üniversite adını söylemişti zamanında trans bir falcı birey :)

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mart/2014
    Erkek
    end bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    end bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı

    "Bu konuyla alakalı kendi düşüncemi söylüyorum işin teknik v.s kısmını bilmiyorum... Yaşadığımız hayatı sadece fiziki bedenden ibaret sananlar büyük bir yanılgı içerisinde. Fiziki canlıların dışında akıllı, şuurlu, iradeli varlıklar ile iç içe yaşıyoruz..."

    Celiski kompostosu yapmissin deepinside

    Teknik kısım 'dan kastım, arkadaşın anlattığı falcının internet ortamında dede 'sinin adını bularak söylemiş olma ihtimaliydi ve bilmediğimi ifade ettim. Evet yaşadığımız hayat derken, materyalist düşüncede sabit kalan insanlardan bahsettim. Fiziksel canlılar derken böyle kaba saba insanlar, hayvanlar v.s bunların dışında farklı yaşamların olduğunu ifade ettim. ayrıca bu varlıkların bazıları insanların bedenine nufüz edebilir ve hatta damarlarında gezebilir, beynindeki düşünceleri okuyabilir, sana endişe verebilir, yada başka bir duygu verebilir bu her insan için geçerli değildir. Bu biraz önce bahsettiğim etkileşimin gerçekleşebilmesi için kişinin bedensel frekansını düşürmesi (kötülük, negatif davranışlar) gerekir ve düştüğünde çeşitli negatif varlıkların frekans alanına girer ve onun enerjisini tıpkı bir radyo alıcısı gibi üzerine çeker. Şimdi buraya kadar anlattıklarımda ve önceki post 'umda her hangi bir çelişki göremiyorum kardeşim sen hala çelişki olduğuna inanıyorsan bana göre de bu senin dar ve kısıtlı bakış açın ile alakalı. 

    son olarak eklemek istediğim şey, yaşamadığım ve deneyimlemediğim hiç bir şeyi burada kimseye biliyormuş gibi anlatmam emin ol.

    Uslupsal bir sorun var. Kendi dusuncenden bahsedecegini soylerken Metafiziki varliklarin gercek oldugunu otekilerin yanilgi icerisinde oldugunu kesin bir sekilde beyan etmissin.

    Neyse, seni bu sekilde dusundurecek hadiseler deneyimledigini soylemissin, herhangi bir psikiyatrik taniya sahip misin peki? Bipolar vs.?

    Ornegin bipolar bozuklukta atak donemlerinde kendini Tanri da zannedebilmen mumkun o donemde. Sizofreni'den tek farki normal donemlerinde hastanin durumun bilincinde olmasi. 

    Bu "akilli" varliklar diger bilince sahip canlilara da musallat olabiliyor mu mesela? Ornegin kargalari da bir baska canliya saldirtabiliyorlar mi?

    Fiziki varliklar ornekleminde insanlar ve hayvanlari ayri tutmussun fakat biyolojik acidan degerlendirildiginde bizler de hayvaniz, sadece penceler ya da gozlerimizle degil, aklimizla tutunabilmisiz ekosistemde. Evrilme surecimiz de bu yonde ilerlemis. Bu acidan degerlendirildiginde bilinc o kadar da matah bir sey degil, sadece bir hayatta kalma prensibi olarak yorumlanabilir. Beyne sahip olmadan neslini devam ettirebilen tur(ler?) oldugunu da biliyoruz zira.

    Bu "varliklar" hakkinda biraz daha detay verebilirsen daha saglikli ilerleyebiliriz deepinside.

    Elbette beni dar ve kisitli bakis acisina sahip biri olarak gormeye devam edebilir ve kale almayadabilirsin. Iyi forumlar.

    Kardeşim benim seni kırdıysam özür dilerim... Ayrıca kısıtlı ve dar bakış açısını olayını lütfen yanlış anlama bunu sana hakaret olarak ya da küçük düşürücü bir şey olarak söylemedim. Senin bakış açına görede ben dar ve kısıtlı olabilirim... üslub 'umda her hangi bir bozukluk olduğunu sanmıyorum kendime ait düşüncelerimi söyledim katılıp katılmamak sana kalmış her hangi bir hakaret veyahut yönlendirme yok. Bak altını cizerek yine söylüyorum, benim düşünceme göre, "metafizik varlıklara inanmayan insanlar büyük bir yanılgı içerisinde" buna ister katıl ister katılma bu noktada hepimiz özgürüz. Yaşım 32 ellerinizden öper 2 evladım var bu yaşıma kadar deneyimlediğim gerek kişisel gerek çevremde gördüğüm onlarca deneyimim oldu ve sana yine bana göre doğru olan bir şey 'den daha bahsedeyim mi ? Psikolojik rahatsızlık olarak adlandırılan ve modern tıp 'ın neden olduğunu bulamadığı ve nasıl geçeceği noktasında çoğu zaman çaresiz kaldığı ve  insanları ne idüğü belirsiz ilaçlarla zehirlemeye devam ettiği bu dönemde o psikolojik rahatsızlıkların arkasında yatan ana sebeb 'in kaynağı yine metafizik varlıklardır. Panik atak, Şizofreni, Bipolar v.s v.s saymadığım daha onlarcası. Bu arada arkadaşın konuyu bayağı dağıttık hakkını helal etsin.

     

    DeepInside tarafından 10/Şub/21 10:59 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2008
    Erkek

     Bundan yıllar önce Taksim'de bir falcıya gittik. 

    Ordayken polis bastı amk. Madem çok biliyordun her şeyi amk adamı bunu da görseydin ya :D


    Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ağustos/2020
    Erkek
    watervay bunu yazdı

    Arkadaşlar ben inanmıyorum onların hiç birisine. Burdan inançsız olduğum çıkarılmasın. Ama reiki astral seyahat hepsine girdim çıktım. Bu falcıların alayı fasa fiso inanmayın böyle şeylere. Adamların kendine hayrı yok. Yok baş harfi şu yok 3 tane yol var felan tabi yerse. Teknoloji diğer varlıkları görüntülemeyi başarana dek inanmamaya devam edecem. Onlar farklı bir dalga boyutunda ise ilerde görüntüleme başarılacaktır. Aksi takdirde sıkıya geldiği zaman gizemli gizemli bak sen bunları düşünme kafayı yersin laflarına inanmam. Her şeyin mantıklı bir açıklaması olduğuna inanırım. Eğer açıklaması yok ise insanoğlu daha onu bulamamış demektir.

    Astral boyuta çıkan biri oradaki veriyi (yanlış doğru karışık) gören biriysen mumkunlerin fiziksel boyutta yaşayan insanların sandığından daha fazla olduğunu bilmen gerek. Astral kendi zihninde yaşadığın bir şey değildir zira. Metafiziğe inanmayanlar için sen, ben, Ali Veli vs cafede buluşuyoruz mesela. Astralde bu şekilde ortak bir rüya gibi. Sabah Ali,Veli vs gece astralde yaptıklarını net aynı olayları aynı şekilde hatırlar. Ve o boyutata görülen deneyimlenen varlıklara kıyasla cin denilen şeylerin basitliği onların çok daha farklı bilinçte enerjisel varlıkların varlığını bizzat deneyimlemistir. Astrale ilgili bilgi edinmiş ama astrale çıkamadın sanırım hocam. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahmuttuncer1
    mahmuttuncer1's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2020
    Erkek

    Dedenin adını sen de bilmiyon mu? Niye şaşırdın ki?

Toplam Hit: 7278 Toplam Mesaj: 55
tagtug