folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi



Falcı Dedemin Adını Nasıl Bildi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Instagram nickini kullandigin baska yer varsa veya arkadaslarindan adsoyad nickli varsa sen gelmeden googlelayip soyadini ogrenmistir, elinde de data varsa tamam iste

    Kac yasindasin demek varken dogum yilin nedir diye soranda data vardir (:

    izzmarit tarafından 10/Şub/21 01:10 tarihinde düzenlenmiştir

    sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    Falcılarda artık data kullanıyor demek :). Güzel taktik ama. Tc verseymiş tam olurmuş


    alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    internetten mi fal baktırdın hocam? :D  yüz yüze olsa anlayacam. belki datası vardır vs.

    ama şöyle bir durum var mesela elinize para saklayın ve yumruk yapıp hangi elde diye sorun ben genelde bilirim. bunun cinle alakası yok. vücut tepkileri ile alakası var. teknikleri var. mesela para olan ele göz kayar çok hafif yada burun kayar. bunlar kaymadığında elleri çapraz yapmasını istersiniz genelde alta gelen elde para olur. ben bunu çalışmadım bi yerde gördüm tutuyor. bunun üstüne çalışan adamlar var ve çok farklı şeyler öğrenebiliyorlar


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

    Instagram nickini kullandigin baska yer varsa veya arkadaslarindan adsoyad nickli varsa sen gelmeden googlelayip soyadini ogrenmistir, elinde de data varsa tamam iste

    Kac yasindasin demek varken dogum yilin nedir diye soranda data vardir (:

    Kesin ip var xD
    -
    Hayatımda hiç falcı görmedim ama çevremde falcılara işi düşmüş bazı kimselerin anlattıklarını biliyorum "Sadece şu soruyu sordu ve şunu şunu bildi" diyerek anlatıyorlar..

    Doğum tarihin nedir ?  Son 2 - 3 sene içinde çok sevdiğin birini kaybettin mi ?  gibi gibi garip sorular.. Bu soruların cevaplarının bir önemi var mıdır ? Açıkcası hiç bir fikrim yok ama bence ortama katabildikleri kadar gizem katmak istedikleri için bu tarzda soru soruyor olabilirler. 

    Data falan biraz hikaye yani bu falcılar, dedenin ninenin adını bir şekilde doğru biliyorlar ama ne hikmetse kayıp eşya yerini veya piyangoyu tutturamıyorlar..
    Duyduğum en başarılı hikaye: Yıllar önce arkadaşımın annesine falcı veya hoca "Senin oğlun polis, ortanca kızın hemşire, küçük kızın öğretmen olacak" demiş ve harbiden de şuan öyleler.. (Tanımadığı insanın sadece tipine bakarak o kişinin hangi takımı tuttuğunu bilenler de var ? :D)


    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2016
    Erkek

    mekanda kapalı kapılar arkasında elinde mevcut herkesin datası olan :)) bir arkadaşmız ve falcı bacının kulagındada kemik mikrofon :) abartmıyorum gördüklerimi söylüyorum.. inanmayın abe inanmayın..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

    mekanda kapalı kapılar arkasında elinde mevcut herkesin datası olan :)) bir arkadaşmız ve falcı bacının kulagında_da "kemik mikrofon" :) abartmıyorum gördüklerimi söylüyorum.. inanmayın abe inanmayın..

    bu Kemik Mikrofon dediğin, kulak zar'ına yapışan kulaklıklardan mı, anlamadım. böyle bir-iki foto gördüm de canlısını hiç görmedim. 

     

    ~@~

    @KazAsker1 son paragraf ilginç'miş. ^^`    Küllü(her) nefsün(nefes) zaikatül(tadacaktır?) mevti(ölümü).

     

     

    RitmFarbRacourci tarafından 10/Şub/21 04:39 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mart/2014
    Erkek

    Bu konuyla alakalı kendi düşüncemi söylüyorum işin teknik v.s kısmını bilmiyorum... Yaşadığımız hayatı sadece fiziki bedenden ibaret sananlar büyük bir yanılgı içerisinde. Fiziki canlıların dışında akıllı, şuurlu, iradeli varlıklar ile iç içe yaşıyoruz ve o işin falcı kısmına değinecek olursak, onun irtibat halinde olduğu fizik ötesi varlıklar olma ihtimali çok yüksek bu konuya mütemadiyen herkesin görüşüne saygı duyarım fakat böyle işi alaya alıp yok sayısal tuttursaydı piyango vurdursaydı gibi kısıtlı bir algı ile olaya yakşalacak arkadaşlara 'da şunu söylemek istiyorum, hiç bir canlı Yaratıcı 'nın nasip etmediği hiç bir koşulda geleceği bilemez fakat şimdi 'de olan ve geçmişe dair bilgileri insanların zihninden okuyabilir ve irtibat halinde olduğu kişilere aktarabilir tabi bununda hem bu boyutta hem 'de ölüm 'den sonraki boyutta bir karşılığı vardır.

     

    DeepInside tarafından 10/Şub/21 03:25 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek

    kardesim hic bulasma bu islere bildiyse bildi birak siktir et bos işler kapilirsan basina bir ton dert gelir


    itsin oglum sen adam degilsin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı

    "Bu konuyla alakalı kendi düşüncemi söylüyorum işin teknik v.s kısmını bilmiyorum... Yaşadığımız hayatı sadece fiziki bedenden ibaret sananlar büyük bir yanılgı içerisinde. Fiziki canlıların dışında akıllı, şuurlu, iradeli varlıklar ile iç içe yaşıyoruz..."

    Celiski kompostosu yapmissin deepinside


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek

    İzmirde bi kadın var adını verip reklam yapmak istemiyorum büyük sanatçıların gittiği, lüks jiplerin kapıda sıra olduğu bütün İzmirin tanıdığı birisi. Varoş bi mahallede pis bi evin içinde su falı bakıyor. Bi arkadaşım İzmire geldi ilk ziyaret etmek istediği yer orası oldu. Söylene söylene sabahın 7sinde fal kuyruğuna dikti bizi. Sabah 7de elektrik faturası kuyruğundan daha fazla sıra vardı. Akşam 10' da anca sıra bize geldi. Kuyruktaki herkes sosyete o kadar saat bekleyince herşeye kulak misafiri oluyosun kadınlar uçakla istanbuldan gelip fal baktırıp geri dönüyorlar falan ister istemez bi merak uyandı.

    Sıra bize geldi ilk ben gircem dedim. Kadının karşısına oturdum 80 yaşında renkli gözlü birisi hafif tırstım. Ana baba adımı aldı suya fısıldadı kız arkadaşımın annesinin adını, üniversiteyi okuduğum şehri, kaç kardeş olduğumuzu ben söylemeden bildi. Anlattıkça anlattı ağzım açık kaldı. En son sağ eliyle omzuma dokundu burandaki ağrı biraz daha artacak ama korkma doktora gitmene gerek yok sonra kendiliğinden yok olacak dedi. Çıkarken para mara istemiyorum dedi ısrarıma rağmen paramı almadı. Yalan atmıyorum elini tuttuğu yerin aynı noktasında hafif ağrı vardı bir hafta sonra kolumu kaldıramayacak dereceye çıktı doktora gittim herşeyi kontrol ettiler hiç birşey çıkmadı, 2-3 hafta sonra kendiliğinden geçti. Daha sonra arkadaş girdi o da ağzı açık şekilde çıktı ama neler söylediğini anlatmadı.

    Ekstra olarak evlenen bir arkadaşım 6 yıldır böbreklerinden rahatsız gitmedikleri doktor kalmadı doktorlar yapabilecek birşey yok dediler en son eşi bu kadının yanına gitti ve ses kaydı almış arkadaşımın 6 buçuk yıl önce bi mülke 3 kişiyle birlikte izinsiz girdiğini orada bir büyüye bastığını o yüzden böbrek rahatsızlığı olduğunu ve aradığı şifanın kaynağının tıpta olmadığını söylüyor ve beraber girdikleri çocukların simalarınıda açık açık tarif ediyor. İşin garip tarafı anlattığı herşey doğru arkdaşın eşi ağlayarak odayı terk ediyor. Ses kayıtlarınıda dinledik.

    Bilmiyorum sallıyor mu ama umarım sallıyordur bu kadar dataya sahip değillerdir :D

Toplam Hit: 7273 Toplam Mesaj: 55
tagtug