Fanusta Japon Balıgı Besleyenler ?
-
selamün aleyküm arkadaslar bi japon balıgım var hediye geldi resimde gördügünüz gibi
http://img407.imageshack.us/img407/339/sw656.jpg
ilk defa evde balık besliyorum bu sazana yada palamuta benzemez :D günde bi tane yem atmam lazımmıs falan ordan burdan tavsiyeler aldımda suan besleyen varsa yada daha once beslemiş olan tecrubelerini paylasabilirmi ne kadar sıklıkla deşitirmem lazım suyunu yemini ne kadar vermeliyim bide hava alması için bi aparat var adını bilmiyorum o gereklimi yapay yosun falan almayıda dusunuyorum önerileriniz nelerdir?
-
Haci aynisindan bi tane almak istiyorum ne kadara aldin acaba ?
Ama tek kisi yaziktir yalnizlik ceker o balik ona bi kardes bulmak lazim 2 tane atamazmiyiz fanusa mesela yoksa daha buyuk bisiy mi almak gerekir
-
o kavanozda beslenmez 1 hafta sonra ölür motorlu akvaryum al 3 günde suyunu değiştir yemlerini fazla yada eksik verme
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------"bi japon balıgım var hediye geldi resi"
-
tek başına yaşamaz
o suyu az
vitaminli yemler var küçük küçük onlardan kullan günde 5 tane at
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------"bi japon balıgım var hediye geldi resi"
-----------------------------Hediyenin fiyati ne kadarmis o zaman :D
-
herhangi bi dükkana sormadım burada , internttende sadece bu siteye baktım simdi fiyatlar konusunda
http://www.akvaryumdoktoru.com/akvaryum/fiyatlar -
hocam 5 liraya alırsın çok pahalı değil
ama şöyle adam gibi bişiy yapıyım dersen bi akvaryum yaptıracan
ortalama akvaryum 50 tl
ortalama motor 20 tl
kum yem ıvır zıvır 10 tl
80 ytl civarı tutar ama bu rakamı 40 a kadar düşürebilir milyarlara kadar çıkarabilirsin
-
dün yem almak için gittigim bi akvaryumcuda bi fanusta 3-4 jaopn balıgı gördüm benimkinin boyutlarında hava şeysi koymustu bide yapay yosun incik boncuk falan baya canlı duruodu hayvanatlar. acaba bende bir tane daha japon alıp dükkandaki gibi hava şeysi falanmı alsam
-
Tek başına yaşamaz demiş arkadaşlar. Hafızası 3 saniye olan bir tür den bahsediyoruz. Tek başına yaşar, japon balığı için hava motoruna vs. ihtiyaç yoktur. Yem olarak fazla atarsan ölene kadar yerler. Tek dikkat edilecek tarafı su değiştirdiğin de, önce başka bir kap ile suyu dinlendirmen gerekli, en fazla 2 saat dinlendirmen yeterli. Suyun bulanıklığına göre değiştir suyunu, sana kalmış birşey.
-
Vaay hocam verdigin site cok guzelmis cok guzel baliklar var degisik degisik, saolasin okuyorum hepsini