Far Cry 2 Oynayan Veya Oynamış Olanlar Bi Baksa...
-
arkadaşlar ben far cry 2 almayı düşünüyorum
tavsiyeleriniz neler ?
paylaşırsanız sevinirim
eksileri neler ?
artıları neler?
-
hacı biraz google'dan arastır...
reklam gibi olmasın da merlininkazani & trgamer gibi sitelerde bu tip oyunların geniş incelemelerine yer veriliyor...
Ben oynadım,şayet 1'i oynadıysan 2 biraz yabancı gelebilir sana...
+ yönü daha gercekci grafikler,catısma sahneleri ustaca yapılmıs...
- yönü de elmas bulma işi sıkıcı ve sürekli arabayla bir yerlere gidiyosun,zorluk seviyesi de 1 deki gibi,ben hepsini yerim lan zorluk neymiş deyip hard modunda baslarsan seni ham yaparlar :)
oynanmalı tabii..
-
azcık oynadım..oynamaz olaydım.bunalıma girdim ? nedemi..ilk defa girdiğim bi oyunu ilk girişimde çözemedim..başım döndü kusacak gibi hisseettim..psikolojim bozuldu.alma psikolojin bozulur
-
elmas bulma işi güsel bence.Elindeki aletle bip bip arayıp duruyorsun.Silahların tutukluk yapması filanda süper.
Harita elinde arabayla gezmekte iyi,gerçekçilik katmış.
Sakın şehirde ateş etmeyesin haaa!.. :D:D
-
merciless_hakan bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben far cry 2 almayı düşünüyorum
tavsiyeleriniz neler ?
paylaşırsanız sevinirim
eksileri neler ?
artıları neler?
-----------------------------ekran kartım kötü çalıştırmicanı bile bile crysis 2 aldım sıf türk yapımcılara destek olabilmek için crytekin sahibi cevat yerliye destek olmak istiyosan o oynun korsanını alma hoca 40 milyonmuydu neydi farcry hatırlamıyorum ikincisini oynamadım ama birincisi güzeldi bi tek son bölümü geçemedim final bölümünü
-
azcık baktım tek basınasın ya kötü oluyo tırsıyon cod serisi gibi olsa :P
max payne 'den sonra bıraktım takımsız olan oyunları :D
-
Ben oynadım %90 lara falan geldim.Yanlışlıkla save dosyalarını sildim.Daha da oynamadım.Oyun başta güzel ama daha sonradan sıkıyor.GTA gibi gidip görev alıyosun ama görev yerleri çok uzak araba ile ordan oraya gidip duruyosun.Kısaca sıkıyor kısa zamanda ben sırf bitimiş olmak için devam ettim.Tavsiye etmem değmez zaman kaybı bence ...
-
gta qibi bi sürü görewle uqra$iyorsun we hiç qüzel olmayan bi $ekilde qörewlere qönderiliyorsun. beni hiç sarmadi. sildim bende..
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
azcık oynadım..oynamaz olaydım.bunalıma girdim ? nedemi..ilk defa girdiğim bi oyunu ilk girişimde çözemedim..başım döndü kusacak gibi hisseettim..psikolojim bozuldu.alma psikolojin bozulur
-----------------------------
al bendende okadar. iğrenç psikolojim bozuldu. berbat bi oyun daha ilk bölümden anlaadım. belirbi konusu yok görev al ver. yükledim biraz oynadım. çatışmaları sevmedim. silahtan adamın öldüğünü göremiom acayip işte alma. tek görevi hdd de yer kaplaması :) -
grafikler 10 numaradır,gerçekçidir oyun, patlamalar falan hakkaten iyi, de kendini tekrar eden görevlerden sıkılabilirsin. ama oyun oynanabilir güzel ben beğendim
-
SeYFi25 bunu yazdı:
-----------------------------Ben oynadım %90 lara falan geldim.Yanlışlıkla save dosyalarını sildim.Daha da oynamadım.Oyun başta güzel ama daha sonradan sıkıyor.GTA gibi gidip görev alıyosun ama görev yerleri çok uzak araba ile ordan oraya gidip duruyosun.Kısaca sıkıyor kısa zamanda ben sırf bitimiş olmak için devam ettim.Tavsiye etmem değmez zaman kaybı bence ...
-----------------------------Katılıyorum 1. oyunla hiçbir alakası yok bir süre sıkıcı geliyor...