folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Far Cry 2 Oynayan Veya Oynamış Olanlar Bi Baksa...

Far Cry 2 Oynayan Veya Oynamış Olanlar Bi Baksa...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merciless_hakan
    merciless_hakan's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben far cry 2 almayı düşünüyorum

tavsiyeleriniz neler ?

paylaşırsanız sevinirim

eksileri neler ?

artıları neler?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı biraz google'dan arastır...

reklam gibi olmasın da merlininkazani & trgamer gibi sitelerde bu tip oyunların geniş incelemelerine yer veriliyor...

Ben oynadım,şayet 1'i oynadıysan 2 biraz yabancı gelebilir sana...

+ yönü daha gercekci grafikler,catısma sahneleri ustaca yapılmıs...

- yönü de elmas bulma işi sıkıcı ve sürekli arabayla bir yerlere gidiyosun,zorluk seviyesi de 1 deki gibi,ben hepsini yerim lan zorluk neymiş deyip hard modunda baslarsan seni ham yaparlar :)

oynanmalı tabii..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    azcık oynadım..oynamaz olaydım.bunalıma girdim ? nedemi..ilk defa girdiğim bi oyunu ilk girişimde çözemedim..başım döndü kusacak gibi hisseettim..psikolojim bozuldu.alma psikolojin bozulur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

elmas bulma işi güsel bence.Elindeki aletle bip bip arayıp duruyorsun.Silahların tutukluk yapması filanda süper.

Harita elinde arabayla gezmekte iyi,gerçekçilik katmış.

Sakın şehirde ateş etmeyesin haaa!.. :D:D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

merciless_hakan bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar ben far cry 2 almayı düşünüyorum

tavsiyeleriniz neler ?

paylaşırsanız sevinirim

eksileri neler ?

artıları neler?

ekran kartım kötü çalıştırmicanı bile bile crysis 2 aldım sıf türk yapımcılara destek olabilmek için crytekin sahibi cevat yerliye destek olmak istiyosan o oynun korsanını alma hoca 40 milyonmuydu neydi farcry hatırlamıyorum ikincisini oynamadım ama birincisi güzeldi bi tek son bölümü geçemedim final bölümünü 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

azcık baktım tek basınasın ya kötü oluyo tırsıyon cod serisi gibi olsa :P

max payne 'den sonra bıraktım takımsız olan oyunları :D

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek

Ben oynadım %90 lara falan geldim.Yanlışlıkla save dosyalarını sildim.Daha da oynamadım.Oyun başta güzel ama daha sonradan sıkıyor.GTA gibi gidip görev alıyosun ama görev yerleri çok uzak araba ile ordan oraya gidip duruyosun.Kısaca sıkıyor kısa zamanda ben sırf bitimiş olmak için devam ettim.Tavsiye etmem değmez zaman kaybı bence ...

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

gta qibi bi sürü görewle uqra$iyorsun we hiç qüzel olmayan bi $ekilde qörewlere qönderiliyorsun. beni hiç sarmadi. sildim bende..

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek
    HoLyZone bunu yazdı:
    azcık oynadım..oynamaz olaydım.bunalıma girdim ? nedemi..ilk defa girdiğim bi oyunu ilk girişimde çözemedim..başım döndü kusacak gibi hisseettim..psikolojim bozuldu.alma psikolojin bozulur
     al bendende okadar. iğrenç psikolojim bozuldu. berbat bi oyun daha ilk bölümden anlaadım. belirbi konusu yok görev al ver. yükledim biraz oynadım. çatışmaları sevmedim. silahtan adamın öldüğünü göremiom acayip işte alma. tek görevi hdd de yer kaplaması :)

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    grafikler 10 numaradır,gerçekçidir oyun, patlamalar falan hakkaten iyi, de kendini tekrar eden görevlerden sıkılabilirsin. ama oyun oynanabilir güzel ben beğendim

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowHigh
    HowHigh's avatar
    Erkek

SeYFi25 bunu yazdı:

Ben oynadım %90 lara falan geldim.Yanlışlıkla save dosyalarını sildim.Daha da oynamadım.Oyun başta güzel ama daha sonradan sıkıyor.GTA gibi gidip görev alıyosun ama görev yerleri çok uzak araba ile ordan oraya gidip duruyosun.Kısaca sıkıyor kısa zamanda ben sırf bitimiş olmak için devam ettim.Tavsiye etmem değmez zaman kaybı bence ...

Katılıyorum 1. oyunla hiçbir alakası yok bir süre sıkıcı geliyor...

''Ben yarattım, şimdi onlar düşünsün...'' dedi Tanrı arkasına yaslanarak, böylece felsefe doğmuş oldu.
Toplam Hit: 3801 Toplam Mesaj: 17