Far Cry 2 Oynayan Veya Oynamış Olanlar Bi Baksa...
-
farcry farcry2 crysis crysis2
oynadım farcry zaten bir garipti crytek in yaptı tüm oyunlarda bir sorun var ateş etme ile ilgili COD ve CS türü oyunları çok oynayanlar
anlayacaktır grafik motoru yüzünden örn diğer oyunlarda bir insanın nasıl öleceğini bilebilirken crysis ve farcry da bezen adama 10tane HS sniper atıyorum
ölmüyor ,
farcry i fazla beğenmedim farcry2 i daha da kötüydü çok uğraştırıyor insanı ve şunu unutmayın FARCRY2 nin crytek ile alakası yok
parasi direk ubisoft a gidiyor çünki farcry i bırakıp crysis e yöneldiler oyun onların değil ( grafik motorunda cevat yerli olarak ismi geçiyor ama sağdece o )
crysis ve crysis 2 hem türkçe olması hem bir filim tarzında hızlı oyun olarak konusu ve oyun atmosferi mükemmel idi
tek eksik grafik motoru yüzünden ateş etme adam ölme gibi şeylerin biraz daha farklı olması gerekiyordu
dediğim gibi bazen adamlar 20sniper mermisinde bile ölmüyor (normal asker)
crytek in tek eksiği o yönde diğer şeyler zaten mükemmel
ama farcry tavsiye etmem
bende sildim yarısına gelmeden karışık ve sıkıcı
ama kuzenim çok sevdiği için o kıbrıstan dönene kadar kurulum dosyasını tutuyorum oynasın hdden direk delete =)
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
azcık oynadım..oynamaz olaydım.bunalıma girdim ? nedemi..ilk defa girdiğim bi oyunu ilk girişimde çözemedim..başım döndü kusacak gibi hisseettim..psikolojim bozuldu.alma psikolojin bozulur
-----------------------------evet katılıyorum başlar başlamaz insanlar sana ateş ediyolar sonra ortamı felan insanı bezdirir ben indirdim 10 dk sildim gel battlefield oynayalım :)
-
onun yerin crysis,cod 4 gibi oyunları oynamanı tavsiye ederim cod 4 harika bi oyundu
-
HoLyZone bunu yazdı:
azcık oynadım..oynamaz olaydım.bunalıma girdim ? nedemi..ilk defa girdiğim bi oyunu ilk girişimde çözemedim..başım döndü kusacak gibi hisseettim..psikolojim bozuldu.alma psikolojin bozulur
İllaki haklı o ne biçim oyun ya internetten indirdiğime lanet ettım nerdesye zaten artık oynamıyorum -
fps seven leri combat arms a bekliyorum
madem tbt de iyi oyuncular var görelim nasıl oynuyor konu açıyoruz cvp veren yok sora gelip iyi etülüyor böle yerlerde..
-
far cry 2 safari tadında bir oyundur. Crysis ile alakası yoktur. Üretici şirket başkadır.
grafikleri afrika atmosferini yansıtıyor. silah çeşidi fazla. düşman yapay zekası kıt ve zor.(ki her oyunda olduğu gibi)
dağlık alanda bulunan delta kanada binip havalanabiliyorsun mesela :) (çok sevmiştim bu yönünü).. yolda koşan zebraların üstünden uçuyorsun... araç sürebiliyorsun, feribot sürebiliyorsun vs...
oyun lineer den uzak, bölüm bölüm geçiliyor. yani tek düze değil, görevlere ayrılmş. elmasları topluyorsun, suikastler düzenliyorsun vs...
al bence :)