Fare Zehiri
-
Evin deposunda ki fareler çoğalmaya başladıktan sonra bugün zehir koydum tahminime göre yarın hepsi iptale bağlar . Merak ettiğim konu ise ölen fareleri yiyen kedilerde zehirlenir mi ? Zaten günaha girdik kedilerde iptale bağlamasın. Anlayan müritlerden varsa yardımcı olabilir mi ? :)
Mod not. Konu yerlerine ozen gosterelim.
-
Zehir neydi? Bromethalin bromodiolon fumarin falan vardiysa kedi onu direkt bile yer. Kedilerin girip cikabilecegi yerleri kapat hocam cok yazik olur.
-
valla benim 2 köpeğim , zehirli fare yemekten öldü hocam .
-
Zehir hocam, fareyi sen yesen; sen de ölürsün :D
merak ettiğim konu, kediler fare yiyor muydu yav ?
hareket eden küçük herşeyi bi yakalama modu olduğu için yakalamıyor muydu bunları, yoksa totomdan mı uydurdum bunları :/
edit: tamam hiç birşey yememişse, babamı bile yer de. NŞA' da yiyor mu ? Yani önüne fare ızgara ile normal mama koysam, hangisini tercih eder ?
ozgunlu tarafından 02/Eyl/16 04:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ozgunlu bunu yazdı
Zehir hocam, fareyi sen yesen; sen de ölürsün :D
merak ettiğim konu, kediler fare yiyor muydu yav ?
hareket eden küçük herşeyi bi yakalama modu olduğu için yakalamıyor muydu bunları, yoksa totomdan mı uydurdum bunları :/
edit: tamam hiç birşey yememişse, babamı bile yer de. NŞA' da yiyor mu ? Yani önüne fare ızgara ile normal mama koysam, hangisini tercih eder ?
nşa yada üstünde fare ızgara yer kedi bu hocam affetmez dün önümde ci ci yedi bide ızgara olsa dürüm bile yapar.
edit:zehirli fareyi kedi yerse kedide zehirlenir ölürmü ölmez belli olmaz kusar belki atar.eskiden böle demir bi şey vardı. peynir koyardik fareyi şoka koyardı
Naruto tarafından 02/Eyl/16 04:51 tarihinde düzenlenmiştir -
En etkilisi kapan . Tavan arasında yapışkan denedim olmadı zehir denedim olmadı kek denedim olmadı .
Gittim 3tl ye kapan aldım . Vahşice öldü .
-
eğer o zehire senin tenin bulaştıysa yada kokun dikkat et yanından bile geçmezler amg
-
Abi sonuç olarak zehirli bir besin yemiş olacak, kesin bir şey olur kediciklere.
Bence zehiri sen şimdiden kaldır. Yapışkan falan sür.
Ben bir keresinde un ile alçıyı karıştırmıştım. Yedikten bir kaç saat sonra donup kalıyorlar. Ama tavşanlarım yemiştim, hayvanlar dondurulmuş hayvan biblosu gibi oldular :(
-
Zamanın da kaplan gibi olan, bana bile yeri geldiğinde saldıran kedim zehirli fare kurbanı oldu malesef.
-
-
Fare zehirini yiyen fereleri tüketen tüm canlılar zehirlenir. İçerisinde çok yüksek toksisiteye sahip toksik dozun binlerce kat fazlası bulunan striknin bulunur.
edit: Kumarin çok kullanılır.
Iruretta tarafından 02/Eyl/16 13:02 tarihinde düzenlenmiştir