Fare Zehiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

öbür tarafta o farelere diz çöküp peynir uzatıp yalvarıcaksın

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Yapmasaydın yahu çok acı çekiyor zavallı hayvanlar, kafesli kapanlar var onlardan kursaydın keşke.

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    baristbt bunu yazdı

Sey. Hayvanseverligimizi tartisacak son insanlar oldugumuzu dusunuyorum ama fareler sayisiz bulasici hastalik tasiyabiliyor. Misal bkz. fare ustunde yasayan pirelerin bulastirdigi vebanin telef ettigi ~100m insan. 

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fare zehirinin adı neydi ?

bizim bahçede var 1 tane öldüremedim şerefsizi.  50 cm boyunda tuzağı alıp kaçırıyor şerefsiz. kapanın tellerini dişiyle ısırıp kaçıyor şerefsiz defalarca vurmama rağmen ölmüyor ve her defasında kaçıyor defalarca vurmama rağmen. fare zehiri aldık yedi ama hiçbişey olmadı şerefsize senin zehirin adı ney. her hafta yavru doğuruyor şerefsiz. her hafta temizliyorum yavruları ortalıkta ne varsa herşeyi kaldırdım şimdi daha barınamıyor burda ama öldürmek istiyorum. kızgın ateşte derisinin yüzülmesini görmeyi istiyorum desem yeridir. :D

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bizim bahçede var 1 tane öldüremedim şerefsizi.  50 cm boyunda tuzağı alıp kaçırıyor şerefsiz. kapanın tellerini dişiyle ısırıp kaçıyor şerefsiz defalarca vurmama rağmen ölmüyor ve her defasında kaçıyor defalarca vurmama rağmen. fare zehiri aldık yedi ama hiçbişey olmadı şerefsize senin zehirin adı ney. her hafta yavru doğuruyor şerefsiz. her hafta temizliyorum yavruları ortalıkta ne varsa herşeyi kaldırdım şimdi daha barınamıyor burda ama öldürmek istiyorum. kızgın ateşte derisinin yüzülmesini görmeyi istiyorum desem yeridir. :D

Ahahaha

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isbara
    isbara's avatar
    Erkek

elbette sonuçta zehir farenin vücuduna yayılıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

fare zehri kafa yapiyo diyolar hocam dogru mu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Fareler iptal kediler piyasada yok .

Dante_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khayyam
    Khayyam's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

Sey. Hayvanseverligimizi tartisacak son insanlar oldugumuzu dusunuyorum ama fareler sayisiz bulasici hastalik tasiyabiliyor. Misal bkz. fare ustunde yasayan pirelerin bulastirdigi vebanin telef ettigi ~100m insan. 

Şunu bilmemiz lazım. Yaşadığımız yerin asıl sahipleridir hayvanlar. Bizler işgal ediyor olmasaydık vebanın varlığından haberdar olmayacaktık. Öte yandan doğa kendi ihtiyacını karşılayacaktır her an, her nefesimizde. Her şey bir sebep ve her şey bir sonuç. 14. yüzyılda 100 milyon insan demek, bugün için +5 milyar demektir. Bugün bizlerin bu kadar yoğun nüfuslu bir topluluk olmamızı istemedi doğa. Belki de o ölen insanlar bugün bizlere sunulan bitkilere, nimetlere can verdi. Belki de petrolümüz oldu. Yani farenin zehirle öldürülmesi de doğanın isteği doğrultusunda, kedinin de.

Kaderimizin dışına çıkamayız.

Felekler her gece ömür gömleği dikmede, nice dikilmiş gömleğin yakasını yırtmada. Zamane, her gün nice neşeliyi sudan çıkarmada, nice dertliyi toprağa sokmada.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Al benden de o kadar bunların kökünü nasıl kuruturuz hepsini ortadan kaldırmak istiyorum. Kışa temiz girmeli ev :)

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 4421 Toplam Mesaj: 24
fare zehir