Fare Zehiri
-
öbür tarafta o farelere diz çöküp peynir uzatıp yalvarıcaksın
-
Yapmasaydın yahu çok acı çekiyor zavallı hayvanlar, kafesli kapanlar var onlardan kursaydın keşke.
-
baristbt bunu yazdı
Sey. Hayvanseverligimizi tartisacak son insanlar oldugumuzu dusunuyorum ama fareler sayisiz bulasici hastalik tasiyabiliyor. Misal bkz. fare ustunde yasayan pirelerin bulastirdigi vebanin telef ettigi ~100m insan.
-
fare zehirinin adı neydi ?
bizim bahçede var 1 tane öldüremedim şerefsizi. 50 cm boyunda tuzağı alıp kaçırıyor şerefsiz. kapanın tellerini dişiyle ısırıp kaçıyor şerefsiz defalarca vurmama rağmen ölmüyor ve her defasında kaçıyor defalarca vurmama rağmen. fare zehiri aldık yedi ama hiçbişey olmadı şerefsize senin zehirin adı ney. her hafta yavru doğuruyor şerefsiz. her hafta temizliyorum yavruları ortalıkta ne varsa herşeyi kaldırdım şimdi daha barınamıyor burda ama öldürmek istiyorum. kızgın ateşte derisinin yüzülmesini görmeyi istiyorum desem yeridir. :D -
kaygusuz bunu yazdı
bizim bahçede var 1 tane öldüremedim şerefsizi. 50 cm boyunda tuzağı alıp kaçırıyor şerefsiz. kapanın tellerini dişiyle ısırıp kaçıyor şerefsiz defalarca vurmama rağmen ölmüyor ve her defasında kaçıyor defalarca vurmama rağmen. fare zehiri aldık yedi ama hiçbişey olmadı şerefsize senin zehirin adı ney. her hafta yavru doğuruyor şerefsiz. her hafta temizliyorum yavruları ortalıkta ne varsa herşeyi kaldırdım şimdi daha barınamıyor burda ama öldürmek istiyorum. kızgın ateşte derisinin yüzülmesini görmeyi istiyorum desem yeridir. :DAhahaha

-
elbette sonuçta zehir farenin vücuduna yayılıyor
-
fare zehri kafa yapiyo diyolar hocam dogru mu?
-
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Fareler iptal kediler piyasada yok .
-
izzmarit bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
Sey. Hayvanseverligimizi tartisacak son insanlar oldugumuzu dusunuyorum ama fareler sayisiz bulasici hastalik tasiyabiliyor. Misal bkz. fare ustunde yasayan pirelerin bulastirdigi vebanin telef ettigi ~100m insan.
Şunu bilmemiz lazım. Yaşadığımız yerin asıl sahipleridir hayvanlar. Bizler işgal ediyor olmasaydık vebanın varlığından haberdar olmayacaktık. Öte yandan doğa kendi ihtiyacını karşılayacaktır her an, her nefesimizde. Her şey bir sebep ve her şey bir sonuç. 14. yüzyılda 100 milyon insan demek, bugün için +5 milyar demektir. Bugün bizlerin bu kadar yoğun nüfuslu bir topluluk olmamızı istemedi doğa. Belki de o ölen insanlar bugün bizlere sunulan bitkilere, nimetlere can verdi. Belki de petrolümüz oldu. Yani farenin zehirle öldürülmesi de doğanın isteği doğrultusunda, kedinin de.
Kaderimizin dışına çıkamayız.
-
kaygusuz bunu yazdı
bizim bahçede var 1 tane öldüremedim şerefsizi. 50 cm boyunda tuzağı alıp kaçırıyor şerefsiz. kapanın tellerini dişiyle ısırıp kaçıyor şerefsiz defalarca vurmama rağmen ölmüyor ve her defasında kaçıyor defalarca vurmama rağmen. fare zehiri aldık yedi ama hiçbişey olmadı şerefsize senin zehirin adı ney. her hafta yavru doğuruyor şerefsiz. her hafta temizliyorum yavruları ortalıkta ne varsa herşeyi kaldırdım şimdi daha barınamıyor burda ama öldürmek istiyorum. kızgın ateşte derisinin yüzülmesini görmeyi istiyorum desem yeridir. :DAl benden de o kadar bunların kökünü nasıl kuruturuz hepsini ortadan kaldırmak istiyorum. Kışa temiz girmeli ev :)