Farklı Kafa Yapma Yöntemleri?
-
xanax luistral diazem war ilac yesil receteliler ama bulursun xD yada amonya falanda kafa yapıo fala soluyunca xD
-
Bi tane daha aklıma geldi Ben bunu uyguladım cok güzel Adı şişe nargile
Bi tane pet şişe bulun.
Bi tane malbora paketi
pet şişeyi 20 tane delik acın ve sigaraları yakın deliklere sokun sonra pet şişenin agzından uzunca cekip bırakın 6 cı cekişde benim içim bulanmıştı .hehe ama zevk almıstım :DDDD
bu arada kafan dondu amk :DD
-
ben sigara kullanmıyorum :) mümkünse tütünsüz olsun :) ot da kullanmıyorum..
-
PULSET adli ilac eczanelerde yaklasik 4-5 ytl gibi bir fiyati var...
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
xanax luistral diazem war ilac yesil receteliler ama bulursun xD yada amonya falanda kafa yapıo fala soluyunca xD
-----------------------------luistral mı ? lustralmı ? diazemi bilmiom ama bu 2 sinin kafa yaptığını sanmıyorum...kafa yapıcaksan ilaç söylerim ama sonrasına akrışmam neurontin + atarax 2 sindende 1 er tane al uçmazsan çıkar sokakta ben tahribat ın eşşeğiyim die bağırırım :D
NOT : olm adamı öldürücenizmi aq. madem kafa istiyon git torbacılardan hap all da gör bi tarafını :P ayrıca bu yazdığım ilaçlarda kullanamnı tasrif etmiyorum sağlığın açsından kardeş...ayrıca kafa yapsa uçsan eline ne geçicek ki ?? ayrıca bu başlığın kapatılmasını reca ediyorum nie diye sorucak olursanız burası keş alemi değil alkol muhabbetleri yapılır ancak bu bahsettiğimiz şey uç noktaya kaçıyor...
-
şimdi konuyu açan arkadasın dediği sporcu soğutucuları war!..bu kafa yapmıo anlık kalbi durduruyo..fazla cektin mi taklaya gelirsin!..kafayı yaşarsın o zaman:)
atarax uyku yapar kafa yapmaz!..
antidepresanların bir coğu kafa yapar..benim kullandıklarım stablon,zyprexa(şizofreni tedavisinde),meresa,zedprex ve en kötüsü paxil...bunların hepsini kullandım..bilmediğim tanımadığım ilaç yoktur!..en kafa yapanı paxildir..düşünemiyorsun!..duvara bakar durursun:) roj diye tabir edilen sakinlestiriciler wardır..bunları recetesiz kesinlikle alamazsın(eczacı dayının kızı yoksa)....
istersen sigarayla bile kafa yasarsın..yeterki iste:) bali,tiner ewde bulunan şeyler bunları dene derim..balinin kafasıda fenadır!.. -
impala ataraxı tek kullansın demedim kardeş saten uyku yaptığını bende biliomda nasıl uyku yapıosa aq bana bi bok olmuyo :D kombine verdim ben ama atmazsa daha ei ole değilmi kardeş sonuçta yan tepedebilirr....
-
kafanı arkaya doğru yatır başparmaklarınla boynundaki en çok attığını hissettiğin atardamarların üstüne bastır ve bir süre bekle
kafa yapmasada çok güzel oluyo:):)
-
Aq bak şimdi bi şişe fruko,bunun 3te2sini yada 4te 3ünü için bişey yapın,sonra şişeyi kapat(içindeki gazoz souk olmalı) biraz çalkala ve aç o gaz souk olduğu için hemen kaçmaz,o gazı çek içine şişeyi ağzına dayayıp :D geçen 2,5luk frukoyu dikerken ne olduysa o gazı çektim böle için ferahlıyo bi rahatlama geliyo :D :P bol bol çek belki işini görür :D :P
-
Cipram
Cipralex
Majestic
Roche
Prozac
Hydrocodone
Oxicodone
Morfin
vs... vs...
Her ağrı kesici yada sakinleştirici ilacın fazlası kafadır : )
---
Tabi bu agrı kesıcıler senı mutlu etsene hiçbirşey ADD hastalıgının tedavısı olan,
ADEROL yada CONCERTA kadar guzel bır an yaşatamaz sana xD