folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Farklı Kafa Yapma Yöntemleri?

Farklı Kafa Yapma Yöntemleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    xanax luistral diazem war ilac yesil receteliler ama bulursun xD yada amonya falanda kafa yapıo fala soluyunca xD

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Bi tane daha aklıma geldi Ben bunu uyguladım cok güzel Adı şişe nargile

Bi tane pet şişe bulun.

Bi tane malbora paketi

pet şişeyi 20 tane delik acın ve sigaraları yakın deliklere sokun sonra pet şişenin agzından uzunca cekip bırakın 6 cı cekişde benim içim bulanmıştı .hehe ama zevk almıstım :DDDD

bu arada kafan dondu amk :DD

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

ben sigara kullanmıyorum :) mümkünse tütünsüz olsun :) ot da kullanmıyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    PULSET adli ilac eczanelerde yaklasik 4-5 ytl gibi bir fiyati var...

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    xanax luistral diazem war ilac yesil receteliler ama bulursun xD yada amonya falanda kafa yapıo fala soluyunca xD
    -----------------------------

luistral mı ? lustralmı ? diazemi bilmiom ama bu 2 sinin kafa yaptığını sanmıyorum...kafa yapıcaksan ilaç söylerim ama sonrasına akrışmam neurontin + atarax 2 sindende 1 er tane al uçmazsan çıkar sokakta ben tahribat ın eşşeğiyim die bağırırım :D

NOT : olm adamı öldürücenizmi aq. madem kafa istiyon git torbacılardan hap all da gör bi tarafını :P ayrıca bu yazdığım ilaçlarda kullanamnı tasrif etmiyorum sağlığın açsından kardeş...ayrıca kafa yapsa uçsan eline ne geçicek ki ?? ayrıca bu başlığın kapatılmasını reca ediyorum nie diye sorucak olursanız burası keş alemi değil alkol muhabbetleri yapılır ancak bu bahsettiğimiz şey uç noktaya kaçıyor...

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    şimdi konuyu açan arkadasın dediği sporcu soğutucuları war!..bu kafa yapmıo anlık kalbi durduruyo..fazla cektin mi taklaya gelirsin!..kafayı yaşarsın o zaman:)
    atarax uyku yapar kafa yapmaz!..

antidepresanların bir coğu kafa yapar..benim kullandıklarım stablon,zyprexa(şizofreni tedavisinde),meresa,zedprex ve en kötüsü paxil...bunların hepsini kullandım..bilmediğim tanımadığım ilaç yoktur!..en kafa yapanı paxildir..düşünemiyorsun!..duvara bakar durursun:) roj diye tabir edilen sakinlestiriciler wardır..bunları recetesiz kesinlikle alamazsın(eczacı dayının kızı yoksa)....
    istersen sigarayla bile kafa yasarsın..yeterki iste:) bali,tiner ewde bulunan şeyler bunları dene derim..balinin kafasıda fenadır!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    impala ataraxı tek kullansın demedim kardeş saten uyku yaptığını bende biliomda nasıl uyku yapıosa aq bana bi bok olmuyo :D kombine verdim ben ama atmazsa daha ei ole değilmi kardeş sonuçta yan tepedebilirr....

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek

kafanı arkaya doğru yatır başparmaklarınla boynundaki en çok attığını hissettiğin atardamarların üstüne bastır ve bir süre bekle

kafa yapmasada çok güzel oluyo:):) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Aq bak şimdi bi şişe fruko,bunun 3te2sini yada 4te 3ünü için bişey yapın,sonra şişeyi kapat(içindeki gazoz souk olmalı) biraz çalkala ve aç o gaz souk olduğu için hemen kaçmaz,o gazı çek içine şişeyi ağzına dayayıp :D geçen 2,5luk frukoyu dikerken ne olduysa o gazı çektim böle için ferahlıyo bi rahatlama geliyo :D :P bol bol çek belki işini görür :D :P

Söz gümüşse, altın paradır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cipram

Cipralex

Majestic

Roche

Prozac

Hydrocodone

Oxicodone

Morfin

vs... vs...

Her ağrı kesici yada sakinleştirici ilacın fazlası kafadır : ) 

---

Tabi bu agrı kesıcıler senı mutlu etsene hiçbirşey ADD hastalıgının tedavısı olan,

ADEROL yada CONCERTA kadar guzel bır an yaşatamaz sana xD 

Toplam Hit: 79037 Toplam Mesaj: 55