Farklı Ülkeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

güleryüz yardım edecek vatandaş fln arıyorsan türkiyede doğu illerine git yardımcı olurlar

batıdaki gibi öküz öküz suratına bakmazlar

ama doğudada bi bok yok işte...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Dünyayı değiştirme hayalim var

Sen esrar içmeye hollandaya gitme zaten ot kafası yaşıyorsun

:D sesli güldümmm :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kanadaya git hacı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

güleryüz yardım edecek vatandaş fln arıyorsan türkiyede doğu illerine git yardımcı olurlar

Batiyi neden kotuledin anlamadim sen egenin koylerini gezsen yeter sana, dogudaki insanlar cok mu iyi?? Dogu Bati diye kiyaslaman cok sacma..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

Hocam oralarıda gezdim. Olayın aslında büyüklükle alakası var.

Yani İStanbul'da yaşamak ; köylerinde yaşamak arasında fark var. Köylerde, kasabalarda insanlar daha sıcak. Yer büyüdükçe boku çıkıyor doğal olarak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

zumsuk, yazmayayım yazmayayım dedimde. Bu konunda böyle bir mesajı görünce araya bende sıkıştırayım dedim.

Arkadaşa bende katılıyorum.

Bence sen kafayı yemişsin hiç kusura bakma. Açtığın tüm konuları okur ama cevap yazmazdım.

Aslında yazılası çok şey var senin bu "uçmuş" düşüncelerin hakkında da, konuyu dağıtmama adına ve bu mesajdan sonra cevabın olursada yanıtlamayacağımı bil istedim.

Eski haline dönmen dileğiyle... (hiç sanmıyorum gerçi)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

aynı durumdayız.

bende kurtulmaya çalışıyorum.

kanadaya bir koleje gide bilirsin.kolejler daha ucuz ve daha az masraflı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

zumsuk, yazmayayım yazmayayım dedimde. Bu konunda böyle bir mesajı görünce araya bende sıkıştırayım dedim.

Bence sen kafayı yemişsin hiç kusura bakma. Açtığın tüm konuları okur ama cevap yazmazdım.

Aslında yazılası çok şey var senin bu "uçmuş" düşüncelerin hakkında da, konuyu dağıtmama adına ve bu mesajdan sonra cevabın olursada yanıtlamayacağımı bil istedim.

Hiç sanmıyorum demişsin doğrudur heralde bunun eski hali nasıldı ki :S Adam sadece konuşuyor daha 23 yaşında siyasetten o kadar anlıyor ki yani big brother 'ın neyi planladığını vs çok iyi çözüyor ona göre hareket ediyor. dünyayı değiştirecekmiş.. lan şunu dışarda deme yemin ediyorum millete donuna sıçtırırsın adamları gülmekten. sen anca klavye delikanlısı ol zumsuk. asosyalim diyorsun belli zaten. klavyeye oturmuşsun çözemediğin dertlerin var gelmiş burda bol bol konuşuyorsun. küçükken annen baban her istediğini eline vermiş heralde ondan herşeyden çabuk sıkılıyorsun. bide kalkmış esrar içmeye hollandaya giderim demiş. ot içmek için hollandaya mı gidilir. bu kadar korkak birinden ne beklenir zaten adam eroin satıyor sanki.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hocam daha kötüsünü görmediğin için oluyor bunlar.
    Bende kıbrısdayım şuan, Lefkoşa büyük hamamda çalışıyorum. Girne amerikan üniversitesi aldı burayı
    hatta girne amerikanda okuyanlar varsa, sürekli gidip geliyorum üniversiteye görüşebiliriz.
    Hatta birazdan ismet hocanın yanına gidicem.

1 hafta oldu ben buraya geleli, en azından yaya'ya saygıyı gördüm amk.
    Caddeye adımını attığında trafik duruyor yol veriyorlar insana.
    Buranında insanı bıkmış, ortalık asker dolu, hataydan doğu tarafından gelmiş insanlar dolu.
    Bunların arasından, insanlığından nasibini almamış hayvanlar var türklerin, kürtlerin isimlerini karalıyorlar.
    Ve bunun sonucundan yerel halk bütün türkiyeye aynı zannediyor.
    O kadar diyorlardı, kıbrısda türkleri sevmezler, kötü davranırlar diye yok öyle birşey asparagas amk.
    Sen insanlığını, saygını koruduktan sonra kimse çıkıp sen türksün siktir git demiyor.

Bu sıkılman tamamiyle daha kötüsünü yaşamamış olmandan kaynaklanıyor.
    Avrupa ülkelerine gidip yüksek standart görüp para harcıyacağına.
    Doğunun kuytu köşesine git hayat standartlarının ne kadar zor olduğunu gör.
    Koşa koşa dönersin.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Hiç sanmıyorum demişsin doğrudur heralde bunun eski hali nasıldı ki :S Adam sadece konuşuyor daha 23 yaşında siyasetten o kadar anlıyor ki yani big brother 'ın neyi planladığını vs çok iyi çözüyor ona göre hareket ediyor. dünyayı değiştirecekmiş.. lan şunu dışarda deme yemin ediyorum millete donuna sıçtırırsın adamları gülmekten. sen anca klavye delikanlısı ol zumsuk. asosyalim diyorsun belli zaten. klavyeye oturmuşsun çözemediğin dertlerin var gelmiş burda bol bol konuşuyorsun. küçükken annen baban her istediğini eline vermiş heralde ondan herşeyden çabuk sıkılıyorsun. bide kalkmış esrar içmeye hollandaya giderim demiş. ot içmek için hollandaya mı gidilir. bu kadar korkak birinden ne beklenir zaten adam eroin satıyor sanki.

tarikatta bitek eli baltalı amazonlar eksikti , çok şükür herşeyimiz tamam oldu artık . dövseydin bari ... 

adam heves etmiş hayatını değiştirmeye , kim düşünmez ki bunu ? ancak şunu anlamak gerek, marsa bile gitsen yine sen kendini yanında götürüyorsun sen asosyalsen eziksen , japonyaya gitsen ne değişecek sanıyorsun ki ? yurtdışına gitmek için zamanında kıçını yırtan bunu bir şekilde başarıp sonunda geri dönen hatta istanbula falan da değil direk doğdukları yere (eskişehir oluyor) dönen arkadaşlarım olmaya başladı .  

biz sanıyoruz ki adam alamanyada abd de ingilterede keyfi gıcır , hepsi geri döndü . muhtemelen yaşlar artık 30+ olmaya başladı ve gençken katlandığı işlere , standartlara artık katlanamaz oldular . narenciye satmak üzerinden hayata meydan okumak da bir yere kadar değil mi ?

sadece bir kaç kişiyi tanıyorum , onların yurtdışında kalmasının tek nedeni işlerinin sağlamlığı o işi de buradayken bağladılar. 

+ insanoğlu boktan biyaratık rus,türk,arap farketmiyor sadece ekonomik standartlar düştükçe boktanlık logaritmik artıyor , hollandada beyaz bisikletleri çalmaya kimse tenezzül etmez , mesela bizim logar kapaklarını yada sokak lambalarını çalmaya tenezzül etmeyeceğimiz gibi ama fakruzaruret içindeki bazıları bunları yapıyorlar değil mi ? 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4002 Toplam Mesaj: 31